Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Всекидневна

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 15:05

volf написа:Защо да скромнича? - Отговорът е Да!
След като не съм посредник, явно съм крайна инстанция!
Това е само един факт, който нито ме ласкае, нито ме подтиска!

Ти си просто едно муле, но не Мулето,а най-обикновено муле,което няма много акъл,но за сметка на тва има време в изобилие да дращи нелепици по форумите.
Има една такава прослойка юзъри,на която ти и уреца сте видни представители, такива като тебе никога не са ЗА нещо, всъщност не са и особено против,а просто от нямане на какво да правят или както в случая с уреца (който е медицински случай и не бива да го съдим твърде строго,защото в крайна сметка не е станал евнух по желание), едничката им радост е да провокират останалите и да "им гледат сеира".

Тва е една твърде жалка и безполова позиция, но пак казвам, има и такива създания, които живеят не собствения си живот а паразитират върху емоциите на останалите...та в тоя ред на мисли, продължавай да си пишеш, не пречиш никому,само недей да искаш да те приемат насериозно...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 юли 2014 17:23

volf написа:
slash1912 написа:Ти за някакъв фактор или за крайна инстанция се имаш,че да определяш кой какъв е?Истинските фенове на Ботев мечтаят да спорят с теб :lol:

Защо да скромнича? - Отговорът е Да!
След като не съм посредник, явно съм крайна инстанция!
Това е само един факт, който нито ме ласкае, нито ме подтиска!

Не мисля,че си в правилния форум.Предпочитам да се пише за футбол и спортно-технически неща около Ботев,а не за конспирации,политика и кой къде го сърби.Няма за какво да спорим с теб.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 03 юли 2014 17:11

Румънците в "Ботев" (Пловдив) ще си тръгнат съвсем скоро от клуба и няма да играят през сезона за тима, пишат медиите в северната ни съседка. Освен това Александру Бенга, Александру Куртеан и Сърджан Лукин няма да вземат участие в мача с Либертас тази вечер, тъй като това ще намали значително шансовете им да си намерят хубави отбори. Двубоят в Бургас е от първия квалификационен кръг на Лига Европа и е с начален час 19:45 часа.

Тримата ще прекратят договорите си, като още не се съобщава начинът, по който това би трябвало да се случи. Но със сигурност и тримата ще станат свободни агенти и ще се завърнат в родината си без пари.

"Положението тук е доста зле. Никой от румънците няма да играе срещу Либертас тази вечер, защото надеждите за трансфер ще намалеят драстично и няма начин да играем отново в евротурнирите през сезона за друг клуб", сподели Бенга пред "Газета спортурилор".

Двете големи звезди Юнес Хамза и Феребори Доре дори не са картотекирани за мачовете от първия квалификационен кръг в Лига Европа и също вероятно ще бъдат продадени.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Бултрасите отново показаха уникалния си ореол

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 юли 2014 12:20

Изображение

Привържениците на Ботев Пловдив отново демонстрираха уникалния си стил и ореолът, който винаги ги отличавал от масовия футболен фен, съобщава официалния сайт на клуба. След убедителната победа в първия мач от първия квалификационен кръг в Лига Европа срещу Либертас, запалянковците и футболистите на Ботев се поздравиха, както традицията повелява.

Шоуто обаче започна секунди по-късно, когато играчите на Либертас също се събраха да изръкопляскат към трибуната с феновете на "канарчетата". Виждайки това ботевистите спряха пътя си към изходите на стадиона, привикаха гостите и им запяха така, както едва ли друг път се е случвало на момчетата от Сан Марино.

Впечатлени от това футболистите на Либертас буквално се залепиха на оградата до публиката и пожелаха да получат артикули в жълто и черно. Бултрасите, разбира се, не отказаха да направят подарък на развълнуваните си гости и те се прибраха в съблекалните с няколко знамена и шалчета в цветовете на Ботев Пловдив.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/502305.html#ixzz36UQmQcSr

Изображение
Изображение
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Re: Бултрасите отново показаха уникалния си ореол

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 юли 2014 12:26

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 04 юли 2014 12:42

Големи образи бяха тия пичове от Сан Марино. Много ни се изкефиха 8-)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 04 юли 2014 12:47

Кога в България ще стане такова нещо... никога, сложиха ни в малкия си джоб тези от Сан Марино евала

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 юли 2014 13:09

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4Ntik7miyo8[/youtube]

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 04 юли 2014 13:12

Ама клипчета има ли от това някъде?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 04 юли 2014 13:14

Радват ни се хората, защото имаше защо 8-) У тях или на Запад такава публика едва ли са виждали :) А те са симпатяги, с друго освен с поздрав и подаръци как да им отвърнеш :?: ;)
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”