Селекция - лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Ботев привлече участник на Европейското за юноши

Мнениеот blue avalanche » 12 юни 2014 19:41

Cicero написа:
blue avalanche написа:Поправете ме ако греша,ама преди време не взехте ли един друг футболист,който също минаваше за страхотен талант и с който тогава се биехте по гърдите:Ст.Костов???
И колко мача изигра в Ботев???И къде е той сега???Да не сте го продали и него някъде из Бундеслигата пък ние да не знаем???
От ВАШИТЕ момчета,които ви вкараха в А група и с които страшно много се гордеехте тогава,колко са в отбора В МОМЕНТА???

И? Какво искаш да кажеш, да не се дава шанс за изява на младите ли? Много изкривена логика! Костов е добър футболист, има талант в него. Но така и не успя да си изправи главата и да погледне около себе си. Все едно е сам на терена! Това го проваля до момента. И въпреки това му бе даден шанс, нали! Днес къде, ако не в Ботев, Литекс или Лудогорец, може да се сравняваш с най-добрите? Преди години, ЦСКА и Левски бяха мерило, но към 12.06.2014 вече не са! Там е по-скоро мъртвило, затова идеалния вариант за Дрянов бе един от споменатите три клуба! Радвам се, че избра нас и съм сигурен, че при Пенев, ще получава достатъчно шансове и много добра подготовка. Успех!

Искам да кажа,че ако и Дрянов се "развие" както Костов...леле-мале...
Не знам по каква причина слагаш Ботев при "най-добрите"???Или смяташ,че играчите в Ботев са "най-добрите"???
При положение,че сте 4-ти в класирането???
Колко юноши на Левски играха в мъжкия отбор миналия сезон и колко на Ботев? :o
И за да не пуснеш "латерната Мъри",можеш да се върнеш още по-назад.При Радуканов,при Феро...
И после пак ела да ми разкажеш за "идеалния вариант"...
И без Дрянов си имаме предостатъчно юноши-НАЦИОНАЛИ в мъжкия отбор.Тъй че...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 12 юни 2014 20:02

blue avalanche написа:И без Дрянов си имаме предостатъчно юноши-НАЦИОНАЛИ в мъжкия отбор.Тъй че...

Тъй че не разбирам кво търсиш в тая тема,ако се сещаш кой омуча света...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юни 2014 21:00

El Commandante написа:
blue avalanche написа:И без Дрянов си имаме предостатъчно юноши-НАЦИОНАЛИ в мъжкия отбор.Тъй че...

Тъй че не разбирам кво търсиш в тая тема,ако се сещаш кой омуча света...

Защото в началото темата беше ,че Ботев,видите ли,"преборил" Левски за подписа на супермегаталанта Дрянов.
В последствие се оказа,че Левски не се е "борил" на живот и смърт за неговия подпис...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 юни 2014 22:49

El Commandante написа:
honda написа:А П.Панов защо?-тогава Левски имаше отбор ,които можеше да победи сборен отбор на А група,8 играчи от онзи отбор на Левски взеха медали от СП,когато П.Панов дойдев Ботев за вас шампионата беше на практика свършил за вас.

Оффффф проверявай ги малко тея факти бе дейба.
П.Панов е треньор на Ботев в периода 1993-1995 година, когато е баш най-силния период на брокерите. През лятото на 1993та брокерите обраха де що имаше на българския пазар.
От Левски дойдоха двете ви най-големи млади звезди-Жоро Донков и Велко Йотов, от Локо Пд-Чоната Драганов и Аян Садъков, от Локо Сф-Дончо Донев и Владо Стоянов, дойдоха и Божидар Янков и Добри Митов, през следващия сезон дойде и Сираков,а при нас вече играеха Добревските,Цецо Дерменджиев и Коце Видолов...изобщо Ботев по онова време беше дрийм тийма на България...и кво стана с Панов начело?КУР ето какво;две трети места в първенството плюс КУР купа,затва-с рога ли е-дръжте си го в Подуене, левскар да не припари никога повече до Ботев, тва за нашия отбор е доказана чума,зараза и разруха...

