Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Всекидневна

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 16 юни 2014 14:52

Ботев 99 на крачка от полуфиналите след класика срещу Спартак (Плевен)

1:0, Божидар Софков, 6 мин. със шут в рамките на наказателното поле.

2:0, Мартин Татаров, 19 мин., с глава след центриране на Здравко Кехайов.

3:0, Васил Стоянов, 68 мин., разстреля от упор вратаря на гостите.

Радостта в "жълто-черния" лагер бе помрачена от неприятна контузия, която получи нападателят Васил Стоянов. При последната ситуация в срещата Стоянов падна лошо на ръката си и след края на двубоя бе откаран за преглед, като съмненията са за счупена ключица.

Реваншът е на 17 юни от 10,30 ч. в Плевен.

Източник: http://academy.botevplovdiv.bg/componen ... d-spartak-
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 16 юни 2014 21:32

Артур е пич! Завинаги един от нас!

Ето как се раздели Артур Енрике с Ботев и феновете му във Фейсбук:

Всичко си има начало , среда и край.
От тук нататък Ботев Пловдив няма да разчита на моите услуги. Това не е лесно решение, но колкото повече се отнася до моя живот и кариера, чакането не може да продължава.
Моите очаквания в последните месеци бяха да подновя договора си тук и да имам възможност да играя за Ботев още дълго време, както и да стана български гражданин.
Очевидно тези очаквания намаляваха заедно с месеците, които минаваха, а вмомента ги няма.
Няма да обвинявам никого. Въпреки това, ако има виновен, това съм аз. Аз направих избор, повярвах и заложих на Ботев. Понякога ние губим нашите залози.

Искам да кажа, че не съжалявам за нищо. Двете години, които прекарах тука бяха изпълнени с обучение, победи, загуби, нови приятели и нова култура, която ме грабна и прегърна като свой син. Срещнах хора, които сърца бяха по-големи от телата им. И някои, които изглежда, че нямат сърце.
Научих български!
Аз открих повече от фенове. Аз открих религията на Ботев. Благодаря много за подкрепата, която ми оказахте във всеки един момент - главно през най-трудните такива. Разчитам на Вашата подкрепа още веднъж.

Искам да благодаря също така на всички хора, които бяха част от това приключение. Работодатели, съотборници, персонала, директора, президента, фенове и най-вече приятелите, които открих.
Ще Ви пазя всички завинаги в паметта ми и няколко в сърцето ми. Надявам се всички Вие, да разбирате моето решение.

Ботев заслужава да бъде голям в Европа и ще бъде!

Желая невероятен и успешен сезон на новия персонал и всички играчи. Аз ще Ви подкрепям, дори от дистанция.

Артур Ояма

Tudo tem um começo, meio e um fim.
O Botev não contará mais com meus serviços, a partir de hoje.
Não é uma decisão fácil, mas como se trata da minha vida e minha carreira, a espera não poderia se prolongar.
Minha expectativa, nos últimos meses, foi de renovar o contrato por aqui, poder jogar pelo Botev por muito tempo e ainda me tornar um cidadão búlgaro.
Obviamente essa expectativa foi diminuindo conforme os meses se passavam, e agora ela se foi.
Não vou culpar ninguém. Entretanto, se há um culpado, sou eu. Fiz uma escolha, acreditei e apostei no Botev.
Às vezes perdemos nossas apostas.

Quero dizer que não me arrependo de nada. Os dois anos que passei aqui foram de muito aprendizado, alegrias, tristezas, novos amigos e uma cultura nova que me acolheu como um filho.
Conheci pessoas que tem o coração maior que elas. Outras que parecem não ter um.
Aprendi búlgaro!
Me deparei com mais que uma torcida. Me deparei com a religião Botevista. Muito obrigado por me apoiarem em todos os momentos - principalmente nos mais difíceis. Conto com esse apoio mais uma vez.

Quero agradecer também a todas as pessoas que fizeram parte das duas temporadas em que estive no Botev. Funcionários, companheiros de time, comissões técnicas, diretoria, presidente, torcedores e principalmente os amigos que fiz.
Levarei todos vocês pra sempre em minha memória e muitos, em meu coração.
Espero que entendam a minha decisão.

O Botev merece ser grande na Europa, e será!

Desejo uma temporada brilhante e muito sucesso à nova comissão técnica e a todos os jogadores. Estarei torcendo muito, mesmo que de longe.

