28 кръг Левски - Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 28 кръг Левски - Ботев Пд
По-голяма гавра с Ботев никои не си е правил.Е плана на Мъри успя.Лошото е че ние феновете сме много търпеливи към кауна.Литекс го награбиха преди време с "говедо отиваи сиии".АБЕ ХОРА КАКВО ЧАКАМЕ????
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
До тук бях с мачовете. Не ми се гледа повече цирк. Цялото ни първенство е такова.
За съжаление, в Ботев не е проблемът само Мъри. Проблемът е, че и Цветан Василев нищо не отбира от футбол, а и не му дреме особено от този факт. За него футболът е просто лост за постигане на други цели. След днешния мач съм тотално разочарован.
Аз съм фен на Ботев Пловдив, не на Цветан Василев или Мъри. Не искам да участвам в тази пародия.
За съжаление, в Ботев не е проблемът само Мъри. Проблемът е, че и Цветан Василев нищо не отбира от футбол, а и не му дреме особено от този факт. За него футболът е просто лост за постигане на други цели. След днешния мач съм тотално разочарован.
Аз съм фен на Ботев Пловдив, не на Цветан Василев или Мъри. Не искам да участвам в тази пародия.
Много-добро вкючване на Филипов и Везалов,хах.Мъри ти си ИДИОТ.
kanara1978 написа:bartolini написа:Заслужена победа на Левски! Аз и не съм очаквал нещо друго. Докато не се научим да побеждаваме в София и въобще, като гост Ботев трудно ще спечели нещо съществено ... ммм да!
Кво да се научим като имаме Троянски Кон.Кауни-сърми мъдя разни разнообразни вън вън вън !!!
Като се замисли човек излиза, че троянският кон е бащицата Ви, което си е и самата истина!
Голямата част от Ботевите фенове, които пишат тук са толкова безхаберни, чак изглежда че са назначени заедно с Мъри.
От лятото треньор ще Ви е Красимир Балъков, но ако продължавате да предизвиквате съдбата, тази неминуема трагедия ще Ви споходи по-рано!
Жълто-черен Пловдив написа:До тук бях с мачовете. Не ми се гледа повече цирк. Цялото ни първенство е такова.
Браво бе ПИЧ!
Това е......!
Как не го вигждат другите фенове с пристрастия към Ботев!?