Интересно как един отбор е бил дрийм тийм , след като друг един отбор е имал 8 национални състезатели,който взеха медал от СП,а тези които не бяха на СП бяха бивши национали-Ал.Марков,Кайзера или бъдещи -Ил.Илиев,Г.Гинчев,В.Дъртилов. Реално Левски в онзи момент имаше на всеки пост най-добрия футболист в А група,ако искаш може да сравняваме двата отбора пост по пост. Просто онзи отбор на Левски беше един от най-силните в цялата история на клуба,неслучайно ставаше шампион и на теория по 4-5 мача преди края.
Брокерите направиха безумна селекция, освен изброените от теб футболисти взехте още К.Видолов(Локо(Пд)),С.Ангелов(Локо(ГО)),Р.Иванов(Етър)(между другото Ст.Драганов го взехте от ЦСКА,а не от Локо),Г.Марков(Рендето))Пирин(ГД)(тогава беше централен нападател)АнТонов(Монтана)(дадохте го Спартак(Пд)),казано събраха в Ботев офанзивни футболисти за 3 отбора,като бройка без реално да вдигнат класата на отбора и отделно се загуби баланса в отбора.Между другото нещо подобно правите в момента ;) .
Докато Левски взеха футболистите от които реално се нуждаеше- Цветанов(Етър),Кременлиев(Славия),Н.Тодоров-Кайзера(Монпелие),П.Григораш,Г.Иванов-Геша(Добруджа),К.Йорданов(Етър) по-късно в отбора се завърнаха Ил.Илиев и Ст.Стоилов, за кратко играха П.Александров,Д.Ангелов и капитана на националния отбор на Египет М.Толба.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 13 юни 2014 00:44

honda написа:
El Commandante написа:
honda написа:А П.Панов защо?-тогава Левски имаше отбор ,които можеше да победи сборен отбор на А група,8 играчи от онзи отбор на Левски взеха медали от СП,когато П.Панов дойдев Ботев за вас шампионата беше на практика свършил за вас.

Оффффф проверявай ги малко тея факти бе дейба.
П.Панов е треньор на Ботев в периода 1993-1995 година, когато е баш най-силния период на брокерите. През лятото на 1993та брокерите обраха де що имаше на българския пазар.
От Левски дойдоха двете ви най-големи млади звезди-Жоро Донков и Велко Йотов, от Локо Пд-Чоната Драганов и Аян Садъков, от Локо Сф-Дончо Донев и Владо Стоянов, дойдоха и Божидар Янков и Добри Митов, през следващия сезон дойде и Сираков,а при нас вече играеха Добревските,Цецо Дерменджиев и Коце Видолов...изобщо Ботев по онова време беше дрийм тийма на България...и кво стана с Панов начело?КУР ето какво;две трети места в първенството плюс КУР купа,затва-с рога ли е-дръжте си го в Подуене, левскар да не припари никога повече до Ботев, тва за нашия отбор е доказана чума,зараза и разруха...

Интересно как един отбор е бил дрийм тийм , след като друг един отбор е имал 8 национални състезатели,който взеха медал от СП,а тези които не бяха на СП бяха бивши национали-Ал.Марков,Кайзера или бъдещи -Ил.Илиев,Г.Гинчев,В.Дъртилов. Реално Левски в онзи момент имаше на всеки пост най-добрия футболист в А група,ако искаш може да сравняваме двата отбора пост по пост. Просто онзи отбор на Левски беше един от най-силните в цялата история на клуба,неслучайно ставаше шампион и на теория по 4-5 мача преди края.
Брокерите направиха безумна селекция, освен изброените от теб футболисти взехте още К.Видолов(Локо(Пд)),С.Ангелов(Локо(ГО)),Р.Иванов(Етър)(между другото Ст.Драганов го взехте от ЦСКА,а не от Локо),Г.Марков(Рендето))Пирин(ГД)(тогава беше централен нападател)АнТонов(Монтана)(дадохте го Спартак(Пд)),казано събраха в Ботев офанзивни футболисти за 3 отбора,като бройка без реално да вдигнат класата на отбора и отделно се загуби баланса в отбора.Между другото нещо подобно правите в момента ;) .
Докато Левски взеха футболистите от които реално се нуждаеше- Цветанов(Етър),Кременлиев(Славия),Н.Тодоров-Кайзера(Монпелие),П.Григораш,Г.Иванов-Геша(Добруджа),К.Йорданов(Етър) по-късно в отбора се завърнаха Ил.Илиев и Ст.Стоилов, за кратко играха П.Александров,Д.Ангелов и капитана на националния отбор на Египет М.Толба.

