Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО подновиха строeжа на Колежа

Мнениеот Долно уйно » 24 сеп 2014 12:03

nib написа:
а парите за стадиона дали отново ще са от КТБ или от БНБ няма никакво значение.

ти сериозно ли :shock:

Съвсем сериозно.
Когато финансирането е прозрачно и се знае от къде идва, какъв е проблема?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 24 сеп 2014 12:04

Бравос, това да се чува. Искам си големия стадион за да сме повече и най-сетне да се гордеем с нещо хубаво в Бг. Информирал съм семейството , че ще бъдат екипирани с членски карти за новото естадио, стига да стане по-скоро. Напред мой Ботевь.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 24 сеп 2014 12:08

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2v0DRHR5oeA#t=237[/youtube]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 сеп 2014 12:12

DarkPsy написа:Нищо не се е срутвало. Срутени са единствено едни трибуни на едно друго място.

Че имаше срутване на подпори е факт. Но аз лично съм за това всички стадиони в България да заприличат поне малко на нормални. Не може български отбор да играе в евротурнирите и да се чуди на кой стадион. Не може столица с почти 2 млн. души да НЯМА СТАДИОН! Вижте румънците какво направиха в Букурещ! Нали и ние като тях сме в евросъюза и получаваме субсидии!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 24 сеп 2014 12:15

damyanov1963 написа:
DarkPsy написа:Нищо не се е срутвало. Срутени са единствено едни трибуни на едно друго място.

Че имаше срутване на подпори е факт. Но аз лично съм за това всички стадиони в България да заприличат поне малко на нормални. Не може български отбор да играе в евротурнирите и да се чуди на кой стадион. Не може столица с почти 2 млн. души да НЯМА СТАДИОН! Вижте румънците какво направиха в Букурещ! Нали и ние като тях сме в евросъюза и получаваме субсидии!

Е ще има. Нали Венци Стефанов работи там по въпроса.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот fena » 24 сеп 2014 12:15

От интевюто с Палийски става ясно, че общината ще финансира строежа до кота нула на сектор А, и доналиване на бетона в другите 2 сектора.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 сеп 2014 12:16

Долно уйно написа:Съвсем сериозно.
Когато финансирането е прозрачно и се знае от къде идва, какъв е проблема?

Проблема е там че ако КТБ бъде фалирана,което се надявам да не се случи, финансиране на строежа ни от БНБ би било абсурдно на фона на това че на първо място би трябвало да се погрижат за малките вложители в КТБ,които ще пострадат най-много.

Не че не искам да се построи стадиона, но не разбирам откъде накъде БНБ и държавата ще е длъжна да ни строи стадиона...

В най-добрия случай КТБ ще продължи да работи и финансирането ще дойде от там.
Аз лично предпочитам да нямаме стадион,отколкото да имаме такъв,построен с пари взети назаем от някъде си,който заем ще бъде плащан от пенсиите и заплатите на всички в България, тва мен лично не ме кефи...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 сеп 2014 12:21

ZinedineZidane написа:Чудесна новина! Ако наистина се довършат двата сектора и си играем на Колежа ще е супер. Стискам палци!

Успех! Дано този път да няма спънки ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот Blue1914 » 24 сеп 2014 12:28

fena написа:От интевюто с Палийски става ясно, че общината ще финансира строежа до кота нула на сектор А, и доналиване на бетона в другите 2 сектора.

Абе поне на мен не ми стана много ясно. :mrgreen: Може общината да проявава разбиране в смисъл, че отборът е поел ангажименти за това важно за града място, които в момента не може да изпълни на 100%. ;)

Тоя... Палийски ли е, какъв е... не знам какви въпроси очакваше, но в началото на интервюто изглеждаше като човек, който всеки момент ще бъде пребит с камъни. :mrgreen:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 сеп 2014 12:34

modor написа:
ZinedineZidane написа:Чудесна новина! Ако наистина се довършат двата сектора и си играем на Колежа ще е супер. Стискам палци!

Успех! Дано този път да няма спънки ;)

Благодаря! Дано!

fena написа:От интевюто с Палийски става ясно, че общината ще финансира строежа до кота нула на сектор А, и доналиване на бетона в другите 2 сектора.

Нищо такова не чух.
А и няма как Общината ей така да реши да финансира каквото и да било. Бюджети, гласувания, сесии на ОС и пр. Благодарностите са по-скоро за разбирането, че не се изпълняват първоначалните срокове и евентуално за някакви разрешения и други документални необходимости.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Ботев”