Уволнения на най-високо ниво в Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Уволнения на най-високо ниво в Ботев

Мнениеот mistreated » 06 апр 2014 11:31

Plovdiv 100 написа:Двамцата над мен да се гръмнат. Палийски си има бизнес по морето и вече не може да е на 100 % ангажиран с проекта Ботев. Това е причината. Пожелавам ви и на вас някой ден една такава база с "евтини" материали. Сигурен съм, че не сте и стъпвали там, ама нали трябва да ви знаят балалайките.

krumovis, и тук ли налази бе, майна?

Не коментирай неща, за които нямаш ни най-малка представа. Чак пък да ни призоваваш да се гръмнем :) Много пъти съм казвал, че съм по-запознат с кухнята във вашия отбор, отколкото множеството ваши фенове. Има си причини за това, които няма да споменавам. Преди да изгони Кривия Бобан съм обяснявал как доста ваши играчи са настроени срещу спортния ви директор, тогава бях "трол". Не се мина дълго време преди Грънчаров да го хване за гушата. После казах и за злоупотребите с базата, пак бях трол. Ето, че се стигна и до уволнението на Палийски. Сега пак съм "болен мозък" :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 апр 2014 11:50

mistreated написа:
Plovdiv 100 написа:Двамцата над мен да се гръмнат. Палийски си има бизнес по морето и вече не може да е на 100 % ангажиран с проекта Ботев. Това е причината. Пожелавам ви и на вас някой ден една такава база с "евтини" материали. Сигурен съм, че не сте и стъпвали там, ама нали трябва да ви знаят балалайките.

krumovis, и тук ли налази бе, майна?

Не коментирай неща, за които нямаш ни най-малка представа. Чак пък да ни призоваваш да се гръмнем :) Много пъти съм казвал, че съм по-запознат с кухнята във вашия отбор, отколкото множеството ваши фенове. Има си причини за това, които няма да споменавам. Преди да изгони Кривия Бобан съм обяснявал как доста ваши играчи са настроени срещу спортния ви директор, тогава бях "трол". Не се мина дълго време преди Грънчаров да го хване за гушата. После казах и за злоупотребите с базата, пак бях трол. Ето, че се стигна и до уволнението на Палийски. Сега пак съм "болен мозък" :)

Има логика в думите ти.. А и всеки, който поне малко от малко е следил изявите ти във форума знае, че нито си трол, нито се опитваш да се заяждаш! Все пак зад тези уволнения стоят причини! Докато за Кривия е ясно, че от него не става и чеп за зеле, то уволнението на Палийски е доста изненадващо, дори за част от жълтите фенове.. Някак си не се връзва теорията, че е бил оставен в Ботев заради добре свършената работа по концесиите и базата, а в следващия момент бива уволнен..

Потребителски аватар
МОН фан Зачепан
Контакти:

Мнениеот МОН фан Зачепан » 06 апр 2014 11:51

Тия червените Лупи ги изкърти от секс -няма отърване от тях. Сори ама нашата къщичка вече е подредена-няма място за леки жени. ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 апр 2014 11:55

МОН фан Зачепан написа:Тия червените Лупи ги изкърти от секс -няма отърване от тях. Сори ама нашата къщичка вече е подредена-няма място за леки жени. ;)

Интересно треньорът ви към коя категория жени спада :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 06 апр 2014 11:58

Моите съболезнования на всички, които ги мъчат успехите на Ботев! Разбирам, че няма как да избягате от Балканския синдром и ще направите всичко възможно да нахраните злобата си, която е основна движеща сила на жалкия ви животец, но тук при нас "под вола, теле" няма да намерите. Тук е оазисът в българската футболна пустиня. Всичко е много красиво и е много над нашите очаквания и мечти. Затова злостните ви коментари ще будят единствено съжаление към вас. Съветвам ви: не идвайте на базата в Коматево или на новия стадион, има опасност да получите инфаркт или инсулт от всичко хубаво, което ще е около вас.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 06 апр 2014 12:01

МОН фан Зачепан написа:Тия червените Лупи ги изкърти от секс -няма отърване от тях. Сори ама нашата къщичка вече е подредена-няма място за леки жени. ;)

Да ли можеш да проведеш разговор без да си избиваш сексуалните комплекси !? Едва ли. Сигурен съм, че си някакъв непълнолетен пубер, който най- великото преживяване е купона на комшийката .

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 06 апр 2014 12:04

kikooo1912 написа:Моите съболезнования на всички, които ги мъчат успехите на Ботев! Разбирам, че няма как да избягате от Балканския синдром и ще направите всичко възможно да нахраните злобата си, която е основна движеща сила на жалкия ви животец, но тук при нас "под вола, теле" няма да намерите. Тук е оазисът в българската футболна пустиня. Всичко е много красиво и е много над нашите очаквания и мечти. Затова злостните ви коментари ще будят единствено съжаление към вас. Съветвам ви: не идвайте на базата в Коматево или на новия стадион, има опасност да получите инфаркт или инсулт от всичко хубаво, което ще е около вас.

Ходим когато играете с ЦСКА, както и повечето от вас. Защото и вие май не ходите вече. Всяко чудо за три дни.

Потребителски аватар
МОН фан Зачепан
Контакти:

Мнениеот МОН фан Зачепан » 06 апр 2014 12:04

MAXIMUS написа:

Да ли можеш да проведеш разговор без да си избиваш сексуалните комплекси !? Едва ли. Сигурен съм, че си някакъв непълнолетен пубер, който най- великото преживяване е купона на комшийката .

Аз пък съм сигурен че синът ми е.е жена ти. :mrgreen:

Потребителски аватар
МОН фан Зачепан
Контакти:

Мнениеот МОН фан Зачепан » 06 апр 2014 12:09

mistreated написа:

Интересно треньорът ви към коя категория жени спада :)

Кой треньор-онзи дето на рекламата ви приканва да станете част от тях.Баламурници има много само трябва да ги намериш а някои ги ловят и с реклами.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 апр 2014 12:10

kikooo1912 написа:Моите съболезнования на всички, които ги мъчат успехите на Ботев! Разбирам, че няма как да избягате от Балканския синдром и ще направите всичко възможно да нахраните злобата си, която е основна движеща сила на жалкия ви животец, но тук при нас "под вола, теле" няма да намерите. Тук е оазисът в българската футболна пустиня. Всичко е много красиво и е много над нашите очаквания и мечти. Затова злостните ви коментари ще будят единствено съжаление към вас. Съветвам ви: не идвайте на базата в Коматево или на новия стадион, има опасност да получите инфаркт или инсулт от всичко хубаво, което ще е около вас.

Знаеш ли кое е по-лошото в случая?! Независимо от всичко хубвао, кеото се случва с любимия ви клуб, незнайно защо поведението и манталитетът ви си остават на същото ниско ниво като преди.. А някак си това въобще не се връзва с европейската облицовка, която ви придава новата база и стадионът, който предстои да бъде изграден..

Върни се в “Ботев”