ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- elito_1912
- Контакти:
Re: ЧРД на Енрико Пичони
Много готин тип е Пичионе...да е жив и здрав ,много успехи с Ботев и да не си трови излишно нервите с тоя селски тарикат-ДХ-селския...Успех на мача с локо сф,дано има повод за двойно празненство
- Прикачени файлове
-
3203_7.jpg
- (94.46 KиБ) Свален 479 пъти
-
Hacko1912 написа:botev forever написа:Какъвто ми е комбинативен трябва да разбера със сигурност дали има рожден ден!!!просто някой да е чул една истина от него или изпълнено обещание?
Пичиони е тренер, като такъв той отговаря за това как играе отборът. И това е. Не знам да е давал обещания във връзка със сделката, даже доста често казва "аз съм тренйор, не ме питайте за сделки, акции и пари."
искам да те питам нещо, за последен път. До този момент не си ми отговрил на нито един върпос, да видим сега. Ако утре се подпише сделка, но в резултат ма нея всички сега работещи българи в клуба, включително и всики БГ футболисти, бъдат освободени, но пък Ботев вземеме 25 точки през втория полу-сезон и се докаже сред добрите отбори в България, ти ще се радваш ли?
Аз винаги ще се радвам като малко дете когато отбора печели,а не на сладките лъжи на този или онзи!!!!!!!!!!!!!!!
т.е. отговрът ти на моя въпрос е ДА. мерси за което ... ще си го запиша и запомня.
botev forever написа: .... Аз винаги ще се радвам като малко дете когато отбора печели,а не на сладките лъжи на този или онзи!!!!!!!!!!!!!!!
Дай боже, да можеш да го докажеш скоро !!! Примерно още днес.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
-
Hacko1912 написа:т.е. отговрът ти на моя въпрос е ДА. мерси за което ... ще си го запиша и запомня.
Трогнат съм...............
-
Ki Cho написа:botev forever написа: .... Аз винаги ще се радвам като малко дете когато отбора печели,а не на сладките лъжи на този или онзи!!!!!!!!!!!!!!!
Дай боже, да можеш да го докажеш скоро !!! Примерно още днес.
Дай Боже!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Контакти:
честита поредна загуба за сеньор Пичони 

Ти видя ли състава ? Без Морини , Карле , Ола , Дзанолети и Бразилчето !
Don Rumen написа:Alternative написа:Don Rumen написа:Честито и мн успехи, но да знае, че ако ни лъже ще му се случи случка!
Ще ни бъде ли с тази сделка?
Утре в София ще разберем.
Хммм, дано да не е като до сега...лошо, хубаво да се разбира по бързо, че останахме без нерви.
Като казваш ще разберем имаш предвид, че някой от нас ще присъства на нещо или ще получиш инфо от участник?
- nik_bg1
- Контакти:
ЧРД,да е жив и здрав!!!