Вандалските прояви на фенове на Ботев на ст.Лазур, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета - фейс контрол

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: Най-после - съд за всеки палил, хвърлял и чупел в Бургас

Мнениеот Show Must Go On » 17 май 2014 14:52

ivan56 написа:
El Commandante написа:
dzhambov написа:
baltimore написа:
El Commandante написа:
baltimore написа:А някой има ли ясен отговор, защо Челситу беше на финала?

Защото когато Челсито е ходел на всеки мач на БОТЕВ и е бил сърцето на агитката, ти си бил в на майка си мокрите сънища.....

Речника ти ми е известен. Говоря за спазване на закона, щото гледам, че сте моралисти от няколко дена.

Моралисти-анархисти,ако не беше станал пожара всички щяха да се хвалят с "невероятната" атмосфера.

Абсолютно точно!

Всички уж много се кефят на уникалната атмосфера,за която те самите едва ли имат някакъв принос, но когато стане някой сакатлък,който е част от нещата за жалост, са първите дето са по-големи католици и от папата...мишкари...

А аз да ви питам Немишкари,а ако беше станло нещо по лошо кво правим,щяхме да търсим вина че линейката не дошла навреме,че пострадалия не е трябвало да бъде там.Вие осъзнавате ли с празните си тикви какво наистина можеше да стане :?:

Да 95% процента от хората на стадиона го осъзнаваха, но останалият процент не!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 17 май 2014 15:00

Това са около 5-600 човека за цяла България които ходят на футболни срещи само за да се сбият с някой или да правят поразии. Ако им се забрани да посещават стадионите и им се бръкне дълбоко в джоба ще се кротнат много бързо. И тогава на стадионите ще се върнат хиляди любители на футбола. Но виждате сами, че телевизиите и радиата не подемат кампании за спирането на насилието по стадионите, защото за тях е по-добре хората да си седят вкъщи и да си гледат или слушат мача !!! Рейтинги, реклами, пари. - това е истината ! За два три футболни кръга, държавните органи ще ги съберат всичките лайнари на едно място и тогава ще са и в полза на държавата.

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 17 май 2014 15:03

dzhambov написа:
Show Must Go On написа:
dzhambov написа:
baltimore написа:
El Commandante написа:

Защото когато Челсито е ходел на всеки мач на БОТЕВ и е бил сърцето на агитката, ти си бил в на майка си мокрите сънища.....

Речника ти ми е известен. Говоря за спазване на закона, щото гледам, че сте моралисти от няколко дена.

Моралисти-анархисти,ако не беше станал пожара всички щяха да се хвалят с "невероятната" атмосфера.

Глупости, хората осъзнават за грешката със запалването на таблата. Ядосват се на олигофрените, които чупеха и хвърляха седалки и камъни!

Защо поне един път не понесат отговорност и хората,които вземат пари за охрана на такива мероприятия?Не може пропусквателния режим да е меко казано либерален по родните стадиони,а като стане нещо такова...лумпени.Някакси не е редно да е забранено хвърлянето на факли,бомби,димки и др. такива неща,а пък да се внасят на стадиона без кой знае какви трудности.

ЗАЩОТО ЗАБРАНЕНОТО Е НАЙ СЛАДКО

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 май 2014 15:36

ivan56 написа:
El Commandante написа:
dzhambov написа:
baltimore написа:
El Commandante написа:

Абсолютно точно!

Всички уж много се кефят на уникалната атмосфера,за която те самите едва ли имат някакъв принос, но когато стане някой сакатлък,който е част от нещата за жалост, са първите дето са по-големи католици и от папата...мишкари...

А аз да ви питам Немишкари,а ако беше станло нещо по лошо кво правим,щяхме да търсим вина че линейката не дошла навреме,че пострадалия не е трябвало да бъде там.Вие осъзнавате ли с празните си тикви какво наистина можеше да стане :?:

http://www.sportal.bg/news.php?news=411522
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 17 май 2014 15:46

[/quote]А аз да ви питам Немишкари,а ако беше станло нещо по лошо кво правим,щяхме да търсим вина че линейката не дошла навреме,че пострадалия не е трябвало да бъде там.Вие осъзнавате ли с празните си тикви какво наистина можеше да стане :?:[/quote]

http://www.sportal.bg/news.php?news=411522[/quote]

Този случай няма общо със стадиона в лазур - освен едно, има огън!
В примера, който е даден е доказано, че в единият ъгъл на сектора се е бил събрал много боклук, който в следствие на цигара (най-вероятно) се за запалва и после се вижда колко бързо пламва (дървеният стадион).
Кой е виновен????

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 17 май 2014 16:13

Ако съдя по заглавието, то трябва и пожарникарчето да си понесе вината.
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 май 2014 16:33

БПФК написа:Ако съдя по заглавието, то трябва и пожарникарчето да си понесе вината.

А също и полицията!Тези институции в България имам чувството,че са полуаматьорски-отчитат някаква дейност и подготовка за пред началството,а когато трябва да се задействат се оказва,че не могат...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 май 2014 18:51

Трябва да ги събират такива олигофрени, да им дадат по една кирка и да копаят тунела под Шипка !Всеки ден да им показват къде горе са се били за България героите и къде да копаят те къртиците !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Bat Na4e
Контакти:

Анкета - фейс контрол

Мнениеот Bat Na4e » 17 май 2014 20:40

Здравейте!
След последната издънка на нашите фенове на стадион Лазур, си зададох въпроса. Възможен ли е фейс контрол за достъп до спортни и други мероприятия, провеждани от частни лица на частни терени?
А конкретният въпрос ми е:
Да бъде ли забранено влизането на стадиони, зали и др. на лица видимо употребили алкохол, наркотици, лица видимо неадекватни и лица за който има информация, че са опасни за обществото със своето поведение и действия?

Аз съм за ограничаване на правата на такива лица.

П.п. Моля модераторите, ако може ад направят темата като анкета.
да се отговаря с Да или Не!
Благодаря!

scot

Re: Анкета - фейс контрол

Мнениеот scot » 17 май 2014 20:51

Убъркал си рийса пич!
Ултрасите дет вилнеят по трибуните са на заплати при собствениците. Като ти движат бизнеса и и ти изпълняват мокрите поръчки - никъв фейсконтрол не може да ги ограничи. Влезат ти на мач, потренират, позабавляват се както го разбират, позапалат нещо, ма требе си заслужат заплатата.
ВРЕМЕ Е ЗА БЪЛГАРСКИЯ ХЕЙЗЪЛ! Към 100-тина мъртви ше ми хареса. Щот логиката натам сочи. БФС си цоца парите от УЕФА и не го ебе кой ходи на "мач" у бт-то и как се забавлява на стадиона. ЗЕМИ ТОЙ ТРУП! ШНЕЛ,ШНЕЛ, АРБАЙТМАХТФРАЙ!

Върни се в “Ботев”