Само чудо или Венци мача може да е 2-ка

Не повече от 30 фена в гостуващия сектор......
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Групата за мача:
Адам Стаховяк, Михаил Иванов, Йордан Христов, Филип Филипов, Роман Инез, Пламен Николов, Росен Колев, Владимир Айтов, Радослав Терзиев, Томаш Иршак, Милен Гамаков, Мариян Огнянов, Лъчезар Балтанов, Християн Казаков, Станислав Дрянов, Момчил Цветанов, Александър Колев, Цветелин Чунчуков, Иван Цветков
Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Grupata-za-macha ... -2804.html
EL GALAKTIKO написа:Като знам кой е треньор на Ботев съм спокоен 2:0 за белите
kubik написа:Славия са фаворита в мача.гостуващия отбор след табелата коматево свалят гащите.
Само чудо или Венци мача може да е 2-ка![]()
Не повече от 30 фена в гостуващия сектор......
slavia_forever написа:Brabam написа:Тук преди мач защо не се коментира тактическата постройка на отборите, колко добър плеймейкър е играча Х от даде отбор, а винаги са съдията, стадиона, агитките и тн?
Егати увредения народ сме, честно!
Ами така е, какво очакваш?! Отваря се тема, някой се изкаже 0:3 без да влага мисъл, какво да се дискутира? Ако имаше футбол, щеше да има разговори и анализи от спортно-техническото естество.
slavia_forever написа:slash1912 написа:slavia_forever написа:0:3 е малко. Между 0:5 и 0:8. Ботев са класа, та класа, че знае ли се!![]()
Що,вие за Реал Мадрид ли се имате?
Че аз къде съм се имал за голямата работа и съм прогнозирал разгроми, както някои от вашите с по 3:0+?! Аз си знам колко сме зле и сме място над изпадащите, но така или иначе никой от водачите в класирането не е успял да ни победи в момента, нито Лудогорец в Разград, нито ЦСКА на Армията, нито Берое в Стара Загора. Въпреки това аз приемам за нормално, че може би Ботев Пд са фаворит в този мач, но ми идват малко в повече някои непремерени изказвания за разгроми с 0:3+, все едно видиш ли Ботев Пд са цъфнали и вързали.
slash1912 написа:slavia_forever написа:slash1912 написа:slavia_forever написа:0:3 е малко. Между 0:5 и 0:8. Ботев са класа, та класа, че знае ли се!![]()
Че аз къде съм се имал за голямата работа и съм прогнозирал разгроми, както някои от вашите с по 3:0+?! Аз си знам колко сме зле и сме място над изпадащите, но така или иначе никой от водачите в класирането не е успял да ни победи в момента, нито Лудогорец в Разград, нито ЦСКА на Армията, нито Берое в Стара Загора. Въпреки това аз приемам за нормално, че може би Ботев Пд са фаворит в този мач, но ми идват малко в повече някои непремерени изказвания за разгроми с 0:3+, все едно видиш ли Ботев Пд са цъфнали и вързали.
Е всеки може да си прогнозира преди мача каквото иска. Аз на такива неща не обръщам внимание,иначе трябваше да ви оспамя темата във вашия форум,налазена от едни НЕкъпани индивиди![]()
Утре ще се види кой крив и кой прав.
slavia_forever написа:slash1912 написа:slavia_forever написа:slash1912 написа:slavia_forever написа:0:3 е малко. Между 0:5 и 0:8. Ботев са класа, та класа, че знае ли се!![]()
Е всеки може да си прогнозира преди мача каквото иска. Аз на такива неща не обръщам внимание,иначе трябваше да ви оспамя темата във вашия форум,налазена от едни НЕкъпани индивиди![]()
Утре ще се види кой крив и кой прав.
Не знам кой крив и кой прав, но аз преди мача вече съм писал и приел за съвсем нормално ако ни биете. Кой крив и кой прав може да демонстрираш, ако докажеш с факти кой е основателят на Ботев през 1912 г. и на каква възраст е бил тогава. Мачът на Славия не се очертава да е нещо генерално важно за крайния резултат в първенството.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта