Cicero написа:blue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама преди време не взехте ли един друг футболист,който също минаваше за страхотен талант и с който тогава се биехте по гърдите:Ст.Костов???
И колко мача изигра в Ботев???И къде е той сега???Да не сте го продали и него някъде из Бундеслигата пък ние да не знаем???
От ВАШИТЕ момчета,които ви вкараха в А група и с които страшно много се гордеехте тогава,колко са в отбора В МОМЕНТА???
И? Какво искаш да кажеш, да не се дава шанс за изява на младите ли? Много изкривена логика! Костов е добър футболист, има талант в него. Но така и не успя да си изправи главата и да погледне около себе си. Все едно е сам на терена! Това го проваля до момента. И въпреки това му бе даден шанс, нали! Днес къде, ако не в Ботев, Литекс или Лудогорец, може да се сравняваш с най-добрите? Преди години, ЦСКА и Левски бяха мерило, но към 12.06.2014 вече не са! Там е по-скоро мъртвило, затова идеалния вариант за Дрянов бе един от споменатите три клуба! Радвам се, че избра нас и съм сигурен, че при Пенев, ще получава достатъчно шансове и много добра подготовка. Успех!
Искам да кажа,че ако и Дрянов се "развие" както Костов...леле-мале...
Не знам по каква причина слагаш Ботев при "най-добрите"???Или смяташ,че играчите в Ботев са "най-добрите"???
При положение,че сте 4-ти в класирането???
Колко юноши на Левски играха в мъжкия отбор миналия сезон и колко на Ботев?

И за да не пуснеш "латерната Мъри",можеш да се върнеш още по-назад.При Радуканов,при Феро...
И после пак ела да ми разкажеш за "идеалния вариант"...
И без Дрянов си имаме предостатъчно юноши-НАЦИОНАЛИ в мъжкия отбор.Тъй че...