Arthur Oyama

И това е придружено от следното ВИДЕО
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 юни 2014 10:34

Жалко за Артур-добър играч,голям пич и човек със сърце!Заради едина амеба,която не може да брои до 3 цяла пролет игра преводач и въпреки това беше винаги усмихнат.
На мен ще ми липсва.Завинаги един от нас!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 17 юни 2014 14:12

Ботев 99 на полуфинал на Републиканското първенство!

Изображение

В мач-реванш от 1/4 финалите срещу Спартак (Плевен), младите "канарчета" победиха с 1:0 и с общ резултат 4:0 се класираха за финалната четворка. Единственото попадение отбеляза Здравко Кехайов в 40-ата минута, след извеждащо подаване на Мартин Татаров.

Жребият за полуфиналите е от 11,30 ч. в четвъртък. Останалите четвъртфинали ще се изиграят по-късно днес.

Източник: http://academy.botevplovdiv.bg/componen ... i-nabor-99
Изображение Изображение

balabanov
Контакти:

Мнениеот balabanov » 17 юни 2014 15:03

Чета различни писаници как едва ли не през новия сезон изпадаме, и как отборът бил пред фалит. Чудя се да се смея ли на утопичните драсканици на фенове на отбори, на които много силно им се иска това да е истина или да ми стане тъпо, че човешката злоба е стигнала до такива измерения, че на човек да му се иска в противникоия отбор нещата да не се получават, а в неговия любим квото такова. Спете спокойно! 1-во - отборът е повече от финансово обезпечен, а господина с мустака е милиардер в левове и миналата седмица подари на дъщеря си банка. Финансирането за отборът може да секне, ако някой го гръмне (да пази Господ). А да, стадиона :roll: За разлика от господата от подхуене, наще преди да "взривяват", отвориха един фонд, в който фонд бяха внесени парите. Който е от Пловдив може да мине през стадиона, за да види как расте като гъба, и за да не съм голословен - http://www.snews.bg/bg/statiya/s-palni- ... riya:49643. В отпускарски месец има по 80 човека работници.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 юни 2014 17:41

[center]Контролна среща:
Ботев-Адмира Вакер
17.06.2014 18:00
[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]Състав за първото полувреме: Адам СТАХОВЯК, Йордан ХРИСТОВ, Серджан ЛУКИН, Радослав ТЕРЗИЕВ, Веселин МИНЕВ, Абел АНИСЕ, Томаш ИРШАК, Мариян ОГНЯНОВ, Ромарио КОТЗОРГ, Вандер ВИЕЙРА, Иван ЦВЕТКОВ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]ФК Адмира Вакер Мьодлинг е австрийски професионален футболен отбор от град Мьолдинг. Клубът е основан през 1905 година и играе домакинските си мачове на стадион Тренквалдер Арена, който разполага с капацитет от 12 000 места, всички от които седящи. Отборът е 9 пъти шампион на Австрия и 6 пъти носител на националната купа.
Състав на Адмира за първото полувреме: 1. Леймер, 2. Виндбихлер, 3. Шьовендер, 4. Виершит, 5. Ебнер, 13. Тюрауер, 17. Ауер, 18. Фикер, 25. Весели, 27. Байрами, 28. Торстеншик[/center]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 юни 2014 19:10

ГОООООООЛ - 1:0 за Ботев Пловдив. Иван Цветков извежда Ботев напред в резултата. Капитанът на "жълто-черните" завърши отлична атака започната от Йордан Христов, който намери влезлия на смяна Педро по десния фланг. Крилото навлезе в наказателното поле на Адмира Вакер и пусна успореден пас към Иван Цветков, който не сгреши.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 юни 2014 19:33

В състава на Ботев са извършени 9 смени. Ето и пълния състав, с който "жълто-черните" ще доиграят мача: Димитров, Филипов, Бенга, Куртеан, Айтов, Марин, Педро, Сърмов, Васев, Серкан, Чунчуков.

ГООООООООООООЛ - 2:0 за Ботев Пловдив. Алесандру Куртеан бележи страхотен гол от пряк свободен удар. Румънецът изненада вратаря с удар от над 25 метра над стената.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 юни 2014 19:46

ГООООООООООООООООООООООООЛ 3:0 за Ботев Пловдив. Цветелин Чунчуков бележи трети гол за Ботев Пловдив. В основата на попадението бе десният защитник Филип Филипов, който направи дълъг рейд по десния фланг и пусна топката към Чунчуков, който с удар извън наказателното поле и след неубедителна намеса на вратаря вкара в близкия ъгъл за 3:0.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 17 юни 2014 20:04

Машинки са момчетата, Чунчуков радва особено много, безпроблемно включване при батковците. Но Хамза и Доре ще им трябва време да влязат в час, може би.
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”