Суперкупа:Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
white-black 1926
Контакти:

Re: Ботев-Лудогорец (ретроспекция)

Мнениеот white-black 1926 » 14 авг 2014 18:36

Смърфиета написа:
white-black 1926 написа:
botevforever написа:
white-black 1926 написа:А също съм пристрастен към темата и главно за съдийството,значи слагам два двубоя на Ботев-Лудогорец,единия ако не се лъжа миналата година когато ви отмениха гол,и вчерашния финал,и честно казано имахте повече основания за миналогодишния ви мач,тогава наистина бяхте ощетени,но за снощния дори да приемем,че съдията прекали с изгонване все пак съгласи се,че след 65 минута издъхнахте физически и дори да водехте с 0:1 до края на мача Лудогорец щеше рано или късно да обърне мача.И в крайна сметка наистина в България прекалено много се коментирват съдиите,а виждаме супер грешки и в останалите първенства,но там мрънкат за мача и край,а тука с месеци,никой не гледа футбола как играе отбора дали заслужено е загубил,спечелил,тука само си мерим пишките с извинения за съдиите

А би ли коментирал ситуацията на клипа горе?
Това според теб не е ли умишлено ритане на М.Александров?

Гледайки клипа,мога да кажа "да" имаше нарушения срещу нападателя на Ботев,но нали се сещаш ,че това е много разширено понятие,може наистина да има чукване или удар,но знаем и как нападателите често това чакат за падане за дузпа,но дори да приемем ,че има фал,помислете ние където гледаме запис на ситуацията по няколко пъти за да се убедим,а съдията в реалност няма такива екстри,всичко се решава на момента,за мен тази ситуация колкото и да я гледам по реакцията на съдията,в началото той само се засили да даде симулация-фал за Лудогорец,оттам насетне явно това момче вашето го е обидил и жегнал защото тръгна след него и му посочи жълт картон!От друга страна ако наистина е отсъдил "симулация" то автоматично редно бе да е жълт веднага,без значение обида дали е имало или не!

Само че Алекс Колев не казва нищо, а палячото Дяков намила на съдията: "Дай му картон бе, дай му картон"

Е ти ако гледаш мачове,на всеки спорен фал се струпват играчи искайки картон за противника :lol:
[rimg]http://img851.imageshack.us/img851/8454/modelche.png[/rimg][rimg]http://www.sportideas.eu/wp-content/uploads/2012/07/lokog.jpg[/rimg][rimg]http://www.futbol24.com/upload/team/England/Boreham-Wood.png[/rimg]
kanar84:Ние сме от Стряма,Сопот и Кичука и всеки ни чука!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 18:38

white-black 1926 написа:
Смърфиета написа:Само че Алекс Колев не казва нищо, а палячото Дяков намила на съдията: "Дай му картон бе, дай му картон"

Е ти ако гледаш мачове,на всеки спорен фал се струпват играчи искайки картон за противника :lol:

И на колко от тия мачове, съдиите "изпълняват исканията" на играчите? Май само ако са на надник при Киро парахода...

Потребителски аватар
white-black 1926
Контакти:

Мнениеот white-black 1926 » 14 авг 2014 18:43

Thurman Murman написа:
white-black 1926 написа:
Смърфиета написа:Само че Алекс Колев не казва нищо, а палячото Дяков намила на съдията: "Дай му картон бе, дай му картон"

И на колко от тия мачове, съдиите "изпълняват исканията" на играчите? Май само ако са на надник при Киро парахода...

Според мен спрете с този мач и забравете,ако искате реванш ще имате още мачове с тях и ще се доказвате на терена!
[rimg]http://img851.imageshack.us/img851/8454/modelche.png[/rimg][rimg]http://www.sportideas.eu/wp-content/uploads/2012/07/lokog.jpg[/rimg][rimg]http://www.futbol24.com/upload/team/England/Boreham-Wood.png[/rimg]
kanar84:Ние сме от Стряма,Сопот и Кичука и всеки ни чука!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 авг 2014 18:44

Никой ли не вижда реакциите на защитата на Ботев при изравнителния гол и при третия гол същата работа? :( Чаталчета, подхлъзвания назад точно така се прави. :) Мен лично ме е яд да гледам такива неща, след като един отбор е играл повече от добре. Съдията е наказан за нищо според мен, защото от това което видях, решенията му бяха перфектни. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 авг 2014 18:49

white-black 1926 написа:
Thurman Murman написа:
white-black 1926 написа:

Според мен спрете с този мач и забравете,ако искате реванш ще имате още мачове с тях и ще се доказвате на терена!

Мача свърши, така или иначе, не сме се надявали че ще го спечелим ! И никой не иска реванш, единственото което искаме е да спрат тия в черно, да предрешават мачовете , с безумните си отсъждания!

