Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли да има наказания заради системно хулиганско поведение от привърженици на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Re: "Патриотични" медии настояват за наказание на Ботев

Мнениеот danimann » 14 сеп 2014 15:22

Ботев ми е много симпатичен,но дано този път ги накажат с поне 4-5 мача..гледах целия мач и съм шокиран как в 80% от времето НЕ подкрепяха отбора си, а псуваха и викаха срещу Лудогорец и съдията (нищо че човека се справи с мача) !И много ме е яд после купените медии като почнат 'страхотните фенове' на Ботев....Онея плюят по Златински и утре пак ще са на мач!Че в една Англия за това си аут до края на живота си от стадионите..Докога ще държим такива измекяри,малоумници,животни по стадионите? После защо имало клетки като тази в Разград?! Е как да няма,като феновете ни са по-прости и от маймуните..Аз съм ЗА изхвърляне на Ботев от А група,както и за всеки друг тим,на който феновете се държат по този начин !!!
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
баш коч - russia

Мнениеот баш коч - russia » 14 сеп 2014 15:22

Глобявай. Наказвай. Изритвай. Закривай. Край.
russia <- най-тъпия и гнусен катил измежду всички червени боклуци в форума на ГОНГ

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 сеп 2014 15:24

Ся. Ако има нарушение,трябва да има наказание.
Друг е въпроса,че Петричев е уникално лайно и е една от причините за омразата към Недоразумението.
Другия въпрос го е задал един друг колега. Кога ще накажат Лудогорец за сектора за гости ??? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 сеп 2014 15:25

danimann написа:Ботев ми е много симпатичен,но дано този път ги накажат с поне 4-5 мача..гледах целия мач и съм шокиран как в 80% от времето НЕ подкрепяха отбора си, а псуваха и викаха срещу Лудогорец и съдията (нищо че човека се справи с мача) !И много ме е яд после купените медии като почнат 'страхотните фенове' на Ботев....Онея плюят по Златински и утре пак ще са на мач!Че в една Англия за това си аут до края на живота си от стадионите..Докога ще държим такива измекяри,малоумници,животни по стадионите? После защо имало клетки като тази в Разград?! Е как да няма,като феновете ни са по-прости и от маймуните..Аз съм ЗА изхвърляне на Ботев от А група,както и за всеки друг тим,на който феновете се държат по този начин !!!

Еййй,явно ти е било кеф като биха вашите в Разград. ;)

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 14 сеп 2014 15:27

kuto написа:И тези претендират зауважение!!!Култураа им е под санитарния минимум!Вън от града на ЛОКОМОТИВ!!!

Ама ти сериозен ли си? Та ние сме 10 пъти повече от вас буферче. Наблегни на ученето и тогава се изказвай. Между другото, ще накажат ли Петричев, че пуши на забранено място. Беше му направена и забележка, ама то на прост човек...

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 14 сеп 2014 15:30

danimann написа:Ботев ми е много симпатичен,но дано този път ги накажат с поне 4-5 мача..гледах целия мач и съм шокиран как в 80% от времето НЕ подкрепяха отбора си, а псуваха и викаха срещу Лудогорец и съдията (нищо че човека се справи с мача) !И много ме е яд после купените медии като почнат 'страхотните фенове' на Ботев....Онея плюят по Златински и утре пак ще са на мач!Че в една Англия за това си аут до края на живота си от стадионите..Докога ще държим такива измекяри,малоумници,животни по стадионите? После защо имало клетки като тази в Разград?! Е как да няма,като феновете ни са по-прости и от маймуните..Аз съм ЗА изхвърляне на Ботев от А група,както и за всеки друг тим,на който феновете се държат по този начин !!!

+111 Чак изхвърляне не, ама жестоки наказания и празни трибуни, а изродите вън от спортни мероприятия.
Последна промяна от baligo на 14 сеп 2014 15:31, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 14 сеп 2014 15:30

Поздравления, че фен на ЦСКА има куража да каже истината в очите! Аз не бих бил толкова краен за да изхвърлят Ботев от А група но наказанието просто е неизбежно, какво ще бъде то-нека решат съответните органи. Такова изродско поведение го няма никъде в Европа. Феновете на Ботев вместо да се срамуват, че състезателите им нямат елементарни футболни умения да ритнат както трябва топката и стават за смях и посмешище, през целия мач плюеха срещу Лудогорец.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 14 сеп 2014 15:32

Captain Stottlemeyer написа:
Dexter Lord написа:Никъде в правилника няма наказание за псувни и две плюнки. :lol:

Зависи какво пише в доклада на делегата. ;) По член 37(2) точка "а" от Дисциплинарния правилник клубът може да бъде одрусан с глоба от 25 хиляди лева. По параграф (4) от същия член глобата скача на 37 500 лева, а по параграф (5) може да има и "допълнителни санкции" - лишаване от домакинство и т.н. Тук вече тежката дума има Дисциплинарната комисия при БФС, а случайно Домуса е член на Изпълкома на същия този БФС... 8-)

няма какво да има в доклада,защото петричев не е никакъв-нито служебно,нито длъжностно лице,а е със статут на зрител,освен това нито има плюнки,нито малтретиране,единствено и само обира народната любов
Последна промяна от джони на 14 сеп 2014 15:34, променено общо 1 път.

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 14 сеп 2014 15:33

http://www.youtube.com/watch?v=odzBRwhewg0#t=66 Ето това е Ботев Пд, а вие другите вместо да злобеете може да помогнете.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 сеп 2014 15:34

А ве много патриоти,бе !!!
Къде бяхте като биха фенове на ЦСКА в Разград ???
Ся голяма драма станало,че напсували мангала. Бахти хората !!!

Върни се в “Ботев”