nib написа:а парите за стадиона дали отново ще са от КТБ или от БНБ няма никакво значение.
ти сериозно ли
Съвсем сериозно.
Когато финансирането е прозрачно и се знае от къде идва, какъв е проблема?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
nib написа:а парите за стадиона дали отново ще са от КТБ или от БНБ няма никакво значение.
ти сериозно ли
DarkPsy написа:Нищо не се е срутвало. Срутени са единствено едни трибуни на едно друго място.
damyanov1963 написа:DarkPsy написа:Нищо не се е срутвало. Срутени са единствено едни трибуни на едно друго място.
Че имаше срутване на подпори е факт. Но аз лично съм за това всички стадиони в България да заприличат поне малко на нормални. Не може български отбор да играе в евротурнирите и да се чуди на кой стадион. Не може столица с почти 2 млн. души да НЯМА СТАДИОН! Вижте румънците какво направиха в Букурещ! Нали и ние като тях сме в евросъюза и получаваме субсидии!
Долно уйно написа:Съвсем сериозно.
Когато финансирането е прозрачно и се знае от къде идва, какъв е проблема?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
ZinedineZidane написа:Чудесна новина! Ако наистина се довършат двата сектора и си играем на Колежа ще е супер. Стискам палци!
fena написа:От интевюто с Палийски става ясно, че общината ще финансира строежа до кота нула на сектор А, и доналиване на бетона в другите 2 сектора.
modor написа:ZinedineZidane написа:Чудесна новина! Ако наистина се довършат двата сектора и си играем на Колежа ще е супер. Стискам палци!
Успех! Дано този път да няма спънки
fena написа:От интевюто с Палийски става ясно, че общината ще финансира строежа до кота нула на сектор А, и доналиване на бетона в другите 2 сектора.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта