Левски-Ботев Пд 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fiesta
Контакти:

Re: Левски-Ботев Пд 3-1

Мнениеот fiesta » 13 мар 2014 13:41

Цветан Василев: Сериозни глоби за всички в Ботев
Източник: http://gong.bg/view_article.php?article_id=410549

Значи можело. Мърльото другия път няма да има нужда да се замисля какво ще стане ако продаде мач на "Ботев". Защото ще знае, че ще бъде изхвърлен като боклук от клуба!

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Re: Виновен ли е Стаховяк за крайния резултат Левски-Ботев

Мнениеот criminal » 13 мар 2014 13:50

honda написа:
criminal написа:Ми за първия гол кой друг може да поеме вината :roll:

Защо трябва да има виновен в тази ситуация - просто "късметлийски" гол. преди време ван Бастен вкара подобен гол на Реал(М) само че там удара беше с плонж с глава,като топката идваше малко зад него и беше от повече от 10 метра разстояние-топката се удари в сглобката в гърба на вратаря и влезна,след мача се говореше за невероятното изпълнение на ван Бастен , а не за грешка на вратаря на Реал

Защо ли, ми неразчетено излизане на вратаря например. Аз ли да предвидя фалца и вятъра или че слънцето ме пече в очите :?: :roll: , Стаховяк допусна най-важният гол в мача по най-левашкият начин.
Изображение

Потребителски аватар
Bombardier

Re: Виновен ли е Стаховяк за крайния резултат Левски-Ботев

Мнениеот Bombardier » 13 мар 2014 14:07

criminal написа:
honda написа:
criminal написа:Ми за първия гол кой друг може да поеме вината :roll:

Защо трябва да има виновен в тази ситуация - просто "късметлийски" гол. преди време ван Бастен вкара подобен гол на Реал(М) само че там удара беше с плонж с глава,като топката идваше малко зад него и беше от повече от 10 метра разстояние-топката се удари в сглобката в гърба на вратаря и влезна,след мача се говореше за невероятното изпълнение на ван Бастен , а не за грешка на вратаря на Реал

Защо ли, ми неразчетено излизане на вратаря например. Аз ли да предвидя фалца и вятъра или че слънцето ме пече в очите :?: :roll: , Стаховяк допусна най-важният гол в мача по най-левашкият начин.

Звучиш като Мъри брат :lol: Вятъра, фалца, терена, слънцето :mrgreen:

Върни се в “Ботев”