mtaraduda написа:W84me написа:За първи път ще стискам палци Ботев да спечели, за да може Левски да играе в ЛЕ :D
Искаш Левски да играе в Европа в този си вид? Боже, Боже ...
Че кой отбор освен Лудогорец има вид за Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mtaraduda написа:W84me написа:За първи път ще стискам палци Ботев да спечели, за да може Левски да играе в ЛЕ :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:mtaraduda написа:W84me написа:За първи път ще стискам палци Ботев да спечели, за да може Левски да играе в ЛЕ :D
Че кой отбор освен Лудогорец има вид за Европа?
W84me написа:За първи път ще стискам палци Ботев да спечели, за да може Левски да играе в ЛЕ :D
W84me написа:За първи път ще стискам палци Ботев да спечели, за да може Левски да играе в ЛЕ :D
W84me написа:Малеее, тука има много спрели хораАко Ботев спечели Купата, ЦСКА бъде наказан в ЛЕ ще играе класиралият се на 5то място в първенството. Елементарно е, но не е за елементарни хора
Red Warrior написа:W84me написа:Малеее, тука има много спрели хораАко Ботев спечели Купата, ЦСКА бъде наказан в ЛЕ ще играе класиралият се на 5то място в първенството. Елементарно е, но не е за елементарни хора
Ако, ако, ако...4естит юбилей
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта