El Grande Capitan написа:Captain Stottlemeyer написа:Е хайде, предавам се - очаквам да ме осениш с твоето гениално прозрение, макар че сравнението на резултатите от 3 мача с "Лудогорец" и 60 мача с "Ботев" (над 60-годишна традиция) в София е меко казано - неуместно, да не кажа по-силна дума.

Чакам...

Тук се има предвид следното: в историята си може да сте били Антибиотик Разград и милион пъти,но тва няма абсолютно никакво значение при сегашното състояние на отборите.
По същия начин една статистика от мачовете с Ботев не би трябвало да има значение към момента,защото да сравняваш Христоловия Ботев със сегашния отбор е като да сравняваш Левски на Ники Митов с Барселона на Гуардиола.
В тоя ред на мисли,напълно резонно и логично би било да ви бием в София.
Защо обаче това не се получава на практика-на вашите въпроси отговаря лицето С.С. Хасковския Каун...
Сега разбра ли?
Май ти нещо не разбираш, синко:
Първо, ние сме играли с Разград само 6 пъти по простата причина, че почти през цялата си история те са играли или във "В", или в "Б" група (където "Левски" никога не е бил).
Второ, "Ботев" на Христолов
не съществува от 1951 година, откогато е статистиката. Вие си падахте редовно в София и преди Селския.
Трето, сегашният "велик" отбор на "Ботев", който "резонно и логично" би трябвало да бие "Левски" в София, се наака съвсем нерезонно и нелогично и срещу някои други отбори (например срещу "Любимец").
Четвърто, хайде да не правим сравнения с "Левски", Ники Митов, "Барселона" и Гуардиола, защото ставаме смешни - виж предишното изречение...
П.П. Понеже за разлика от теб аз съм на работа, те оставям. Бъди щастлив и се моли г-н Василев да изпълни заветния ти блян - да изгони Мъри (не че това ще помогне особено, защото толкова си могат играчите)...