Комично съдийство.
Друг е въпроса, че нашите играят безобразно днес. Интересно е също, как така няма нито един полицай на мача, а са сложили няколко фенчета на Локо Сф да пазят агитката на гостите.
Локомотив Сф - Ботев Пд 19.10.2014 неделя 13:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botevist_75
- Контакти:
Re: Феновете на Ботев опитаха да нахлуят на стадиона в "Надежда"
Player написа:Селяни!!!
Няма страшно.Ще обещаем,че повече няма да правим така и ще ни се размине.Имаше вече,подобен прецедент с един БГ отбор.Ама не се сещам кой беше...

Re: Локомотив Сф - Ботев Пд 19.10.2014 неделя 13:30
ами както и предупредих,за да се угажда на един друг отбор от разград който взе съдийството в свои ръце ,за да плячкоса отново титлата се окепазява всеки мач наред ,само и само да става това което се случва в момента и това което се случва и на други мачове !
Ще завърши ли този мач според Вас?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Съдията не даде чиста дузпа за Ботев, ама това което правят феновете и самият Вуцов, заслужават пак голямо наказание!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- slash1912
- Контакти:
stefani написа:Съдията не даде чиста дузпа за Ботев, ама това което правят феновете и самият Вуцов, заслужават пак голямо наказание!
Колко голямо?

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Никаква дузпа нямаше. Браво на Локото за сега!
- bastuna2003
- Контакти:
Някой се е притеснил от Ботев в първата шестица.
При еднаква ситуации (Марек-Левски и днес) за рикошет в ръка при центриране веднъж се свири дузпа, веднъж не се свири. Тези съдии ходят по семинари всеки месец и това може само да говори, че един от двамата съдии е имал да изпълнява нареждане

При еднаква ситуации (Марек-Левски и днес) за рикошет в ръка при центриране веднъж се свири дузпа, веднъж не се свири. Тези съдии ходят по семинари всеки месец и това може само да говори, че един от двамата съдии е имал да изпълнява нареждане

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Нахлуване и бой от феновете на Ботев Пд в "Надежда". АНКЕТА
Луд екшън се разигра на стадион "Локомотив" в столицата малко преди почивката на мача от "А" група между Локомотив (София) и Ботев (Пловдив).
При резултат 2:0 за "железничарите" феновете на гостите събориха оградата и се сбиха със стюардите. Ядосаните ултраси тръгнаха застрашително към терена, което принуди съдията Георги Димитров да прекъсне срещата.
Причината за негодуванието на "канарчетата" е, че малко по-рано реферът не даде дузпа за Ботев за очевадна игра с ръка на Елтон. След кратко меле между феновете от Пловдив и стюардите страстите все пак се укротиха, благодарение намесата на Велислав Вуцов, тъй като полицията не е ангажирана с охраната на мача на стадион "Локомотив". Ексцентричният треньор притича през терена, за да укроти бултрасите и да ги отпрати обратно на трибуните, след което мачът беше подновен.
Със сигурност за Ботев (Пловдив) ще има сериозно наказание заради грозните сцени.
http://www.marica.bg/%D1%84%D0%B5%D0%BD ... 0%BF%D0%B4)-%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B5%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82-/%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2/-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-news313666.html
Аз съм за цялата тежест на НАРЕДБИТЕ да се стовари върху несправедливата агресия, да се накаже вандализмът на самозабравилите се бивши милионери...
При резултат 2:0 за "железничарите" феновете на гостите събориха оградата и се сбиха със стюардите. Ядосаните ултраси тръгнаха застрашително към терена, което принуди съдията Георги Димитров да прекъсне срещата.
Причината за негодуванието на "канарчетата" е, че малко по-рано реферът не даде дузпа за Ботев за очевадна игра с ръка на Елтон. След кратко меле между феновете от Пловдив и стюардите страстите все пак се укротиха, благодарение намесата на Велислав Вуцов, тъй като полицията не е ангажирана с охраната на мача на стадион "Локомотив". Ексцентричният треньор притича през терена, за да укроти бултрасите и да ги отпрати обратно на трибуните, след което мачът беше подновен.
Със сигурност за Ботев (Пловдив) ще има сериозно наказание заради грозните сцени.
http://www.marica.bg/%D1%84%D0%B5%D0%BD ... 0%BF%D0%B4)-%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B5%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82-/%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2/-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-news313666.html
Аз съм за цялата тежест на НАРЕДБИТЕ да се стовари върху несправедливата агресия, да се накаже вандализмът на самозабравилите се бивши милионери...