Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли да има наказания заради системно хулиганско поведение от привърженици на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Мнениеот Thurman Murman » 14 сеп 2014 21:44

veselinsk написа:Колко жалко е децата ти да падат с 0:15, а ти да се молиш градския съперник да му е зле. Горките са адски озлобени, понеже усещат,че края на ЖП превозното средство е близко.

Ръждясалият вагон катастрофира, а тоя рев за наказания е, щото знаят, че дойдат ли ни, докато сме там, гледката ще е грозна :mrgreen: Аз се чудя, по време на дербито, техните "официални лица", които се явяват един прост кебапчия и наркопласьор, както и второразрядно адвокатче, дали ще заемат местата си в ложата? Може би това е имал предвид генерала, който е казал днес, че е "опасно високо" :mrgreen:

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 14 сеп 2014 21:45

Бай Иван написа:Реално погледнато заради КТБ е по-вероятно "Ботевъ" да изчезне, отколкото "ЖП превозното средство"! :)

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 14 сеп 2014 21:46

diplomat написа:Ако някой ви се изхрачи на вас, каква ще ви е първата реакция? Аз знам каква, вадите боксовете и бухалките и се почвате. Само това ви трябва, бой и ****е, да плюете, да пиете, да се дрогирате, да псувате, да храчите, да палите, да рушите... А нещо построили ли сте някога, човешки живот спасявали ли сте, помагали ли сте на нуждаещите се, нещо, което да е позитивно за българското общество направили ли сте, драги ми хулигани, бултраси, мултраси, сектори Б, Г? Съдбата си знае работата и ще ви го върне на всички тъпкано. Лудогорец откакто трупа успехи само го плюят, предвещават им края, а те вървят само нагоре, докато плюещите и храчещите отиват само надолу. Разбирате ли сега, недраги ми наркоманизирани хулиганчета?

чети бе лудогорско пиленце.мургавия господин Петрич наруши забраната за пушене неколкократно и тва беше една от причините за недоволството срещу него.ако някой трябва да бъде наказан е мургавия господин който си мисли че правилата не важат за него,понеже е с лилав венец :evil:

"Иначе до инциденти преди, по време и след мача Ботев - Лудогорец не се е стигало. Всичко протече нормално. Щях да пиша много добра оценка на мача, ако част от феновете не бяха отправяли обиди и цинични реплики към Петричев и Методи Томанов. Искам обаче да уточня, че не съм видял да ги плюят. Викаха и ги псуваха, но нищо повече. Ама псувните и обидите не са нарушаване на обществения ред. Все пак сме на мач, а не на театър. От своя страна двамата се дъжаха много културно и не се подадоха на провокации. Именно поради тази причина не се стигна до физическа саморазправа", добави Генералът.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 сеп 2014 21:47

slash1912 написа:Генерал Василев,делегат на мача:
"Иначе до инциденти преди, по време и след мача Ботев - Лудогорец не се е стигало. Всичко протече нормално. Щях да пиша много добра оценка на мача, ако част от феновете не бяха отправяли обиди и цинични реплики към Петричев и Методи Томанов. Искам обаче да уточня, че не съм видял да ги плюят. Викаха и ги псуваха, но нищо повече. Ама псувните и обидите не са нарушаване на обществения ред. Все пак сме на мач, а не на театър. От своя страна двамата се дъжаха много културно и не се подадоха на провокации. Именно поради тази причина не се стигна до физическа саморазправа", добави Генералът.

Буферите могат да си лягат :mrgreen:

УЕФА и базата "стадион" ... дали ще е така и по-нататък, това е той, въпросът... ДЕРБИТО КЪДЕ :idea: :?:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2014 21:48

slash1912 написа:
diplomat написа:Ако някой ви се изхрачи на вас, каква ще ви е първата реакция? Аз знам каква, вадите боксовете и бухалките и се почвате. Само това ви трябва, бой и ****е, да плюете, да пиете, да се дрогирате, да псувате, да храчите, да палите, да рушите... А нещо построили ли сте някога, човешки живот спасявали ли сте, помагали ли сте на нуждаещите се, нещо, което да е позитивно за българското общество направили ли сте, драги ми хулигани, бултраси, мултраси, сектори Б, Г? Съдбата си знае работата и ще ви го върне на всички тъпкано. Лудогорец откакто трупа успехи само го плюят, предвещават им края, а те вървят само нагоре, докато плюещите и храчещите отиват само надолу. Разбирате ли сега, недраги ми наркоманизирани хулиганчета?

Отборът на Ботев Пловдив направи незабравим деня за един от най-малките си привърженици.

9-годишният Коста Архондакис се превърна в главното действащо лице на терена преди мача на „канарчетата” с Лудогорец.

Детето се бори с упорита и тежка диагноза – рак. Това обаче не му попречи да изведе своите кумири на игралното поле под аплодисментите на публиката в Коматево. Освен това, Коста изпълни началния удар в мача, като дори изтегли жребия преди първия съдийски сигнал.

