A група,18 кръг:Ботев-Хасково
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Kamenitza1912
- Контакти:
Re: A група,18 кръг:Ботев-Хасково
хо хо хо, посмях се на воля на болните изгладени от кучешките кибапчета черно-бели мозъци. Много глупости се пишат тук в този форум, а някои от предвижданията са направо за научната фантастика. Ще дам и аз едно предвиждане. 3:1!!!
Re: След загубата от Пловдивския Любимец
wannabe написа:slash1912 написа:
[center][/center]
И срещу Берое ли не сте успели да си напълните тренировъчното?
Патенце,празен стадион ,непродадени билети,празни трибуни и отлив на публика е синоним на блатото зад ВСИ.Факт.
Относно мача -победа с 3-0
Труден мач- Х2.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
- bulgaro
- Контакти:
На фона на всички прогнози тук, разбирачите отново ще потърсим "изненадата" : твърда 1-ца, точен : 3 - 1 

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Re: След загубата от Пловдивския Любимец
izgrevist написа:wannabe написа:slash1912 написа:
[center][/center]
И срещу Берое ли не сте успели да си напълните тренировъчното?
Патенце,празен стадион ,непродадени билети,празни трибуни и отлив на публика е синоним на блатото зад ВСИ.Факт.
Относно мача -победа с 3-0
По-скоро синоним на ялтата публика

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Blucerchiati
- Контакти:
и аз имам някакво усещане за мач извън терена
Kamenitza1912 написа:хо хо хо, посмях се на воля на болните изгладени от кучешките кибапчета черно-бели мозъци. Много глупости се пишат тук в този форум, а някои от предвижданията са направо за научната фантастика. Ще дам и аз едно предвиждане. 3:1!!!
Глори-хънтърите имат невероятна нужда от победа! Иначе базата ще придобие нормалния си вид - роднини, приятели, близки!!!! Докато заредят няколко победи или някой им подхвърли 30 сребърника, отново! И отново ще свалят дочените дрехи, и отново ще преметнат жълто-черните си "символи на победата" на път за крайният пловдивски квартал!

И аз съм за 3:1!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
kistendil написа:Kamenitza1912 написа:хо хо хо, посмях се на воля на болните изгладени от кучешките кибапчета черно-бели мозъци. Много глупости се пишат тук в този форум, а някои от предвижданията са направо за научната фантастика. Ще дам и аз едно предвиждане. 3:1!!!
Глори-хънтърите имат невероятна нужда от победа! Иначе базата ще придобие нормалния си вид - роднини, приятели, близки!!!! Докато заредят няколко победи или някой им подхвърли 30 сребърника, отново! И отново ще свалят дочените дрехи, и отново ще преметнат жълто-черните си "символи на победата"

Последна промяна от borimir3 на 06 дек 2014 11:50, променено общо 1 път.
bulgaro написа:На фона на всички прогнози тук, разбирачите отново ще потърсим "изненадата" : твърда 1-ца, точен : 3 - 1
Да,аз също мисля да го играя на сензацията на кръга,с огромен коефициент и да заложа на 3-0...

samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Thurman Murman
- Контакти:
Ако обичат анти-рекордьорите по всякакъв вид посещаемост(7 човека на Герена, 5 в Ловеч и 600 на лалута), да се разкарат от темата и да се съсредоточат върху предстоящият им мач

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U