Ботев триумфира в Холандия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев триумфира в Холандия!
Честито! Дано след 8-10 години една част от тези момчета да излязат да играят в елитни европейски клубове и да ни зарадват с престижно класиране на голямо първенство.
Това всичко е много хубаво но въпроса е дали след 4-5 години тези деца ще бъдат налагани и в първия отбор. ЗАщото определено при нас това налагане на юноши в първия отбор липсва както е между другото и в повечето БГ отбори. На мен лично ми писна в отбора да има 15 чужденци и 2-3ма българи и това при положение, че половината от тези чуженци с нищо не показват че са по добри от родните играчи, само заплатите им са 2-3 пъти по големи.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T-zEAOPX-cQ[/youtube]
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Хо-хо-хо, силни години се задават, не само за "жълто-черната" машина, но и за националните отбори
Ай, канариии
Да, мисля, че скоро ще станем свидетели на постепенното налагане на талантливите ни момчета. Натиск за това ще има не само от нас, но и от Цветан Василев. Не е тайна, че се опитваме да приложим модела на "Литекс", така че в отбора ще започнат да се чуват повече български имена, повече имена от нашата школа, които след това, дай Боже, ще направят добри трансфери в класни отбори на Запад.

samobotev написа:Това всичко е много хубаво но въпроса е дали след 4-5 години тези деца ще бъдат налагани и в първия отбор. ЗАщото определено при нас това налагане на юноши в първия отбор липсва както е между другото и в повечето БГ отбори. На мен лично ми писна в отбора да има 15 чужденци и 2-3ма българи и това при положение, че половината от тези чуженци с нищо не показват че са по добри от родните играчи, само заплатите им са 2-3 пъти по големи.
Да, мисля, че скоро ще станем свидетели на постепенното налагане на талантливите ни момчета. Натиск за това ще има не само от нас, но и от Цветан Василев. Не е тайна, че се опитваме да приложим модела на "Литекс", така че в отбора ще започнат да се чуват повече български имена, повече имена от нашата школа, които след това, дай Боже, ще направят добри трансфери в класни отбори на Запад.

голям успех 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:голям успех
Е не е като класирането на ВЦ Мухлян за Интертото