Всекидневна за Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансферна цел №1 на Ботев
Не съм сигурен че е истина.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
От жълтият сайт,какво да се очаква освен жълтини 

- captain_drifuss
- Контакти:
- El Commandante
Тая раута може да стане само ако червените наистина са много закъсали за кинти и ако няма оферта от западен клуб...много ако-та стават и шанса е минимален...иначе Чочката е идеален играч,кефи много...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Ей шшшш, ало, я ръцете в джобовете и стига сте посягали, че ще взема сопата! 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Чочев не е лош играч и е доста младичък. Идеален е за заместник на Иршак и Анисе в центъра на терена. Но реално имаме много по голяма нужда от играч тип Бадема който да може да връзва играта.
Иначе червените са умрели от глад и не вярвам да имаме проблеми да го вземем ако не дойде добра оферта от чужбина за него
Иначе червените са умрели от глад и не вярвам да имаме проблеми да го вземем ако не дойде добра оферта от чужбина за него
- Балкански Орел
- Контакти:
- kikooo1912
- Контакти:
Футбола е толкова зависим от парите, колкото хората от въздуха. Сигурен съм, че едва ли има някой в ЦСКА, който ще иска да си продаде най-добрия играч. Ситуацията обаче е такава, че в момента Лупи едва събира пари за заплати а за премии дори и играчите не мислят. След издънките с Лоурънс Английски и азиатските кандитат спонсори, последната надежда на Сашо Томов са продажбата на акции. Ако и това обаче се провали, единственият начин да закърпи положението е да продаде нещо. Какво притежава ЦСКА, което струва пари???.... Чочев
А кой може да плати най-много пари за него???.... Ботев