Литекс - Ботев Пд 15 кръг, 17:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Литекс - Ботев Пд 15 кръг, 17:30

Мнениеот El Commandante » 08 ное 2014 19:51

za nas e toj religiq написа:
za nas e toj religiq написа:Еее, големи песимисти бе :) Аз пък ще кажа 1:2 ей така, на пук на логиката и песимизма който се е развихрил наоколо :)

Ама ги разбирам нещата де :lol:

Ахахаха,днеска ти върза на богато брато,кеф, умирам от густо че не познах резултата... :) :) :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 08 ное 2014 19:54

Победа за Бoтев, Литекс са трагични, взеха някои мачове на мускули но този сезон са просто под всякаква критика дори по стандартите, които сами си наложиха през последните 5 години. Направо е тъжно и жалко да ги гледаш, дори не можеш да ги избъзикаш като хората без да се почувстваш гузен. Определено не им завиждам на оранжевите фенове.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 08 ное 2014 19:57

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Remi Gaillard
Контакти:

Мнениеот Remi Gaillard » 08 ное 2014 19:58

El Commandante написа: Сега най-важното е да заколим телето и да изнасилим Айшето,след тва ше мислим...

Това е... Ама земи се извини на Стахо... не ръка, а кол извади накрая....
Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 08 ное 2014 20:00

Remi Gaillard написа:
El Commandante написа: Сега най-важното е да заколим телето и да изнасилим Айшето,след тва ше мислим...

Това е... Ама земи се извини на Стахо... не ръка, а кол извади накрая....

Стахо е на нула тоя мач, с това спасяване компенсира безумията си първото полувреме... :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 08 ное 2014 20:09

А, бе, къде е Уреца? Предположенията са две - или е бил на мача (малко вероятно) или е вдигнал самолета (не знам колко е вероятно :mrgreen: ) Ако е второто - предлагам да почерпи ботевистите. :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 ное 2014 20:15

El Commandante написа:
za nas e toj religiq написа:
za nas e toj religiq написа:Еее, големи песимисти бе :) Аз пък ще кажа 1:2 ей така, на пук на логиката и песимизма който се е развихрил наоколо :)

Ама ги разбирам нещата де :lol:

Ахахаха,днеска ти върза на богато брато,кеф, умирам от густо че не познах резултата... :) :) :)

Не знам как го разбираш футбола, обаче нещата въобще не са такива каквито ги изкарваш! Освен игра на можене, футбола е и игра на търпение и късмет! На коренно различно мнение съм от твоето, че освен резултата нищо друго не било хубаво :? Да, някои футболисти не направиха добър мач, но за това пък са 11 нали ! Че паса на Огнянов и гола на компютъра са едно от малкото красиви неща, които се виждат по нашите терени! Пък и Алекс ти затвори устата и мисля че няма да е за последен път :lol: Още предния път ти казах за него, че адски напомня Любо Пенев! Не блести с футболни качества, обаче си е перфектна 9ка ! Висок, здрав, борбен, остава само да бележи в което лично аз не се съмнявам, че ще се случи ;) Отделно тактиката на Вили беше перфектна ! Наситен център, и дълбока преса (щом чука на края не можеше да диша :lol: ), за сефте играхме с крила и ако съдията не беше почти смешен в отсъжданията си , резултата от мача можеше да е още по изразителен! Отделно промяната на тактиката изненада Литекс и така и не можаха да намерят решение , кво да я правят тая топка , като са им затворени крилата!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 08 ное 2014 20:19

za nas e toj religiq написа:Пък и Алекс ти затвори устата и мисля че няма да е за последен път :lol:

Амин,дай Боже!
Е така най-обичам да не съм прав! :) :)

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 08 ное 2014 20:23

По-добре в шестицата да играят Берое, Ботев, Черно море от колкото Литекс, така ще има по-завързани мачове срещу лидерите ЦСКА и Лудогорец и не на последно място тежки гостувания за тях.

При Литекс нивото е за втората шестица и не само заради Балъка.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 08 ное 2014 20:28

Гриша , до кога ще държиш Балъков ??????? ГОЛЯМ СРАМ !!!!! Не помня Литекс да е губил толкова много мачове :evil:

Върни се в “Ботев”