КБ 1/2 финал:"Ботев"-"Локо"София (3:1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: КБ 1/2 финал:"Ботев"-"Локо"София (3:1)

Мнениеот slash1912 » 23 апр 2014 09:08

Не знам кой му е ника в Независимия,той там вече не пише,щото му триели мненията :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 25 апр 2014 07:33

На някой хареса ли му начина, по който се класирахме за този финал? Да треперим във всички мачове! Късметът ни покри буквално в последната минута срещу Черно море. Гаврата в Подуяне и реванша в Пловдив, в който вкарахме два гола без нито едно положение. С Локо София в реванша пак без нито едно положение. Това ли е играта, която искате да виждате? Мен ме е срам от този финал, както и от почти всички мачове до достигането му!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 25 апр 2014 08:13

Важното е че позна резултата- 2-0 за "Локо"Сф :lol: .Без Огнянов и Сърмов играта на отбора ще бъде по-добра,дано г-н треньора го разбере!

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 25 апр 2014 18:55

bulgaro написа:.......Мен ме е срам от този финал, както и от почти всички мачове до достигането му!

то и финала го е срам от теб :lol:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 26 апр 2014 08:54

Шврнц Тпрунков написа:
bulgaro написа:В гостуванията играем като селски отбор от хасковския регион. Закономерно 2 : 0 :!:

Страдаш ли, а? Страдаш ли? Ай у лево, хейтър гаден!!!

Ти пак ли си на гребена на вълната? Дали ти плащат за това или си подлога по убеждения?
Върни се 4 години назад и си виж мненията във форума, в които беше най-верния адвокат на италианците, Пичони и ДХ-С. Специално си беше направил 4 - 5 регистрации тук, за да ни убеждаваш в светлото бъдеще с тях. Даже модератор те направиха в "независимия" по заслуги и там да манипулираш хората. Вън пиявиците от Ботев!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 26 апр 2014 13:40

bulgaro написа:
Шврнц Тпрунков написа:
bulgaro написа:В гостуванията играем като селски отбор от хасковския регион. Закономерно 2 : 0 :!:

Страдаш ли, а? Страдаш ли? Ай у лево, хейтър гаден!!!

Ти пак ли си на гребена на вълната? Дали ти плащат за това или си подлога по убеждения?
Върни се 4 години назад и си виж мненията във форума, в които беше най-верния адвокат на италианците, Пичони и ДХ-С. Специално си беше направил 4 - 5 регистрации тук, за да ни убеждаваш в светлото бъдеще с тях. Даже модератор те направиха в "независимия" по заслуги и там да манипулираш хората. Вън пиявиците от Ботев!

Не 4-5, 15-16 бяха - плюс още 23 в резерв. Те така и така буферите смятат, че аз, Raoul Duke и още не помня кой сме един и същ човек - това е поредната буферска мантра, която ти, уж канар, разпространяваш упорито. Италианците бяха някакъв лъч надежда, с които да се отървем от нечовека. След като се оказа, че не са такива, макар че се надявах до последно, повече не съм скачал да защитавам никой от тях - личностите са преходни, отборът е вечен. Да, оказа се измама на урода, за която той ще си плати някой ден, но в крайна сметка винаги съм искал да гледам на нещата че се оправят, а не че се влошават.

Аз съм адвокат на това отборът да е добре, стабилен, и ненавиждам интригите. Нещо, което на теб ти е чуждо - и интригантстването, и създаването на скандали, и наливането на омраза против всичко, което не ти е удобно. За разлика от теб аз не съм про-Стоилов или анти-Стоилов, про-Бакалов или анти-Бакалов - Ботев е над всички личности. Трудно ти е да го разбереш, но е така. Ако тове сега е "вълната" - нека съм на гребена. Защото на друга вълна не се качвам - нито съм платен клакьор, нито съм безплатен хейтър, като теб, нито искам Стоилов да остане, нито искам да си ходи.

Никога през живота си дори не съм и помислял да предричам загуба на Ботев, а ти с височайша злост, съчетана с някаква перверзна радост, пророкуваш ли, пророкуваш загуби, и чак те хваща яд, че не стават. При това загуба, които вредят на отбора - защото няма никакво значение кой е треньор. Ти си повече анти-Стоилов, отколкото про-Ботев. Това е височайша форма на нихилизъм, граничещ с вродена тъпотия. Ако в теб е останал поне малко канарски дух - нещо, в което дълбоко се съмнявам, би трябвало да спреш да пишеш простотиите, които твориш. Най-малкото излагаш себе си, излагаш и повечето привърженици на Ботев, а и не помагаш по никакъв начин нито на клуба, нито на привържениците му.

А относно Независимия... Радвам се, че си самоизтрих акаунта оттам, след като го спасихме няколко човека да не рухне и изчезне поради чисто програмистки проблеми. Не си единствения, който си мисли, че съм бил там по някакви заслуги или спуснат с парашут. Мислете каквото си искате - аз направих всичко по силите си, за да може форумът не само да съществува, а и да се развива, и дори да стане най-посещаваната общност на жълточерните привърженици (вкл и мобилна версия, която позволява на доста канари в движение да са свързани с колегите си). Имаше още какво да се направи, но точно ей такива като теб ме отказаха тотално да се грижа за форума - трябваше да се добавят TapaTalk опции, допълнителни екстри към самия форум. Надявам се някой канар с по-железни нерви от мен да успее да го направи.
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”