25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: Съдийте се гаврят с Нефтохимик!!!

Мнениеот nib » 03 мар 2014 12:06

Сега му обясни какво е карта:-)

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Re: 25 кръг Нефтохимик -Ботев Пловдив 02.03.2014

Мнениеот batmari2 » 03 мар 2014 17:57

slash1912 написа:
bulgaro написа:Няма как да защитаваш институцията Ботев и същевременно да си затваряш очите и да си мълчиш пред омерзителите й. Тези позиции са взаимоизключващи се и няма как човек, неосвидетелстван в специализирано лечебно заведение, да застава едновременно зад тях :!:

Продължавай да се самонаказваш,като не ходиш на мачовете на Ботев.Аз съм ходил по времето на комунизма,при брокерите,при селския,във В група,ходя и сега.Първо подкрепяш отбора по време на мач,после критикуваш във форума ;)

Б...и правилното пич ПЪРВО НА СТАДИОНА Деде после във форума макар четакива разбирачи нямат място на стадиона и не знам защо всички се наострят срещу Мъри бием Локомотив София отстранява ме Левски и тогава точно тези хора ще му скандират името !

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 03 мар 2014 19:24

bulgaro написа:Няма как да защитаваш институцията Ботев и същевременно да си затваряш очите и да си мълчиш пред омерзителите й. Тези позиции са взаимоизключващи се и няма как човек, неосвидетелстван в специализирано лечебно заведение, да застава едновременно зад тях :!:

Аз също не харесвам Стоилов и безумния му футбол. Но да не отида на мач заради него? Абсурд! Институцията Ботев не е Станимир Стоилов или някой друг. Институцията сме ние! В добро и в лошо!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 04 мар 2014 10:01

Четирима футблисти са попаднали в черния списък на старши треньора на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов, разбра „Тема Спорт". Това са Иван Цветков, Вандер Виейра, Сивард Спрокел и Луис Педро.
Договорите на Цветков и Спрокел изтичат през лятото и почти сигурно няма да бъдат подновявани. Първият ще стане тогава на 35 години. Ако бившият нападател на Левски и Пирин (Бл) реши да сложи край на кариерата си, ще му бъде предложена работа в Ботев, ако не - двете страни ще се разделят. Както е известно, тази зима Станимир Стоилов привлече двама нападатели от Румъния - Юнеса Хамза и Ферибори Доре. Те дойдоха от Петролул (Плоещ).
През лятото вратата ще бъде посочена и на Вандер Виейра, и Луис Педро. Договорите на нападателите са до юни 2015 г., но те вече не влизат в плановете на Стоилов. От Ботев ще се опитат първо да ги продадат или преотстъпят.
Вандер дори отпадна от групата за мача с Нефтохимик. Причината, която обявиха от Ботев, е несериозно отношение на бразилеца по време на тренировъчния процес. Веднъж вече, в началото на 2013 г., Виейра загуби доверието на Станимр Стоилов.
Луис Педо отдавна е втора или трета цигулка за атаката. Не е изключено през лятото да си тръгне още един холандец - Ромарио Кортзорг.
Все пак съществува вероятност Стоилов да не може да направи всички тези промени, тъй като, ако не класира Ботев за Лига Европа, почти сигурно ще бъде освободен след края на сезона.

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 04 мар 2014 10:11

Трагично представяне на "канарчетата срещу "Нефтохимик"!С този треньор това е положението.Без повече коментар.

Върни се в “Ботев”