Зелка или ДВЕ........
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
BultraStyle
- Контакти:
Re: Зелка или ДВЕ........
зеле с бира ?
BultraStyle написа:зеле с бира ?
хахахах ...
BultraStyle написа:зеле с бира ?
Да, междудругото точно така го консумират - вурстове с гарнитура зауеркраут, демек зеле и стабилна халба биргун!
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...
-
BultraStyle
- Контакти:
мръвката малко посмекчава вината в случая
ама пък щом им е вкусно .....
BultraStyle написа:мръвката малко посмекчава вината в случаяама пък щом им е вкусно .....
Майтапа настрана, ама си убаво да ти кажа честно. До навик е. Пък и нищо не пречи бирата да я оставиш за след зелето, нещо като десерт
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...
CORNY написа:Наистина това зеле е голям проблем,спомням си,че и миналата година го ядох такова...няколко месеца го чаках да вкисне,един специалист(селско момче едно,от Крумуу ли беше,Брягово ли)ми се кле,че тва зеле няма как да не стане,че с трушийката шега не бива!В крайна сметка,след толкова чакане,по коледа взех та захванах до болка познатата ми сланинка с праз..!Като гледам и тази година със същата рецепта,май трушийка няма да има,а тази сланинка 10 годинки я ям,та се замислям сериозно какви празници ще да са тези..?
Приятел, един съвет - следи си лошия холестерол. от ядене на толкоз много думус(така му вика един приятел...бачка в ЖП-то) шЪ вземеш да си го дигнеш....
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
hahaha ... бира за десерт ли викаш? ше ме скъсате днес ...
Hacko1912 написа:hahaha ... бира за десерт ли викаш? ше ме скъсате днес ...
Ами да, за предястие винцЕ в изискана кристална чаша, за основно водка или ракийца и за десерт бира. Малко по-късно може и нещо като втори десерт да се направи - шампанско. Ама пък напоследък в повече ми дойде точно шампанското...
И една специална молба към модовете - не трийте, нито пък заключвайте тази великолепна спортно-кулинарна тема!
Бирата за десерт е много често срещана практика, Наско. както и пълнения заек със свински врат....
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
terro написа:CORNY написа:Наистина това зеле е голям проблем,спомням си,че и миналата година го ядох такова...няколко месеца го чаках да вкисне,един специалист(селско момче едно,от Крумуу ли беше,Брягово ли)ми се кле,че тва зеле няма как да не стане,че с трушийката шега не бива!В крайна сметка,след толкова чакане,по коледа взех та захванах до болка познатата ми сланинка с праз..!Като гледам и тази година със същата рецепта,май трушийка няма да има,а тази сланинка 10 годинки я ям,та се замислям сериозно какви празници ще да са тези..?
Приятел, един съвет - следи си лошия холестерол. от ядене на толкоз много думус(така му вика един приятел...бачка в ЖП-то) шЪ вземеш да си го дигнеш....