Освободиха Вуцов, Пенчев ще води отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Damon_1912
Контакти:

Re: В.Вуцов+Тервел Златев сбогом!

Мнениеот Damon_1912 » 03 дек 2014 16:26

kanar76 написа:Не ставай смешен. В Ботев се е настанила една пасмина от паразити и мижитурки,защитаващи всеки готов да плаща, за да живуркат.

Ти не ставай смешен. Аз пак те питам - каква е вината на административното ръководството конкретно за играта на отбора? Че докараха перспективни футболисти за без пари? Че се разделиха със скъпоплатените "звезди" без скандали, като даже се осигуриха пари от изходящи трансфери? Че няма скандали от финансово естество в Ботев?

За спортно-техническите проблеми на отбора си има човек който носи отговорност и това е Вили Вуцов. И за смяната на треньора по средата на полусезона за един пример, който ми дадеш че е успешно, аз мога да ти дам насреща 5, в който това не е довело до никаква промяна в играта.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 03 дек 2014 16:29

Във футболистите има страх и несигурност. При положение, че в следващите 10 дни имаме още 2 мача, не съм сигурен, че ще оправим нещата със смяната на треньора. Не знам дали имат и готов вариант за подобна смяна. Ясно е само, че Вуцов не успя да ги изкара от това шоково състояние след пердаха с Левски.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 03 дек 2014 16:35

Да бъдем честни докрай: не са само последните 3 мача. Още при гостуването на Лаута си пролича, че отборът е на крачка от срив, но тогава вкарахме щастлив гол в последната минута и бързо забравихме, че цял мач бяхме в ъгъла.
Днес нашите поне се опитаха да играят. Друг е въпросът, че е ненормално да изпуснеш поне 10 чисти положения.

Още след мача с Левски си казах мнението: според мен Вуцов няма да може да вдигне отбора психически. И за съжаление, се оказах прав.

Но, айде, той е Овчи. Ами, какви бяха тези театри по никое време в понеделник?!

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 03 дек 2014 16:47

Вие ся, ако сложите Тони Велков ще ви призная за най-големите балъци. Накрая пак ще се сетите за Бакалов,Видолов,Костадинов и Пенчев, ама дано не е когато пак се озовете във В група.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 03 дек 2014 16:58

OT18 написа:Вие ся, ако сложите Тони Велков ще ви призная за най-големите балъци.

То това ако стане, не ти, ами аз ще го призная. Не само ще сме най-големите балъци, ами ще сме и най-големите мазохисти. И двамата са хвани единия - блъсни другия.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 03 дек 2014 17:26

Thurman Murman написа:Пепо Пенчев!

Да ама той и Видолов не са схемаджии и няма как. На мен ми е чудно и оня Белия как още го траете.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 03 дек 2014 17:29

OT18 написа:
Thurman Murman написа:Пепо Пенчев!

Да ама той и Видолов не са схемаджии и няма как. На мен ми е чудно и оня Белия как още го траете.

Белия е връзкар да го еа... И той, когато си тръгне все ще е късно. Добре поне, че с Вуцов си заминава и Велков - друго от най-големите недоразумения във футбола ни.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 дек 2014 17:30

Тервел Златев не е ли довереник на Василев :? Какво се чудите следващият пак ще е някое "говедо" :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 03 дек 2014 17:39

Айде Овчата Глава е аут. Аз повече се радвам на това, че на него му го сложихме, а може би му приключихме и треньорската кариера в сериозните БГ отбори. :lol:

Върни се в “Ботев”