А група,26 кръг:"Ботев"-"Локомотив"София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: А група,26 кръг:"Ботев"-"Локомотив"София
Нашите и Ботев правят хубав мач до момента. Трябва да си призная обаче,че имаше дузпа за канарчетата.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Хайде пак левскарите са им виновни на тея недораслеци.
Напълно заслужена победа на Ботев(Пд)! Честито! Нашите.... да си опичат акъла!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Първото полуврее малко плахо , но второто безкомпромисни ! Даже резултата мисля че е малък , при положение че някак лековато се пропиляха една камара удобни положения! Мисля че единственото което им трябва на тия момчета е още малко увереност! Ако бият Левки и Локото евентуално , няма да имат удържане !
Тренера без коментар , отново изкърти със смените
Не виждам комплексираните фенчета да пишат
Съдията , БФС , партията , олигархията , мафията , ООН , ЕС , НАТО ,на кой помагаше днес 
Тренера без коментар , отново изкърти със смените

Не виждам комплексираните фенчета да пишат

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Показахме истинското си лице в края на първото и през второто полувреме
Ако играем така в следващите 1-2 седмици, ще има много сълзи в "синьо" и "черно-бяло"
Мъри пак се опита да убие устрема в играта ни със Сърмата, но добре че компенсира необяснимото си влечение към него с включването на Вандер. Все пак се надявам първа или втора смяна в следващите мачове, когато ни трябват още голове за сигурност, да не е Сърмов, а Ромарио, Вандер, Вуйчо или дори Педро. Имаме играчите и формата за Топ 3, Мъри е на ход 

- slash1912
- Контакти:
На разни недораслеци,пускащи теми в 30' на мача мога да им кажа-двубоя продължава 90 минути.Добра победа за нас.Пожелавам успех на Локо София в първенството.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Хубава победа! Малко проблеми в организацията отзад, но иначе добре като цяло. Борко избухна днес. Лукин и Куртеан ми харесаха. Даната и Близнака с добър мач. Мариян и Анисе (особено с гола) също. Съдията пълен неадекватник, дори без да коментираме дузпата. Просто човекът е некадърник.
Най ме е яд за простотията с Чечо. И мен ме дразни и си го попсувах, но да мяташ предмети...малоумие!
Най ме е яд за простотията с Чечо. И мен ме дразни и си го попсувах, но да мяташ предмети...малоумие!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Шврнц Тпрунков написа:
Малеее оплаших се да не е труп!
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg