Интересно как 50% от темите за Ботев са дело на буфери. Толкова много ти интересува нашия клуб, че само за него пишат. То не беше Неделев, Вили, Пенчев, сега Чико.
Толкова сте жалки душици, че не е истина, майна!
Приятелски съвет: вместо да си губите времето с чужд отбор, мислете за вашия, пускайте дмс-и, че футболистите ви са дали ултиматум на Кебачията - ако не им изплати заплатите до Нова година, ви казват: Адио! Вие може да не започнете втория полусезон, но е по-важно да си чешете комплексарското его с Ботев!
Ботев не го мислете. Този отбор има силни поддръжници: политици, журналисти, президент на Републиката. Такъв клуб няма да изчезне.
Айде, ходете да удряте гюбеци пред джамията.
Легендата Чико- изолиран съм от Ботев...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Re: Легендата Чико- изолиран съм от Ботев...
Жълто-черен Пловдив написа:Интересно как 50% от темите за Ботев са дело на буфери. Толкова много ти интересува нашия клуб, че само за него пишат. То не беше Неделев, Вили, Пенчев, сега Чико.
Абсолютен факт!
Интересното е че не минава и ден без някой урук хай да изпълзи от калта и да се изсере тук с анти-ботев тема, в която (също интересен факт) освен орките срещу БОТЕВ плюят почти само говеда.
Още по-интересен факт е че АБСОЛЮТНО НИКОЙ от т.нар. модератори тук не си мърда и пръста да направи нещо по въпроса.
Честно,по-помиярски,ограничени и налагащи двоен стандарт форуми от тея нема...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
555 написа:Направих си майтап с един като го питах защо няколко ника са с едно IP, а той ми обяснява, че брат му, приятелката му, друг приятел писали, абе...![]()
![]()
МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, ма нормално бе,те в корубата в Столипиново имат един краднат комп и на него са сички: Мюмюн,брат му Реджеп, първата братчедка Гюлфие,мама Айше, тати Мустафа, баба Набиде и дядо му-престарелия, 32-годишен доайен на фамилията Бай Шабан.
Сичките са Локуфсърсету!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Жълто-черен Пловдив написа:Интересно как 50% от темите за Ботев са дело на буфери. Толкова много ти интересува нашия клуб, че само за него пишат. То не беше Неделев, Вили, Пенчев, сега Чико.
Приятелски съвет: вместо да си губите времето с чужд отбор, мислете за вашия, пускайте дмс-и, че футболистите ви са дали ултиматум на Кебачията - ако не им изплати заплатите до Нова година, ви казват: Адио! Вие може да не започнете втория полусезон, но е по-важно да си чешете комплексарското его с Ботев!
Ботев не го мислете. Този отбор има силни поддръжници: политици, журналисти, президент на Републиката. Такъв клуб няма да изчезне.
Нямате фенове и сте "достойни" за гавра

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Thurman Murman
- Контакти:
Трябва да се уважават "лИгендитИ", независимо, че за някои от тях феновете им са "крадци" или просто небългари
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vQTuxYThTic[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vQTuxYThTic[/youtube]

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- sudromanista73
- Контакти:
wannabe написа:Жълто-черен Пловдив написа:Интересно как 50% от темите за Ботев са дело на буфери. Толкова много ти интересува нашия клуб, че само за него пишат. То не беше Неделев, Вили, Пенчев, сега Чико.
Нямате фенове и сте "достойни" за гавра

Опа-а-а,хайде да вземеш да се изясниш със себе си...хем нямаме фенове,хем сме "достойни" за ....Нещо ми намирисва,на раздвоение на личността или липса на сиво вещество в лейката...........

- Pacman1912
- Контакти:
NAPOLI_86 написа:botevbeerboys написа:Много злоба има в черно-белите душички!Сега се захванаха с нашите легенди!Гледайте си вашите!Христо Бонев-Золума.Няма човек който го познава лично да каже добра дума за него.
Аз го познавам лично и мога само хубави неща и суперлативи да кажа за Христо Бонев - Зума
Можеш да кажеш, но първо трябва да си извадиш на зулума топките от устата си
botevforever написа:Да постна ли няколко мнения на идола Ви с прякор на животно от сем.Порови за легендата Ви Бонев?
Или не Ви отърва?
Дай, дай. Аз се сещам за кои точно става въпрос. Ама нека и другите да прочетат форумния терорист и топ ултрас Панджаров какви ги говореше. За Узунов също е доста забавно

-
- Контакти:
Чико преди години подкрепи Христолов, после подкрепи и Бареков. Какъв да се чувства? Никой не отрича колко голям футболист е бил, но Дан Колов е станал велик българин не с уменията си по кеч, а с големите си човешки качества. Талант много, душа малко
...

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .