"А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: "А"група,8 кръг:Ботев-Лудогорец

Мнениеот volf » 15 сеп 2014 09:21

snakebite написа:
GOLEADOR написа:[
Това са хора от улицата за това и там ги намираш.А вашият е на стадиона в Букурещ и хапва от кетъринга на Домуса.Не съм фен на Ботев,но жалката ти манипулация ме отвращава.Да си видял някой от Ботев да събира клошари и да ги води в Австрия на техния мач от ЕКТ?Не,те си стоят по улиците,а Домуса ви ги събира и кара по стадионите в Европа.В това е разликата.Капиш?

А аз ти казвам че не пускаха хора с храна, капиш ?? Или си бил в Букурещ ??
Вече ако по мангалска линия румънците са го пуснали е друг въпрос. Какъв кетъринг, ще ме уморите от смях, варненската група доволно си спираше и си купуваше от бензиностанции, доста бира и храна...
омръзна ми да се обяснвам, ама вие сте като бавноразвиващи ...

Какво му даваш обяснения на тоя ЦСКА-р -комплексар?
Той не се развива бавно, а загнива, изстива и се вмирисва бързо.
Писанията му са стенания на комплексиран от собствената си несъстоятелност фен чиито отбор се състои предимно от натирени поради некадърност от Лудогорец футболисти.
Какво му обясняваш къде се хранят хората на път. - Кажи му къде да се "издруса", без да омаже навсякъде (форума също не е подходящо място).

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 15 сеп 2014 09:31

Мача си е мач, бития - бит ..., но не забравяйте да свалите шапки пред Георги Йорданов. Страхотно рафиниран и изтънчен. Гостите направиха 20 нарушения, той им свири 25. От истинските двадесет, 10 бяха за картони, той им показа 5. Свирна дузпа за "Ботев"! Така се прави. Нямах намерение да правя коментар, още повече, че не съм доволен от "продукцията" на "Ботев", но в броя на Тема спорт от събота на първа страница има една много показателна снимка. Дяков прегърнал с две ръце Огнянов през кръста. Отворих статистиката на за мача и видях, че прегръщащия няма картон в този мач. А, подобни нарушения бяха доста?

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 15 сеп 2014 09:47

Bradat-brat написа:Мача си е мач, бития - бит ..., но не забравяйте да свалите шапки пред Георги Йорданов. Страхотно рафиниран и изтънчен. Гостите направиха 20 нарушения, той им свири 25. От истинските двадесет, 10 бяха за картони, той им показа 5. Свирна дузпа за "Ботев"! Така се прави. Нямах намерение да правя коментар, още повече, че не съм доволен от "продукцията" на "Ботев", но в броя на Тема спорт от събота на първа страница има една много показателна снимка. Дяков прегърнал с две ръце Огнянов през кръста. Отворих статистиката на за мача и видях, че прегръщащия няма картон в този мач. А, подобни нарушения бяха доста?

Не е виновен той, дори бих казал че свири в пъти по-добре от очакваното. Когато човек е по-слаб, трябва да погледне обективно на нещата и да продължи да работи. Вярвам, че малкото Вуцанче е точно такъв тип треньор. И по-добри ще ставаме, особено ако запазим състава след паузата.
П.С: Абе някой помни ли как след предишния мач, тук се бяха нароили "разконспиратори", които твърдяха, че Алекс Колев сам си е направил дупка в крака :lol: ?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 15 сеп 2014 13:37

За мача, честито по добрия победи, с малко повече шанс можехме да го добутаме до равенство но уви не стана. За другото има друга тема.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 сеп 2014 20:27

Bradat-brat написа:Мача си е мач, бития - бит ..., но не забравяйте да свалите шапки пред Георги Йорданов. Страхотно рафиниран и изтънчен. Гостите направиха 20 нарушения, той им свири 25. От истинските двадесет, 10 бяха за картони, той им показа 5. Свирна дузпа за "Ботев"! Така се прави. Нямах намерение да правя коментар, още повече, че не съм доволен от "продукцията" на "Ботев", но в броя на Тема спорт от събота на първа страница има една много показателна снимка. Дяков прегърнал с две ръце Огнянов през кръста. Отворих статистиката на за мача и видях, че прегръщащия няма картон в този мач. А, подобни нарушения бяха доста?

Ботев по никой начин не заслужи точка в мача и точно тия отсъждания на съдията никак не са решили крайния победител. И между другото ако Йорданов искаше да закопае Ботев безнаказано сега беше момента. Вече го няма биг боса да активизира медийната си машина при някакво клане.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Ботев”