Славия-Ботев Пд , Събота 29.11.2014. 13:30.ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Славия-Ботев Пд , Събота 29.11.2014. 13:30.ч

Мнениеот kubik » 28 ное 2014 14:15

Славия са фаворита в мача.гостуващия отбор след табелата коматево свалят гащите.
Само чудо или Венци мача може да е 2-ка ;)
Не повече от 30 фена в гостуващия сектор......
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 28 ное 2014 16:32

Талибанският хумор не е разбираем за нормалните хора :lol: !

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 28 ное 2014 18:41

Еми в унисон със сезона сега е ред за победа 1-3 !
Талибаните се раждат с комплекс и така живеят за едната злоба ! :)

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 28 ное 2014 20:10

Групата за мача:

Адам Стаховяк, Михаил Иванов, Йордан Христов, Филип Филипов, Роман Инез, Пламен Николов, Росен Колев, Владимир Айтов, Радослав Терзиев, Томаш Иршак, Милен Гамаков, Мариян Огнянов, Лъчезар Балтанов, Християн Казаков, Станислав Дрянов, Момчил Цветанов, Александър Колев, Цветелин Чунчуков, Иван Цветков

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив, http://botevplovdiv.bg/Grupata-za-macha ... -2804.html
Изображение Изображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 28 ное 2014 20:29

EL GALAKTIKO написа:Като знам кой е треньор на Ботев съм спокоен 2:0 за белите :lol:

Дерт ли имаш?
Яж, пий и си носи новите дрехи за да не ги носи някой друг! 8-)

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 28 ное 2014 20:45

kubik написа:Славия са фаворита в мача.гостуващия отбор след табелата коматево свалят гащите.
Само чудо или Венци мача може да е 2-ка ;)
Не повече от 30 фена в гостуващия сектор......

Срам ме е от теб като съгражданин! Може би желаеш да си смените местата в класирането със Славия ?....Вместо да се радваш, че победата за Ботев спасява участието ви в елита за догодина....?
Последна промяна от plan-2012 на 28 ное 2014 21:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 28 ное 2014 20:57

slavia_forever написа:
Brabam написа:Тук преди мач защо не се коментира тактическата постройка на отборите, колко добър плеймейкър е играча Х от даде отбор, а винаги са съдията, стадиона, агитките и тн?
Егати увредения народ сме, честно!

Ами така е, какво очакваш?! Отваря се тема, някой се изкаже 0:3 без да влага мисъл, какво да се дискутира? Ако имаше футбол, щеше да има разговори и анализи от спортно-техническото естество.

Ние цирковата трупа на чичо Венци ако не бием, по-добре да отписваме и този сезон! :mrgreen:
Не очаквах моята прогноза за мача да ти бръкне толкова на вътре в ..........! :mrgreen:
Явно мненията ни моментното състояние на двата отбора се различават много и все пак категорична победа за нас си остава моята прогноза за мача!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 ное 2014 22:59

slavia_forever написа:
slash1912 написа:
slavia_forever написа:0:3 е малко. Между 0:5 и 0:8. Ботев са класа, та класа, че знае ли се! :oops: :lol:

Що,вие за Реал Мадрид ли се имате?

Че аз къде съм се имал за голямата работа и съм прогнозирал разгроми, както някои от вашите с по 3:0+?! Аз си знам колко сме зле и сме място над изпадащите, но така или иначе никой от водачите в класирането не е успял да ни победи в момента, нито Лудогорец в Разград, нито ЦСКА на Армията, нито Берое в Стара Загора. Въпреки това аз приемам за нормално, че може би Ботев Пд са фаворит в този мач, но ми идват малко в повече някои непремерени изказвания за разгроми с 0:3+, все едно видиш ли Ботев Пд са цъфнали и вързали.

Е всеки може да си прогнозира преди мача каквото иска. Аз на такива неща не обръщам внимание,иначе трябваше да ви оспамя темата във вашия форум,налазена от едни НЕкъпани индивиди :mrgreen:
Утре ще се види кой крив и кой прав.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 ное 2014 23:22

slash1912 написа:
slavia_forever написа:
slash1912 написа:
slavia_forever написа:0:3 е малко. Между 0:5 и 0:8. Ботев са класа, та класа, че знае ли се! :oops: :lol:

Че аз къде съм се имал за голямата работа и съм прогнозирал разгроми, както някои от вашите с по 3:0+?! Аз си знам колко сме зле и сме място над изпадащите, но така или иначе никой от водачите в класирането не е успял да ни победи в момента, нито Лудогорец в Разград, нито ЦСКА на Армията, нито Берое в Стара Загора. Въпреки това аз приемам за нормално, че може би Ботев Пд са фаворит в този мач, но ми идват малко в повече някои непремерени изказвания за разгроми с 0:3+, все едно видиш ли Ботев Пд са цъфнали и вързали.

Е всеки може да си прогнозира преди мача каквото иска. Аз на такива неща не обръщам внимание,иначе трябваше да ви оспамя темата във вашия форум,налазена от едни НЕкъпани индивиди :mrgreen:

Не знам кой крив и кой прав, но аз преди мача вече съм писал и приел за съвсем нормално ако ни биете. Кой крив и кой прав може да демонстрираш, ако докажеш с факти кой е основателят на Ботев през 1912 г. и на каква възраст е бил тогава. Мачът на Славия не се очертава да е нещо генерално важно за крайния резултат в първенството.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 ное 2014 23:44

slavia_forever написа:
slash1912 написа:
slavia_forever написа:
slash1912 написа:

Не знам кой крив и кой прав, но аз преди мача вече съм писал и приел за съвсем нормално ако ни биете. Кой крив и кой прав може да демонстрираш, ако докажеш с факти кой е основателят на Ботев през 1912 г. и на каква възраст е бил тогава. Мачът на Славия не се очертава да е нещо генерално важно за крайния резултат в първенството.

Там ли ти е болката?Ако годината беше примерно 1938 щеше ли да ти е такъв проблем?За много неща няма документи,което не значи непременно,че не са се случили.Поне едно е ясно-годината винаги е била 1912 и никой не я е сменял,както това се случи с други отбори.Не съм видял да пускаш тема за това или нещо съм пропуснал??
Факти имаше около премахването на модератора ботевист,както и около отношението ти към нас и връзките ти с буферите ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”