Зелка или ДВЕ........
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зелка или ДВЕ........
Не бе лошо няма ама те такива по футболни и важни теми са триели, че се чудя как са оставили тази? Може би имат и те същия проблем? 

Зада е зелето тип топ, требва де си е от Петърч - столицата на зелката!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
runnersa написа:Не бе лошо няма ама те такива по футболни и важни теми са триели, че се чудя как са оставили тази? Може би имат и те същия проблем?
Ами всички правят туршии, колко му е да се чудят...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Хората казват: "Шом е гарга, нека е рошава". Затова реших ако има зелка, то тя да е брюкселска, а водката ще сменя с бира (че трябва да се пробват над 700 вида).
105 години / 4 поколения ботевисти!
ilian12 написа:Хората казват: "Шом е гарга, нека е рошава". Затова реших ако има зелка, то тя да е брюкселска, а водката ще сменя с бира (че трябва да се пробват над 700 вида).
не съм фен на бирата ... ама хич ... но това в Белгия е нещо друго.

Hacko1912 написа:ilian12 написа:Хората казват: "Шом е гарга, нека е рошава". Затова реших ако има зелка, то тя да е брюкселска, а водката ще сменя с бира (че трябва да се пробват над 700 вида).
не съм фен на бирата ... ама хич ... но това в Белгия е нещо друго.![]()
най-добрата! да ти е сладко ...
Вчера си карам и гледам една реклама, преведено: "Мъжете знаят защо" и ми стана едно готино, топло, носталгично.
Наздраве на всички в Пловдив и извън него. Па дано стане най-накрая тая "Зелка". Откога я чакаме.
105 години / 4 поколения ботевисти!
аз пак сам на кафе МОКА и на ПЕПСИ
Наистина това зеле е голям проблем,спомням си,че и миналата година го ядох такова...няколко месеца го чаках да вкисне,един специалист(селско момче едно,от Крумуу ли беше,Брягово ли)ми се кле,че тва зеле няма как да не стане,че с трушийката шега не бива!В крайна сметка,след толкова чакане,по коледа взех та захванах до болка познатата ми сланинка с праз..!Като гледам и тази година със същата рецепта,май трушийка няма да има,а тази сланинка 10 годинки я ям,та се замислям сериозно какви празници ще да са тези..? 

- tosheto1912
- Контакти:
момчета незнам за киселото зеле ама чорбата от него в неделя сутрин с черно пиперче и препекан хляб е нещо неописуемо
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."
ilian12 написа:Хората казват: "Шом е гарга, нека е рошава". Затова реших ако има зелка, то тя да е брюкселска, а водката ще сменя с бира (че трябва да се пробват над 700 вида).
Белгийско пиво май май още не съм имал честта да опитам. От тези, дето ги знам най ми се нрави мътната ХефеВайцен срещана предимно из Баварско. А пък освен това, братята германци и те какво зеле имат само...зауеркраут - страшна работа е!
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...