Малчуганът получи свой собствен екип на Ботев Пловдив, с името Коце и номер 12 на гърба. Малкият бе зарадван и от искрените поздравления на всички играчи на терена, на треньорите и представителите на двата щаба.

Ботев Пд се включи в благотворителната инициатива за събиране на средства за детето. Коста Архондакис е от пловдивското село Цалапица. Когато е на 8 годинки силно главоболие и световъртеж стават причина родителите на Коце да потърсят лекарска помощ. След направените изследвания става ясно, че детето има тумор на малкия мозък. Но бедите не свършват до тук. Прави му се операция по спешност и от направената хистология става ясно, че туморът е злокачествен. Необходима е спешна лъчетерапия, придружена с химиотерапия.

Така Коце стартира битката за своя живот. Започва дарителска кампания и само след месец той вече е в турската клиника Аджъбадем, където и до днес се лекува. Всяка седмица Коста пътува до Турция. Болестта е в напреднал стадий (4-ти) , но детето се бори и вярва, че един ден ще пребори болестта.

Всеки, който иска да помогне на Коце, може да направи това на следната дарителска сметка:

сметка на Коста Димитър Архондакис:

IBAN BG87UNCR70001521203623

Телефон за информация: 0887117790

PayPal: van4eto86@mail.bg

Това достатъчно ли ти е или искаш още?

Не съм се усъмнил, че в големите отбори има и истински фенове, добри хора, но за мен те вече са малцинство сред агитките, аз говоря за конкретните индивиди, които контролират най-дейните части от публиката.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 сеп 2014 21:48

Истината за петричев:
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев щял да сезира дори УЕФА за отнемане лиценза на базата на Ботев в Коматево за мачове от "А" група. Били го псували и обиждали. Факт, който никой не оспорва. По същата логика Петричев трябва да иска отнемане на лицензите на стадионите на Локо Пловдив, Берое, Левски и ЦСКА и т.н.- все места, където не го посрещат с питkа и мед.
Петричев бе посрещнат на нож от феновете на Ботев, които за пореден път подкрепяха неистово своя отбор и както винаги без да им се раздават сандвичи и да се тварят в служебните автобуси под строй. Феновете на Ботев нямаха нужда и някой да им подрежда хореографията, а сами си казаха с плакати каквото мислят.
Ако Петричев толкова се притеснява от освиркванията на противниковите агитки да се бе захванал с театър, където в залите е културно и тихо. Театралните умения всъщност не са чужди на ръководсtвото на тима от Разград. Всички там се държат като ощипани моми и се чудят защо малцина са запленени от големия им футбол. Петричев искал толерантност от феновете. За какво? Заради Таско Тасков, Цветан Трифонов, Николай Йорданов, Станислав Тодоров? Толерантност, за да може спокойно разградчани да вечерят с родни съдии, нещо което никой друг български клуб не си е позволявал? За това ли искате толерантност г-н Петричев?
Иначе успехите на Лудогорец никой не отрича, но относно националната кауза- тя е една. И всеки ,който иска да я подкрепи може да го направи на 10 октомври на стадион "Васил Левски"!

Изображение
Петричев подрежда хореографията на финала за Купата

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bhYBMeJU1Mo[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2014 21:49

костенурк написа:

чети бе лудогорско пиленце.мургавия господин Петрич наруши забраната за пушене неколкократно и тва беше една от причините за недоволството срещу него.ако някой трябва да бъде наказан е мургавия господин който си мисли че правилата не важат за него,понеже е с лилав венец :evil:

Не съм от Лудогорец. И щом е нарушил правилата, да бъде наказан. Феновете на Ботев често си позволяват обаче да подминават правилата, трябва ли да напомням случая в Бургас? :?

koce23
Контакти:

Мнениеот koce23 » 14 сеп 2014 21:50

Новата песен

Със шалче в ръка-а-а-а ОЛЕ ОЛЕ
Със кремвирш в уста ОЛЕ ОЛЕ
Подкрепяме Домус Ага ОЛЕ ОЛЕ

И СЕГА СИЛНОООООО
Със шалче в ръка
и кремвирш в уста
Подкрепяме Домус Ага
АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2014 21:51

koce23 написа:Новата песен

Със шалче в ръка-а-а-а ОЛЕ ОЛЕ
Със кремвирш в уста ОЛЕ ОЛЕ
Подкрепяме Домус Ага ОЛЕ ОЛЕ

И СЕГА СИЛНОООООО
Със шалче в ръка
и кремвирш в уста
Подкрепяме Домус Ага
АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ

Или си малък, или като Гонзо нямаш средно. :mrgreen:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 сеп 2014 21:52

diplomat написа:
костенурк написа:

Не съм от Лудогорец. И щом е нарушил правилата, да бъде наказан. Феновете на Ботев често си позволяват обаче да подминават правилата, трябва ли да напомням случая в Бургас? :?

За случая в Бургас бяхме наказани и си изтърпяхме наказанието!Какво общо има това с 10 псувни по един неприятен мазник?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”