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 14 авг 2014 18:50

dreben23 написа:Съдията е наказан за нищо според мен, защото от това което видях, решенията му бяха перфектни. ;)

Ама разбира се, че са перфектни. :)

Ето и четиво за домашно:
http://www.plovdivlive.bg/nacionalnata-kauza-na-ludogorec-i-domuschiev-za-edin-probit-petak-poveche-9199.html
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 авг 2014 18:54

dreben23 написа:Никой ли не вижда реакциите на защитата на Ботев при изравнителния гол и при третия гол същата работа? :( Чаталчета, подхлъзвания назад точно така се прави. :) Мен лично ме е яд да гледам такива неща, след като един отбор е играл повече от добре. Съдията е наказан за нищо според мен, защото от това което видях, решенията му бяха перфектни. ;)

Щеше да е странно обратното на това което казваш! Това са момчета по на 19-20-21 години които имат по 2-3 мача в А група, и се познават буквално от дни! Очакваш да играт като бундесмашината ли ? И въпреки това, докато бяха в числено равенство , не се забелязваше кой е фаворита в мача!!!!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 18:56

white-black 1926 написа:
Thurman Murman написа:
white-black 1926 написа:

Ние го бяхме забравили преди да почне още. Ако видиш прогнозите и очакванията, ще се убедиш, че почти всички очаквахме да паднем. Но нека стане с футболни средства, нека ни размажат от игра, както беше 2 месеца по-рано на финала за Купата... Защо трябва за някаква уж безсмислена купа, да се стига до такива циркове и издевателства? А то още като обявиха съдийските назначения и предварително стана ясно, че Кировия отбор, няма да бъде оставен да падне.
И вие и то не веднъж сте си патили от тяхната арогантност(както и почти всеки друг отбор), така че ми е много чудна реакцията на 10-ина човека във форума, които със сигурност в някакъв момент са се възмущавали от разградското безочие.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 14 авг 2014 19:07

“Националната кауза“ на Лудогорец и Домусчиев - за един пробит петак повече

Маската на отбора от Разград падна снощи на “Лазур“ и се откри лицето на отбора - грозно и мръсно

С пари може да се купи всичко. Има една такава приказка. И в повечето случаи е вярна. Само дето като всяко нещо на този свят си има по едно изключение... В този коментар ще говорим за това изключение.

Душите на хората. Тях не можеш да купиш. Може някой да се продаде за един счупен галаган, но душата му... не можеш купи. Само че и тук си има изключение - продалият се веднъж, ще се продаде на всеки друг, който му подхвърли някой галаган повече. И предният благодетел остава на заден план. Така впрочем се случи много от играчите на Ботев това лято.-

Да си дойдем на думата. “Националната кауза“ на Лудогорец. Спомняте си воят от тази зима от вестник “Лудогорче“ (както беше оприличен в. “7 дни спорт“ от Гриша Ганчев) и някои приближени (дали са купени за някой галаган - не знам, па и не ме интересува) до крупния бизнесмен Кирил Домусчиев медии. Елате на стадиона, за да подкрепим българския отбор. Кой отишъл - отишъл. Едни заради “патриотизма“, други - за да гледат на живо Валенсия, Лацио и ПСВ. Даже имаше и сръдни, че фенове на един отбор от София отишли на Националния стадион и подкрепяли съперника на Лудогорец. Ама според думите на собственика Домусчиев от преди няколко дни в същия този вестник “Лудогорче“, всеки бил свободен да говори и прави каквото намери за добре. Изводите - нека всеки сам да си ги направи, за да не излезе, че натрапвам мнение.

В последните дни пак се чуват вопли всички да били на стадиона и да подкрепят отбора от Разград в срещата-ревнаш от Шампионската лига срещу Стяуа. Те били играели за България... с какво - 3-4 или 5 български футболисти и с два рейса и половина иностранци ли? Играчите играят за себе си - за заплати, за премии, за бонуси, за трансфер в по-силен отбор. Това е. За България... друг път. Пука й на България за еди-кой си отбор, пък било и за отбор, собственост на човек, притежаващ несметни богатства. Те не знаят, а и никога няма да разберат, какво значи да играеш за отбора си, за феновете му, за тази емблема, която е отляво на гърдите им, близо до сърцето.

Маската на Лудогорец падна вчера. След края на финала за Суперкупата в Бургас срещу Ботев Пловдив. Откри се лицето на отбора - онова истинското. А то се оказа грозно. И мръсно. С криви и изпочупени жълти зъби. Свикнало да получава всичко наготово, свикнало вечно някой ръководен кадър да се съобразява с него за една вечеря в сръбски ресторант да речем.

“Националната кауза“ на Лудогорец си е чиста проба призив за един пробит петак повече. В банковите сметки на играчи и собственик. Тя не е за обикновения футболен фен. Не е и за ония 200 души, които подкрепяха отбора на “Лазур“ вчера. Тя е за едно его.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Суперкупа:Ботев-Лудогорец

Мнениеот slash1912 » 14 авг 2014 19:53

Буферите много бързо забравят как реваха като вдовици за х.у.й май месец на един полуфинал.Имат право само да мълчат,след като лудогорец ги съдра с резервите 4;1
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”