Невиждани опашки за билети пред базата в Коматево!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

praistoria
Контакти:

Re: Невиждани опашки за билети пред базата в Коматево!

Мнениеот praistoria » 26 сеп 2014 22:26

kubrat написа:
praistoria написа:
El Commandante написа:
damyanov1963 написа:Честно да ти кажа, шокиран съм от имената на квартали в град с претенции за най-българския, че и за европейска столица на културата.

Това е то положението.
Пловдив може да е най-разноцветния град в България, но откъм етноси със сигурност не е най-българския град.
Столипиново е най-голямото циганско гето в България,според мен,а откъм общ брой цигани сигурно сме ако не първенци,то поне в челната тройка...

Най-голямата циганска махала на Балканския полуостров е. Иначе преди месец-два влизах в Аджисан-а и съм спокоен- до 1-2 години хепатита ще намали популацията там драстично.

За съжаление хепатитът вече се лекува, а още по-лошото е, че само медикаментите са около 100 хил. долара на чаве...

Циганите не са изпълнителни изобщо. Ще им предпишат лекарства за 2-3 седмици, те ще ги пият 2-3 дни и ще са до там. Виж статистика какъв процент от циганите със сърдечни проблеми доживяват до третата година след животоспасяваща лекарска намеса.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Върни се в “Ботев”