Твоя Ботев ще съществува, но не е този който Ви представиха днес.
Не е този финансовият благодетел, не са това ръководителите на клуба........
Ако продължава така и феновете няма да са истинските......!
Желая ти успех и много щастливи моменти със ТВОЯ Ботев!
[offtopic]И бързайте да си спасите стадиона, че този Ви бащица се кани да го хариза на мангалите![/offtopic]
Мъри не се коментира,Мъри се подкрепя!Дори Цветан кляка ппред този колос!
STENLI написа:volf написа:kanara1978 написа:bartolini написа:Заслужена победа на Левски! Аз и не съм очаквал нещо друго. Докато не се научим да побеждаваме в София и въобще, като гост Ботев трудно ще спечели нещо съществено ... ммм да!
Кво да се научим като имаме Троянски Кон.Кауни-сърми мъдя разни разнообразни вън вън вън !!!
Като се замисли човек излиза, че троянският кон е бащицата Ви, което си е и самата истина!
Голямата част от Ботевите фенове, които пишат тук са толкова безхаберни, чак изглежда че са назначени заедно с Мъри.
От лятото треньор ще Ви е Красимир Балъков, но ако продължавате да предизвиквате съдбата, тази неминуема трагедия ще Ви споходи по-рано!
Ко? Не.....я марш в обора
[offtopic]Балъков фаворит №1 за “Ботев”
"Левски" са ясни, не чакам дузпи, обяви Мъри
Красимир Балъков ще поеме "Ботев" от лятото, научи "Стандарт". Собственикът на "канарчетата" се е спрял на него, за да осъществи целите, поставени пред отбора. Двамата са се разбрали за финансовите условия. Героят от САЩ'94 е намалил претенциите си, обявиха запознати с преговорите. Бала продължава да е без работа, след като удари на камък в "Щутгарт". За последно той води "Кайзерслаутерн", а преди това "Хайдук". У нас Балъков постави началото на мащабен проект в Бургас с "Черноморец", но така и не успя да го довърши. "Стандарт" научи също, че Александър Александров ще се спаси и ще продължи да бъде шеф на "жълто-черните". "Не ме питайте за бъдещето ми, казах каквото имам", обяви Станимир Стоилов преди реванша за купата с "Левски" днес. "Не ме интересува какво говорят за мен. Това, че някой не се харесва на други не е от вчера за днес", допълни той. "Имаме мач, в който трябва да наваксаме преднина на "Левски" от 2 гола. Те са ясни, ще играят така, както го направиха и на "Герена". Ние трябва да сме агресивни, да си вкараме положения. Искам удари. Не се готвим за дузпи. Няма да е екзекуция, ако ги отстраним. Стига с тези неща, това е просто футбол. Но ще бъде нещо нормално, ако продължим", каза още Стоилов. Той нападна БФС за наказанието на Вандер. "Гледах запис. Така и не видях бой", завърши треньорът на "канарчетата".
Стефан Марков[/offtopic]
Това днес си беше грозно откъдето и да го погледнеш. И най-грозното е че един от най-добре обезпечените отбори с амбиции с голяма фенска маса която си ляга и става с идеята за Ботев направо си полегна и то показно. Явно тея олигархчета хептен ни взеха за мезе. Не съм фен на Ботев но напълно ги подкрепям. Тези идиоти искат от нас да пълним стадионите и едва ли не да ги боготворим искат да си чистят имиджа обаче искат и да имат право и на уговорки е няма да стане. Това е спорт трябва да има сблъсаци понякога силните ще са в криза и ще падат, но подобни мачове са си гавра.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Абе пичове , стига сте се побърквали с тоя Мъри !
Не че го обичам , ама айде да си отворим очите !
Резерви биле , за пръв път излизали ........... ами от Левски кви бяха ?
Че и децата им бяха на терена !
Резерви - титуляри , всички взимат заплати за да играят !
Днеска някой да игра?
Да не си мисли никой че го защитавам хасковския , ама Лудогорец как биха Литекс с резервите ?
Ония да не са играли всеки ден заедно ?
Като ти плащат , ще си вършиш работата !
Друг е въпроса че кауна до сега , за един по сериозен мач не можа да мотивира футболистите !
Всичко се случва някак си на самотек , психолог ли искат всички ????
Ако е тва проблема да идем на тренировката утре да ги прегледаме !
Не проумявам какво е това бездушие ?
Кво искат всички тия в отбора ?
Всеки мач хората по стадиона намаляват ! От нас се искало само подкрепа , че ние да не сме мазохисти !
Здравето ми е по скъпо и ценно от тях ! То бива наглост и безхаберие , ама това минава всички граници !
Хората се чудят как да отделят 20-50- кинта всяка седмица за да ги гледат , отделят си от времето със семействата , пренебрегват си работата , лишават се от сума неща заради тях ! Те взимат по една торба пари да ми се разхождат ! Поне излезте като мъже и се извинете бе ЕЙЙЙЙ !!! Кво ми се криете като мишки след мача , не искали да говорят
АМИ И АЗ НЕ ИСКАМ ДА ВИ ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ БЕЗДУШИЕТО!
Не се съмнявам че ще има наказания , ама ми се ще да си вземат торбата с пари , само като направят три ПОРЕДНИ силни мача !
Аз по силен стимул от това не знам да има ! Щом като имат всичко необходимо и не се получава , да пробваме пък как ще е обратното ? Може пък да се сетят за какво им се плаща
Не че го обичам , ама айде да си отворим очите !
Резерви биле , за пръв път излизали ........... ами от Левски кви бяха ?
Че и децата им бяха на терена !
Резерви - титуляри , всички взимат заплати за да играят !
Днеска някой да игра?
Да не си мисли никой че го защитавам хасковския , ама Лудогорец как биха Литекс с резервите ?
Ония да не са играли всеки ден заедно ?
Като ти плащат , ще си вършиш работата !
Друг е въпроса че кауна до сега , за един по сериозен мач не можа да мотивира футболистите !
Всичко се случва някак си на самотек , психолог ли искат всички ????
Ако е тва проблема да идем на тренировката утре да ги прегледаме !
Не проумявам какво е това бездушие ?
Кво искат всички тия в отбора ?
Всеки мач хората по стадиона намаляват ! От нас се искало само подкрепа , че ние да не сме мазохисти !
Здравето ми е по скъпо и ценно от тях ! То бива наглост и безхаберие , ама това минава всички граници !
Хората се чудят как да отделят 20-50- кинта всяка седмица за да ги гледат , отделят си от времето със семействата , пренебрегват си работата , лишават се от сума неща заради тях ! Те взимат по една торба пари да ми се разхождат ! Поне излезте като мъже и се извинете бе ЕЙЙЙЙ !!! Кво ми се криете като мишки след мача , не искали да говорят

АМИ И АЗ НЕ ИСКАМ ДА ВИ ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ БЕЗДУШИЕТО!
Не се съмнявам че ще има наказания , ама ми се ще да си вземат торбата с пари , само като направят три ПОРЕДНИ силни мача !
Аз по силен стимул от това не знам да има ! Щом като имат всичко необходимо и не се получава , да пробваме пък как ще е обратното ? Може пък да се сетят за какво им се плаща

- kanara1978
- Контакти:
В сряда е трябвало да отпаднем от Левски за Купата.Обаче играчите не са послушали великия стратег, че това ще е стратегическо отпадане.Тези които не са го послушали днес бяха резерви.....Това е един от възможните варианти.Все едно кое и как е станало.Ние видяхме и това, което се случи днес. Затова аз призовавам всички обичащи Ботев да не стъпват на стадиона докато Стоилов е треньор! Ако все пак за някои е трудно да се лишат от това "удоволствие" да наблюдават безидейната ни игра-нека поне допринесат за благото на отбора като викат "Оставка" или издигнат плакати призоваващи за незабавното махане на Стоилов, помощниците му и Александров!Ако наистина обичате Ботев ще можете да го направите!!!