Брат дреме ми на ........ за левски, и кой и кога е ритал на подУенската поляна. Айде бъди добър и пиши по темата или се направи на хеликоптер!
Да ни е честито момчето. Да е жив и здрав и много да ни радва.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 13 юни 2014 01:38

El_Brujo написа:
volf написа:
El_Brujo написа:
volf написа:Хамзата ли ще сменя тази икона на българския футбол - Дрянов!!!
С него вече наистина изглеждате непреодолими - атомно нападение.
Нямам думи да опиша възхищението си от футболиста, ръководството на клуба и неговия обаятелен СОБСТВЕНИК (... с главни букви, а не спонсор както при другите клубове).
Ботев световен шампион, оле!
Извън значимоста на събитието да попитам: Звездата защо не я пускаха да играе в Черноморец, което несъмнено щеше да ги спаси от изпадане ?!
А Вие ще го пускате ли да играе?

А дали същия този Дрянов, ако не беше показал конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден на рЯзградската селска дружина, щеше да си "оригинален" като най-долната част на кучешки гръб :mrgreen:

Прости киноложката ми некомпетентност!
Уверен съм че в написаното от теб се крие непоклатима логика и дълбок смисъл! Както се оказва остроумието взема връх над традициония цинизъм в мнението на не добре платения фен на Ботев!

Ти не страдаш от киноложка некомпетентност, а от мозъчна импотентност. А може би и не само мозъчна... Все пак това може да е една от причините за аномалиите в менталното ти състояние. Другата е просто да си социален отпадък. Аз гласувам за сбор от двете.

Логика в думите ми естествено, че има, но генната обремененост на мозъчната ти дисфункция, ти пречи да я откриеш и затова те улеснявам с директен цитат, за да не те разсейват странични думи, които допълнително могат да затруднят и без това крехкото функциониране на мозъчето ти.

Имаше ли интерес и от други отбори освен Левски и Ботев?
- Имаше оферти от Лудогорец и Литекс, но предпочетох Ботев. Много съм щастлив, че най-силните отбори в България ме искаха.

Иначе съм добре платен, да. Мерси, че питаш. Такива са и хората, които работят за мен. В момента дори откривам нов офис и имам нужда от чистач, който да ходи след майсторите, за да забърсва. Твоята кандидатура ми се вижда доста приемлива, обади се.

Оценявам усилията ти да внесеш яснота около предходния словоред с нова доза силни и дори красиви думи, на които отново единственият недостатък е, че им липсва смисъл!
Не мога да проумея как клубното пристрастие на човечето го кара да изживее някаква свръх състоятелност спрямо мене, въпреки че реално и в общия случай, това е практически невъзможно за пишещия тук!
Колега форумен драскач, вероятно бих изпитал респект към теб, ако някой от моите офиси опре до твоя, НО реалноста предполага единствено обратния случай.
Използвай самочувствието си, но не го прави толкова насляпо, защото може да опропасти бъдещето ти.
Форумът и темата са футболни и за това те съветвам да се ограничиш с възможностите и мнението си около футбола, в противен случай често ще изпадаш в дълбока несъстоятелност, каквато е и моментната.
Разполагам и с група за "почистване" и ако се нуждаеш от услугите и ще трябва да заплатиш необходимата авансова такса (ако е по възможноститет ти)!
Не за първи път някой (вероятно комплексиран) решава да се обозначи като по-стойностен спрямо виртуалната ми самоличност, но за първи и последен път му обръщам внимание. Не си заслужава!!!
Мечтай.....!

