20 фенки на Ботев трогнати от вдовец с 3 деца. Помагат му за

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

soundmax
Контакти:

Re: 20 фенки на Ботев трогнати от вдовец с 3 деца. Помагат му за

Мнениеот soundmax » 12 дек 2014 19:45

Поздравления за хубавото начинание дано повече фенове помогнат, лично аз ще гледам да помогна също !
slash1912 написа:
Val3ncia написа:Не искам да се заяждам или нещо подобно ,но по рано като погледнах темата видях мнение на Локомотивец ,който беше написал "браво ......" .Станало ли е нещо за да му бъде изтрито мнението ?

Нямам идея кой и защо е изтрил мнението му,но във форум Ботев модератор ботевист няма,така че не е редно да обвинявате нас за това!

Между другото ми е любопитно, защо няма Модератор от Ботев ? От скоро съм се регистрирал във форума и не съм наясно с някои неща,но липсата на модератор тука е очеизвадна и се виждат своеволията на "милите" ни съграждани !
Не е ли редно да си потърсите правата хората които сте отдавна в този форум и да се назначи модератор от Ботев, който да чисти простотията, която се излива в форума ни постоянно !
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: 20 фенки на Ботев трогнати от вдовец с 3 деца. Помагат му за

Мнениеот slash1912 » 13 дек 2014 18:14

Сумата събрана днес,от футболистите на ПФК Ботев Пд. е 800 лв.всички те застанаха твърдо зад каузата ни! Благодарим, на всеки един от тях персонално освен, че са добри професионалсти,всички са и човеци с главно "Ч" Благодарим ви,момчета! Обичаме ви!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”