ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- krasistent
- Контакти:
Re: Двама италианци пристигнаха за финални преговори с Христолов
Никви отсрочки повече маминката ви лъжлива глупаци!!!Пичове На нож...
Изглеждат доста особено. Този вляво има вид на някой, чийто единствено достойнство е, че е нечий син. Другият до него за мен е приятел на маминото синче. Жална ни майка ако това са новите преговарящи. 

105 години / 4 поколения ботевисти!
- since_1912
- Контакти:
imenno za tova ytre vsi4ki na koleja.krasistent написа:Никви отсрочки повече маминката ви лъжлива глупаци!!!Пичове На нож...

-
- Контакти:
ilian12 написа:Изглеждат доста особено. Този вляво има вид на някой, чийто единствено достойнство е, че е нечий син. Другият до него за мен е приятел на маминото синче. Жална ни майка ако това са новите преговарящи.
Сутринта преди да тръгна за работа гледах по НТВ, репортаж за връчването на някакви ресторантьорски награди или нещо от сорта в този бранш ........ако видиш шефа на Хепи,ще кажеш ,че е пълен прошляк и разполага с по 2 лева на ден

схвщаш ли

- elito_1912
- Контакти:
Защо съдите за хората дали са бизнесмени или не по външния вид...Според вас как трябва да изглежда един бизнесмен...Това са много повърхностни коментари от ваша страна,не е важно как изглежда човека, а какво ще направи.
-
- Контакти:
мисля,че утре ще стават цирковете.Всички италианци са си получили парите до сега,вчера вечерта са били раздавани,а за бългасрките футболисти,треньори от ДЮШ и персонала не са получили и стотинка.Е това ако не е разделение на отбора.Утре на феновете ще бъдат сваляни звезди от страна на новите кандидати с една цел и тя е да се изиграе мача,а след това дали ще ги видим новите 2ма който изгледаха тренировката,дали ще видим Малу и Борго и който е друг от чужденците аз силно се съмнявам.Смятам че Ботев Пловдив е сериозен отбор със сериозни фенове и не трябва случайни хора да се захващат с него
-
- Контакти:
СТИГА ВЕЧЕ С НОВИ "Кредити на доверие",ИСКАМЕ КРАЙ НА САГАТА!!!!ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СВЪРШИ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН!
Ае махнете ги тия прошляци, вижте ги на какво приличат ??? Мамини синчета и убитаци.. не искаме подигравки с отбора ни !!! Искаме ХРИСТОЛОВ с черните очила, ризата с ТИГЪРА и мерцедеса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ БОЙКОТИРАМ ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е ОБЛЕЧЕН КАКТО ТРЯБВА И ИСКА ДА КУПУВА БОТЕВ!!!!! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ПАРИТЕ И ЖЕЛАНИЕТО ВИ, НИТО ПЪК УМРЕЛИТЕ ВИ ЖАБАРСКИ ФУТБОЛИСТЧЕТА, ДЕТО НИ СПЕЧЕЛИХА ДЕРБИТО. ИСКАМЕ СИ ЛАНЦИТЕ И РИЗАТА С ТИГЪРА.
elito_1912 написа:Защо съдите за хората дали са бизнесмени или не по външния вид...Според вас как трябва да изглежда един бизнесмен...Това са много повърхностни коментари от ваша страна,не е важно как изглежда човека, а какво ще направи.
Така е, по външен вид се съдят само момичета

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:elito_1912 написа:Защо съдите за хората дали са бизнесмени или не по външния вид...Според вас как трябва да изглежда един бизнесмен...Това са много повърхностни коментари от ваша страна,не е важно как изглежда човека, а какво ще направи.
Така е, по външен вид се съдят само момичета
Селския има вид на бизнесмен,костюмче,вратовръзка....