А група,35 кръг:"Ботев"-Левски"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: А група,35 кръг:"Ботев"-Левски"
Ще има ли реанимиране от страна на мъдислав?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- blue magic
- Контакти:
Мачът е 0:1. Разликата в класирането между двата отбора е едва 4 точки, което означава че в момента силите са изравнени. В това си състояние, нашият отбор едва ли ще успее да победи с повече от 1 гол разлика.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
blue magic написа:Мачът е 0:1. Разликата в класирането между двата отбора е едва 4 точки, което означава че в момента силите са изравнени. В това си състояние, нашият отбор едва ли ще успее да победи с повече от 1 гол разлика.
Брилянтна логика

- rockforever
- Контакти:
inivanov написа:slash1912 написа:Въпреки,че вече не играем за нищо в първенството,мисля че е редно още веднъж да поздравим подуенци за юбилея с една хубава победа-2:0
Какво ще се случи ако загубите финала за купата, Левски ви изпревари в първенството и Литекс стане шампион?
Каквото и да ни се случи - няма да е по-зле от това, което ще Ви се случи на Вас след 19-ти май.
Каква реанимация? За какво? Да държим 5-то място? Съвсем се побъркахте. Само конспирации са ви в ******** кратуни! 3:1
Последна промяна от molteni на 25 апр 2014 10:40, променено общо 1 път.
4:0 за "Ботев"! Този "Левски" е пълен провал.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Kris_men2000
Батков-ПОМАК СКАПАН самоубийсе бе нещастник долен.Разстреляй се ритуално в центъра на София за всеобща и национална радост.Денят в който съобщят,че помака се е гръмнал ще го обявят за национален празник.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Teo написа:Долно уйно написа:Teo написа:3:1 ако се играе![]()
1:3 ако не се играе
Назови сега една причина мача да не се играе?
Мъро.
Да, точно Мъри сам ще си урежда мачове, без президента да знае. Ебати смешника си...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Kris_men2000 написа:Пиша винаги хубави неща за Ботев и Цура,защото когато ги критикувам получавам по цял месец БАН.Сега по темата.И ДА СЕ ИГРАЕ И ДА НЕ СЕ ИГРАЕ ТОЗИ МАЧ РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е 5:0 ЗА БОТЕВ.С тези мърши в Фк Патков толкова тази година.Но като гледам и догодина ще е същата скръб.Просто докато помака е в ЛЕВСКИ нищо хубаво не го чака любимият ми отбор.
И кой ти слага бан когато критикуваш Ботев