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 13 юни 2014 03:30

honda написа:Честно казано не знаех,че Ботев и Левски са играли само в Пловдив,дали ако вземем под внимание и мачовете играни извън пловдив картинката няма да стане доста по-различна.Хубаво си копнал някаква информация,оставям настрана броя на феновете дето си ги копнал(интересно ка на стадион ,който никога не е бил за повече от 25000 са се събрали 35000 зрители,но след като и в момента стадиона ви е за 18 000 зрители-може ;) )(за твоя информация със сигурност съм бил на съ Хр.Ботев повече пъти от 90% от феновете на Ботев и съм присъствал на болшинството от цитираните от теб мачове ;) ). Между другото цитирания от теб Ив.Глухчев(човек ,който познавам и безкрайно уважавам)има отрицателен баланс срещу Левски дори и като домакин.
Между другото кой ви беше треньор когато станахте шампиони?-ако го помниш де ;)

добре знаеш, че говоря само за мачове в Пловдив - в София е ясно, че имате смазващо превъзходство, ние имаме общо 7 победи там.

шампиони ставаме при Васил Спасов - Валяка, не го помня, но знам историята. знам и, че е левскар. неговото отношение към футбола и Ботев Пловдив в частност, както и това на Павел Панов обаче са безупречни. въгларовския бостанджия обаче е пълен капут в това отношение.

иначе началото на 60-те по времето на Джогата имаме поредица от мачове и в Пловдив и в София, когато нямаме загуба от вас. тогава е и най-голямата ви домакинска загуба 1-6...малко по-различно от мърльовото нагъзване.

Глухчев няма отрицателен баланс с вас в Пловдив, всъщност баланса му у дома е 2 победи, равен и 2 загуби...

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 13 юни 2014 08:34

volf написа:...

Офиси имал той и фирми... Киртак :mrgreen: Освен да имаш някоя чупена панелка в Меден рудник и 25-годишно фордче, с друго не те виждам. Освен с парцала и метлата де, когато си си в "групата за почистване" :mrgreen:
И наистина много се надявам това да е не само последен път, в който ми "обръщаш внимание", но да е и последен път, в който обръщаш внимание на "Ботев". Виждам, че постоянно търсиш начини за контакт и комуникация с нас и понеже никой от нас не влиза в умрелия форум на селската трупа от рязград, ти реши да се изходиш в темата за Купата повече от половин месец по-късно. Ама иначе ми говориш за "липса на смисъл в постовете"... Ало, някой на втория етаж??? Аз като ти разправям, че си социален аутсайдер, дето си търси внимание...

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 13 юни 2014 08:50

blue avalanche написа:Не знам по каква причина слагаш Ботев при "най-добрите"???Или смяташ,че играчите в Ботев са "най-добрите"???
При положение,че сте 4-ти в класирането???

Ние като сме четвърти, вие къде сте? Единствено силно мотивирания ЦСКА успя да се намърда сред трите най-добри отбора за миналата година. Тази едва ли ще има изненади. София ще бъде изхвърлена от тройката, но това вече не е тайна дори за юношеските национали от Бургас! Между другото, как така Левски не са проявявали интерес към Дрянов, а В. Павлов изхвърча като тапа от шампанско? Лисицата и гроздето, а? :twisted:
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 13 юни 2014 11:03

El_Brujo написа:Виждам, че постоянно търсиш начини за контакт и комуникация с нас и понеже никой от нас не влиза в умрелия форум на селската трупа от рязград,

Съвсем нормално е-там са двама души накръст,а магарето ако не си покаже магарията пред много публика,му е фрустрация братче...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Ботев”