El Commandante написа:za nas e toj religiq написа:za nas e toj religiq написа:Еее, големи песимисти бе

Аз пък ще кажа 1:2 ей така, на пук на логиката и песимизма който се е развихрил наоколо

Ама ги разбирам нещата де

Ахахаха,днеска ти върза на богато брато,кеф, умирам от густо че не познах резултата...

Не знам как го разбираш футбола, обаче нещата въобще не са такива каквито ги изкарваш! Освен игра на можене, футбола е и игра на търпение и късмет! На коренно различно мнение съм от твоето, че освен резултата нищо друго не било хубаво

Да, някои футболисти не направиха добър мач, но за това пък са 11 нали ! Че паса на Огнянов и гола на компютъра са едно от малкото красиви неща, които се виждат по нашите терени! Пък и Алекс ти затвори устата и мисля че няма да е за последен път

Още предния път ти казах за него, че адски напомня Любо Пенев! Не блести с футболни качества, обаче си е перфектна 9ка ! Висок, здрав, борбен, остава само да бележи в което лично аз не се съмнявам, че ще се случи

Отделно тактиката на Вили беше перфектна ! Наситен център, и дълбока преса (щом чука на края не можеше да диша

), за сефте играхме с крила и ако съдията не беше почти смешен в отсъжданията си , резултата от мача можеше да е още по изразителен! Отделно промяната на тактиката изненада Литекс и така и не можаха да намерят решение , кво да я правят тая топка , като са им затворени крилата!