БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Мнениеот deepblue1963 » 13 ное 2009 09:48

vivacanary написа:
deepblue1963 написа:За сведение на vivacanary,присъствието в една или друга група не се определя от посещаемостта.В Чемпиъншип може да има отбори с повече публика от някои в Премиършип,ама да сте чули:ние пълним стадиона-искаме там!Не,нали?Промоции в по-горна група се печелят на терена,а не на трибуните.

terro ти го каза:
"Даааааааааа, никога няма да разбереш"
А аз само ще добавя, че в чемпиъншип се играе футбол, за разлика от родната А група!

Да,никога няма да разбера как се побиват байраци в центъра на терена,как се пали стадион,как футболисти и треньори се гонят озверели и се млатят като в ММА.И като ще се заяждаме: не знам за А група,но я ми припомни какво играят Ботев и Локо Пд този сезон и като си тръгнал по този път,можеш да обясниш за миналия,че и за по-миналия сезон.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 13 ное 2009 09:49

За мен проблемът е по-дълбок: ако БФС иска „А” група без пловдивски отбори - това ще показва някакво активно отношение, но виждаме всички, че на БФС въобще не и пука за футбола като цяло. :evil:
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 ное 2009 09:56

Никой никъде не е споменавал конкретни отбори.Не знам защо вие,пловдивчани,се самонавивате.Може би,защото в дереджето,в което сте в момента,наистина не сте за А група и вие най-добре си го знаете?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
SportistSVG
Контакти:

Мнениеот SportistSVG » 13 ное 2009 17:02

Аз едно ще кажа : ЧЛЕН ЗА ЗАЛИЗАНАТА ПОДЛОГА ВАЛКО МИХОВ !
http://sportist-svoge.net

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 14 ное 2009 10:00

Това е най-слабото ръковоство на БФС в цялата му история.Те съсипаха целият ни футвол и на клубно равнище и на национално.Дъното беше вчера с някаква безмислена контролна среща срещу вторият отнор на Шахтьор.Няма футбол в България вече нормален.Има подобие на игра футбол, който се играе от аматьори и се управлява от такива.Ето това е мойто скромно мнение.Що се отнася до това с пловдивските отбори, няма никакво значение.На мен едва ли ще ми липсват мачовете срещу софийски отбори, в които само ще се чудим, как точно съдията ще ни закопае...ту с фалове, ту с дузпи.Трагедия отвсякъде
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 14 ное 2009 10:01

Това е най-слабото ръководство на БФС в цялата му история.Те съсипаха целият ни футбол и на клубно равнище и на национално.Дъното беше вчера с някаква безмислена контролна среща срещу вторият отбор на Шахтьор.Няма футбол в България вече нормален.Има подобие на игра футбол, който се играе от аматьори и се управлява от такива.Ето това е мойто скромно мнение.Що се отнася до това с пловдивските отбори, няма никакво значение.На мен едва ли ще ми липсват мачовете срещу софийски отбори, в които само ще се чудим, как точно съдията ще ни закопае...ту с фалове, ту с дузпи.Трагедия отвсякъде
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Върни се в “Ботев”