а, разбрах ти мисълта.
И ми се иска Неделев наистина да се върне в Ботев. Да видиш как само за година ще загуби стойност. Вместо ТОЙ ДА ДРАПНЕ НАГОРЕ ИГРАТА, ЩАМПИОНАТА И ИНТЕРЕСА, шампионата и условията тук ще го дръптан надолу. Отговорни мачове няма, носят го на ръце + едно чувство, че си над закона и безнаказан. Що пък да се напъваш на тренировки. Ама и такива ли ще има? Не си гледал много БГ шампионати, май. Мен ми стига само сезон 1994-1995. Ама карай, вервай си и гледай там.....
Тошко Неделев отново в Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Тошко Неделев отново в Ботев!
scot написа:а, разбрах ти мисълта.
И ми се иска Неделев наистина да се върне в Ботев. Да видиш как само за година ще загуби стойност. Вместо ТОЙ ДА ДРАПНЕ НАГОРЕ ИГРАТА, ЩАМПИОНАТА И ИНТЕРЕСА, шампионата и условията тук ще го дръптан надолу. Отговорни мачове няма, носят го на ръце + едно чувство, че си над закона и безнаказан. Що пък да се напъваш на тренировки. Ама и такива ли ще има? Не си гледал много БГ шампионати, май. Мен ми стига само сезон 1994-1995. Ама карай, вервай си и гледай там.....
Какво съм гледал се съмнявам да знаеш. Но просто отнякъде трябва да се започне. Трябва все в някой отбор да се натиснат младите играчи да тренират усилено, да се раздават, да бъдат използвани и да стават гръбнака на отбора.
Рано или късно тази политика ще се окаже достатъчно печеливша за да принуди останалите да избират между живуркане, търсене на 3 пъти по-голям бюджет или приемане на този модел.
Съгласен съм, че сега шампионата е на ниско ниво и условията са кофти. Затова в отборите трябва да започнат от условията. Ясно е, че няма да стане бързо, но ако не се постави началото оставаме във все същия омагьосан кръг: евтини бездарници (вносни) и тук-таме малко по-кадърни чужденци, достъпни за 1-2-3 отбора от А група. А българските момчета.. еми кучета ги яли, трансфер в средняк в Англия и Германия - сензация и те така.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
-
Тодор е играч на Майнц! Винаги има период на адаптация с нашите играчи навън. Кво става с Тонев? С Вутов? Все надежди?
Догодина Тошко ще покаже на какво е способен. Няма никакъв смисъл да се връща обратно в Пловдив.

Догодина Тошко ще покаже на какво е способен. Няма никакъв смисъл да се връща обратно в Пловдив.

- atanas7510
- Контакти:
Тошко догодина е в основният състав на Майнц дадоха му 6 месеца за адаптация и да навакса в физическата подготовка. Дано да се върне в Ботев някой ден след успешна кариера в Европа.
Тодор Неделев ЩЕ се върне в Ботев - ФАКТ!
След 10 години, живи и здрави, пак ще гледаме любимия ни номер 8. До тогава му желая много футболни отличия и да се опази от контузии!
След 10 години, живи и здрави, пак ще гледаме любимия ни номер 8. До тогава му желая много футболни отличия и да се опази от контузии!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Какво съм гледал се съмнявам да знаеш. Но просто отнякъде трябва да се започне. Трябва все в някой отбор да се натиснат младите играчи да тренират усилено, да се раздават, да бъдат използвани и да стават гръбнака на отбора.
Рано или късно тази политика ще се окаже достатъчно печеливша за да принуди останалите да избират между живуркане, търсене на 3 пъти по-голям бюджет или приемане на този модел.
Много забавно мнение!
Това е все едно 30 години всички българи да събират здравни вноски във фонд, Дянков да го ИЗТОЧИ с един клик и на другия ден, да се появи някой като теб и да каже: еми трябва да се увеличи тройно здравната вноска, трябва да наваксаме, все отнякъде трябва да се започне......
За да "се започне" ТРЯБВАШЕ ДЯНКОВ ДА Е УНИЖЕН И УМАРТВЕН НА ЧАСА! Да няма имитатори дет да пипат и да му повторат номерата. Само така можеше да ме навият да се "здравноосигуръ"!
Отнесено към БГ ФУТБОЛОТ това означава: РАЗФОРМИРОВАНЕ НА А ГРУПА! Край на профи статута на отборите. БФС на сапунъ! /да си плати номерата за 20 години тарикатлъци/. Забрана за ползване на чужденци и формиране на аматьорска лига. Ей така се ЗАПОЧВА!
И след време ще имаме истински футболисти. И на терена и в живота. Съдията свири тенденциозно дузпа. Изкарй в аут и прочее неща. Най-вече ше има ЗРИТЕЛИ ПО ТЕРЕНИТЕ.
Със сегашната система това никога няма да стане.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
scot написа:Какво съм гледал се съмнявам да знаеш. Но просто отнякъде трябва да се започне. Трябва все в някой отбор да се натиснат младите играчи да тренират усилено, да се раздават, да бъдат използвани и да стават гръбнака на отбора.
Много забавно мнение!
Това е все едно 30 години всички българи да събират здравни вноски във фонд, Дянков да го ИЗТОЧИ с един клик и на другия ден, да се появи някой като теб и да каже: еми трябва да се увеличи тройно здравната вноска, трябва да наваксаме, все отнякъде трябва да се започне......
За да "се започне" ТРЯБВАШЕ ДЯНКОВ ДА Е УНИЖЕН И УМАРТВЕН НА ЧАСА! Да няма имитатори дет да пипат и да му повторат номерата. Само така можеше да ме навият да се "здравноосигуръ"!
Отнесено към БГ ФУТБОЛОТ това означава: РАЗФОРМИРОВАНЕ НА А ГРУПА! Край на профи статута на отборите. БФС на сапунъ! /да си плати номерата за 20 години тарикатлъци/. Забрана за ползване на чужденци и формиране на аматьорска лига. Ей така се ЗАПОЧВА!
И след време ще имаме истински футболисти. И на терена и в живота. Съдията свири тенденциозно дузпа. Изкарй в аут и прочее неща. Най-вече ше има ЗРИТЕЛИ ПО ТЕРЕНИТЕ.
Със сегашната система това никога няма да стане.
Системата няма да се смени само защото ние с теб знаем, че е калпава. И ако тръгне да се сменя няма да стане ей така, хоп и готово. Как да е, разбрал си какво казвам но го гледаш от различен ъгъл, няма значение.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Нека си дойде момчето, за да играе. Ако ще под наем от Майнц 05. Нечестно е да държиш на скамейка талант под 20 годишна възраст и да го лишаваш от възможност да играе и се развива.