КБ 1/8 финал Локомотив Пд -Ботев Пд 28.10.14 Вторник 17:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ 1/8 финал Локомотив Пд -Ботев Пд 28.10.14 Вторник 17:45
Сравнително равностоен мач с превес на Локомотив, може би равенството е все пак заслужен резултат.
El Commandante написа:IvanGit написа:Честито класиране напред на Ботев.
Е що така бързаш да се предаваш?
Има още един мач все пак,а чудеса във футбола се случват ежедневно...
Едва ли,отборите ни са горе-долу равностойни като Ботевъ има лек превес в смисъл ,че сте по- малко слаби от нас и домакинството е важен фактор.Единственния ни коз за догодина е ,че имате най-тъпия треньор в света и очаквам постепенно да регресирате с времето.
Само с анаболи и стероиди ПРЕДИ ВАЖЕН МАЧ не става !
И полупразна трибуна срам сте за града ни

Последна промяна от plan-2012 на 28 окт 2014 20:13, променено общо 1 път.
Мача не бе нищо особено.....по кофти е фенът които се е наранил със бомбичка.Откъснал си ръката от китката....бива ли така....На воина ли ще ходим или на спортно състезание.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
El Commandante написа:slash1912 написа:Tи си му я наточил отдавна,ама той днес те опроверга!
Той добре че вкара накрая та си уми очите, щото иначе цял мач преди тва мишкува по терена...
Не го харесвам тва момче и това си е,неориентиран,тромав,без техника,не излиза често на позиции,не стреля,подава зле,изобщо-от показаното дотука е пълна загуба на пространство в атака.
Искрено се надявам нещата да се променят и да земе да ме опровергае с едни десетина гола до края на сезона...
На мен тоя пич адски ми напомня Любо Пенев

plan-2012 написа:Само с анаболи и стероиди ПРЕДИ ВАЖЕН МАЧ не става !
Виж лесно ви е на вас ,вашия в Коматево винаги е пълен.

Дръж се като Локомотивец бе...кво се оправдаваш...
IvanGit написа:plan-2012 написа:Само с анаболи и стероиди ПРЕДИ ВАЖЕН МАЧ не става !
Виж лесно ви е на вас ,вашия в Коматево винаги е пълен.
Коматево има 3000 места за домакините, Лалута има 5300 места за домакините - раликата мей не е толкова голяма?
Съвсем логичен е въпроса защо днес имахте по-малко публика от колкото побира Коматево?
тъжно ми е за вас, празно и тихо е в сектора... свършиха парите... останаха мечтите и копнежа ;(
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

-
- Контакти:
Добър резултат за Ботев!Мисля,че на базата ще си вземем мача!На терена на доко толкова!Изравняване в 92 мин.- голямо удоволствие.Така боли повече.Серията на доко без победа над БОТЕВ продължава и се надявам да продължи и занапред!Само БОТЕВ !!!!!!