slavia_forever написа:Нали се сещаш, че "човекът" нямаше да повтаря "след бе, слез да ти..", ако феновете с нищо не са го нападнали или обидили?! Писна ми да слушам едно и също, как всички са виновни на ботевистите, а те все са наранени и провокирани от останалите.
Ами откажи се, щом ти е писнало!

На мачове в Англия, Германия, Австрия, Сърбия, Гърция съм бил, да ти кажа стюардите винаги са били псувани и провокирани! ( да добавя: плюти, целени с монети и запалки, с храна, с бутилки ...) Ако някой си мисли, че му плащат 60 лева, за да гледа мача от тъч линията, ми много е в грешка! Така, че не ми пробутвай номерата, че някакъв пикльо, който си мисли, че фитнеса го е направил безсмъртен, има право да псува и обижда! Сложил една жилетка и се чувства хванал господ за кайсиите! Полицай да си видял да псува? Ама тях ги тренират с години за целта, а този са го взели от борсата за безработни и са го направили "охранител". "Е няма такава държава!" Против съм нахлуването, не го одобрявам, но това не е охрана на стадион! Това е пародия!