КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот hetfield » 16 май 2014 00:29

100-150 КИЛА ДОВОЛНО СКОЧИХА В КАЛТА ДА ДА ДА ДА ДА

genev32
Контакти:

Мнениеот genev32 » 16 май 2014 00:48

Много,много,много,много грозен мач днес!Срам бе това!Единственото нещо,което бе хубаво бяха феновете!Вижте само за какво говорим,а ония боклуци ми се лигавят!10к отиват в Бургас и какво?!

http://www.tribunaplovdiv.bg/?p=31186

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 16 май 2014 01:09

Мача няма да го коментирам, защото общо взето почти нищо не видях "на живо" от него. Срам ме е от тази част от тъй наречени "фенове", които бяха дошли с целта да се напият, дрогират и после развалят мача след гола на ония. Дано се въведат по скоро някакви мерки по стадионите с повечко камери и да ги вкарват за по-малко в затворите и отделно да заплащат солидна сума глоба. Не може да има 40-50 олигофрена, с които трябва да се съобразяват 2,3,10,15 000 хиляди души.
Отвратен съм. По този начин ще си загубим публиката и ставаме като циганите!
Надявам се, че повечето от тях като изтрезнеят или осеферят от дрогата да проумеят каква глупост са направили и си вземат поука. Честно казано - лично аз се чудя дали да ходя на мачове, докато не видя промяна в поведението им. И не на последно място - онзи с мегафончето Челото ли е какво е не знам, но да подканваш хората с призив "К.Р за мача, купата е наша" - айде нема нужда.

п.п. срам :oops: :cry:

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 16 май 2014 01:10

Върнахте ли се Канари )) Не мога да се сдържа да направя пак една малка съпоставчица с миналогодишния финал в Ловеч, където ние "селските марули" от Бирои се срещнахме с оплютата "наркоманска" публика на Левски на стадион БЕЗ ОГРАДИ, не си спомням нито огън нито пожарни, хората гледаха футбол. Днес цяла България гледа как Ботев се излага не само на терена ами и на трибуните. Това по приличаше на мач от някоя селска дивизия не на финал за Купа. Само не разбрах защо бихте целия път до Бургас, да си бяхте стояли в Пловдив, поне можехте да кажете, че не сте участвали в тоя фарс...

Потребителски аватар
lpfc_1926
Контакти:

Цветан Василев бил бесен

Мнениеот lpfc_1926 » 16 май 2014 01:19

Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев си тръгнал от финала преди неговият край при второто му прекъсване от съдията. Банкерът бил бесен и много разочарован от поведението на публиката. Това разкриха пред PlovdivDerby хора от управата на Ботев. Същите хора заявиха, че по-добре да не цитират началника си. PlovdivDerby попита служители на Черноморец на каква стойност са изгорелите електронни пана. Те не успяха да ни отговорят точно, но заявиха, че цялата система струва стотици хиляди левове. Около 30% от паната, които пострадаха, пък според същите източници са на стойност около 100 000 евро!

цитат от: [offtopic]http://plovdivderby.com/kategorija-botev/10590-ekskluzivno-v-plovdivderby-tzvetan-vasilev-bil-besen.html[/offtopic]
░▒▓▀1926▀▓▒░ LPFC ░▒▓▀1926▀▓▒░

Plovdiv 100

Re: Цветан Василев бил бесен

Мнениеот Plovdiv 100 » 16 май 2014 01:24

Ти пък не можеш да заспиш от комплекси ли?

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 май 2014 01:29

Срамота! Друг коментар не ми идва на акъл.
Честито на феновете на Лудогорец! Заслужено ни биха.
Аман от наркомани и алкохолици...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Цветан Василев бил бесен

Мнениеот костенурк » 16 май 2014 01:38

lpfc_1926 написа:
Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев си тръгнал от финала преди неговият край при второто му прекъсване от съдията. Банкерът бил бесен и много разочарован от поведението на публиката. Това разкриха пред PlovdivDerby хора от управата на Ботев. Същите хора заявиха, че по-добре да не цитират началника си. PlovdivDerby попита служители на Черноморец на каква стойност са изгорелите електронни пана. Те не успяха да ни отговорят точно, но заявиха, че цялата система струва стотици хиляди левове. Около 30% от паната, които пострадаха, пък според същите източници са на стойност около 100 000 евро!

цитат от: [offtopic]http://plovdivderby.com/kategorija-botev/10590-ekskluzivno-v-plovdivderby-tzvetan-vasilev-bil-besen.html[/offtopic]

ЦВ сто бона го е ухапала муха.човека е милиардер,все ще се справи някак 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 май 2014 01:43

иначе срамен мач,без положение,Василев щом ще залага пак на Мъри и сие,Бог да му е на помощ
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 май 2014 01:46

костенурк написа:иначе срамен мач,без положение,Василев щом ще залага пак на Мъри и сие,Бог да му е на помощ

На нас също.
Аз вече не знам от кво трябва да са ми нервите за да издържам мач след мач това безобразие и тоя срам...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Ботев”