slavia_forever написа:slash1912 написа:slavia_forever написа:slash1912 написа:slavia_forever написа:0:3 е малко. Между 0:5 и 0:8. Ботев са класа, та класа, че знае ли се!![]()
Що,вие за Реал Мадрид ли се имате?
Че аз къде съм се имал за голямата работа и съм прогнозирал разгроми, както някои от вашите с по 3:0+?! Аз си знам колко сме зле и сме място над изпадащите, но така или иначе никой от водачите в класирането не е успял да ни победи в момента, нито Лудогорец в Разград, нито ЦСКА на Армията, нито Берое в Стара Загора. Въпреки това аз приемам за нормално, че може би Ботев Пд са фаворит в този мач, но ми идват малко в повече някои непремерени изказвания за разгроми с 0:3+, все едно видиш ли Ботев Пд са цъфнали и вързали.
Е всеки може да си прогнозира преди мача каквото иска. Аз на такива неща не обръщам внимание,иначе трябваше да ви оспамя темата във вашия форум,налазена от едни НЕкъпани индивиди![]()
Утре ще се види кой крив и кой прав.
Не знам кой крив и кой прав, но аз преди мача вече съм писал и приел за съвсем нормално ако ни биете. Кой крив и кой прав може да демонстрираш, ако докажеш с факти кой е основателят на Ботев през 1912 г. и на каква възраст е бил тогава. Мачът на Славия не се очертава да е нещо генерално важно за крайния резултат в първенството.
Ботев е създаден от ученици на 1 българска гимназия и Френският Колеж.Гимназията е дала диплома на много родолюбиви българи сред които изпъква Васил Иванов Кунчев.За вековният юбилей Ботев беше поздравен от всички български отбори включително и от ръководството на добрата стара Славия.Заяждането ти е детинско както и баннването на някои мнения.Мача на овчата купел е троен,както и да го разглеждаш.Успех в оцеляването ви.