Ботев триумфира в Холандия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dromihait
Контакти:

Re: Ботев триумфира в Холандия!

Мнениеот dromihait » 01 юни 2014 09:51

Честито! Дано след 8-10 години една част от тези момчета да излязат да играят в елитни европейски клубове и да ни зарадват с престижно класиране на голямо първенство.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 01 юни 2014 10:02

Това всичко е много хубаво но въпроса е дали след 4-5 години тези деца ще бъдат налагани и в първия отбор. ЗАщото определено при нас това налагане на юноши в първия отбор липсва както е между другото и в повечето БГ отбори. На мен лично ми писна в отбора да има 15 чужденци и 2-3ма българи и това при положение, че половината от тези чуженци с нищо не показват че са по добри от родните играчи, само заплатите им са 2-3 пъти по големи.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 01 юни 2014 16:31

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T-zEAOPX-cQ[/youtube]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 01 юни 2014 16:48

Хо-хо-хо, силни години се задават, не само за "жълто-черната" машина, но и за националните отбори 8-) Ай, канариии :!:

samobotev написа:Това всичко е много хубаво но въпроса е дали след 4-5 години тези деца ще бъдат налагани и в първия отбор. ЗАщото определено при нас това налагане на юноши в първия отбор липсва както е между другото и в повечето БГ отбори. На мен лично ми писна в отбора да има 15 чужденци и 2-3ма българи и това при положение, че половината от тези чуженци с нищо не показват че са по добри от родните играчи, само заплатите им са 2-3 пъти по големи.

Да, мисля, че скоро ще станем свидетели на постепенното налагане на талантливите ни момчета. Натиск за това ще има не само от нас, но и от Цветан Василев. Не е тайна, че се опитваме да приложим модела на "Литекс", така че в отбора ще започнат да се чуват повече български имена, повече имена от нашата школа, които след това, дай Боже, ще направят добри трансфери в класни отбори на Запад.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 02 юни 2014 17:21

голям успех :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 02 юни 2014 22:25

stefani написа:голям успех :)

Е не е като класирането на ВЦ Мухлян за Интертото 8-)

Върни се в “Ботев”