Локомотив Сф - Ботев Пд 19.10.2014 неделя 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Re: Нахлуване и бой от феновете на Ботев Пд в "Надежда". АНКЕТА

Мнениеот Cicero » 20 окт 2014 18:44

slavia_forever написа:Нали се сещаш, че "човекът" нямаше да повтаря "след бе, слез да ти..", ако феновете с нищо не са го нападнали или обидили?! Писна ми да слушам едно и също, как всички са виновни на ботевистите, а те все са наранени и провокирани от останалите.

Ами откажи се, щом ти е писнало! ;)
На мачове в Англия, Германия, Австрия, Сърбия, Гърция съм бил, да ти кажа стюардите винаги са били псувани и провокирани! ( да добавя: плюти, целени с монети и запалки, с храна, с бутилки ...) Ако някой си мисли, че му плащат 60 лева, за да гледа мача от тъч линията, ми много е в грешка! Така, че не ми пробутвай номерата, че някакъв пикльо, който си мисли, че фитнеса го е направил безсмъртен, има право да псува и обижда! Сложил една жилетка и се чувства хванал господ за кайсиите! Полицай да си видял да псува? Ама тях ги тренират с години за целта, а този са го взели от борсата за безработни и са го направили "охранител". "Е няма такава държава!" Против съм нахлуването, не го одобрявам, но това не е охрана на стадион! Това е пародия!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 окт 2014 19:15

Cicero написа:
slavia_forever написа:Нали се сещаш, че "човекът" нямаше да повтаря "след бе, слез да ти..", ако феновете с нищо не са го нападнали или обидили?! Писна ми да слушам едно и също, как всички са виновни на ботевистите, а те все са наранени и провокирани от останалите.

Ами откажи се, щом ти е писнало! ;)
На мачове в Англия, Германия, Австрия, Сърбия, Гърция съм бил, да ти кажа стюардите винаги са били псувани и провокирани! ( да добавя: плюти, целени с монети и запалки, с храна, с бутилки ...) Ако някой си мисли, че му плащат 60 лева, за да гледа мача от тъч линията, ми много е в грешка! Така, че не ми пробутвай номерата, че някакъв пикльо, който си мисли, че фитнеса го е направил безсмъртен, има право да псува и обижда! Сложил една жилетка и се чувства хванал господ за кайсиите! Полицай да си видял да псува? Ама тях ги тренират с години за целта, а този са го взели от борсата за безработни и са го направили "охранител". "Е няма такава държава!" Против съм нахлуването, не го одобрявам, но това не е охрана на стадион! Това е пародия!

Щом ви трябва охрана, за да ви спират да не правите глупости, значи сте за зоологическата, а не за футболен мач. 8-)

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 20 окт 2014 20:57

diplomat написа:Щом ви трябва охрана, за да ви спират да не правите глупости, значи сте за зоологическата, а не за футболен мач. 8-)

За не разбралите: Проблема се породи от "охраната"! Ако го нямаше този палячо, никой нямаше да прескочи оградата! Това дали ще стигне до "логическата градина" в черепната ти кутия?
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

praistoria
Контакти:

Re: Локомотив Сф - Ботев Пд 19.10.2014 неделя 13:30

Мнениеот praistoria » 20 окт 2014 21:00

Аз за последните 15 години поне, мога да кажа, че съм гледал точно два мача, в които ни подпират. Единия беше срещу някакво отборче, когато играехме в Б група, другия случай беше срещу Нафтата преди година-две. За 15 години, това са сигурно 2000 мача. Е да не би за този период само два мача да сме спечелили? Съдията може да изиграе решаваща роля при равностойни съперници (теслите спрямо нас в домакинствата на Лудогорец), но Локо София...За къде се бутаме, ако Локо София не можем да надиграем? То какво да ги надиграем, те хората дойдоха, показаха ни как се играе футбол, взеха си три точки и това е...Пиши на вашите за пари общо взето... Нищо, и по-лошо сме виждали.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 21 окт 2014 05:07

След неотсъдената дуспа,стюардите се държаха предизвикателно,заплашвахвайки и размахвайки палки.Това наложи навлизането на пистата, и прекратяването на среащата за няколко минути.Само дребните ви очички видяха бой,а изваждането от групата е желание на автора.Че и анкета за преброяване на комплексарите.Я погледнете наказанията на поне три отбора след по-големи прегрешения,но мозъчетата ви действат първосигнално само при споменаване на името Ботев.Нашата история плаши враговете наши.

Върни се в “Ботев”