ВАКАНЦИЯ В БОТЕВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

batbore
Контакти:

Re: ВАКАНЦИЯ В БОТЕВ

Мнениеот batbore » 10 ное 2009 18:40

Относно ваканцията, да знаете че най-добрите треньори казват:
"Почивката ражда рекорди"

Какви са фактите:
Пичоне днес е водил 2 тренировки, трябва да си замине утре, а куката днес потвърждава че има официялна забрана за това. Струва ми се че е възможно да се вдигне тази забрана ако утре се платят някакви кинти бързо. Ще бъде невероятно добър знак ако Пичоне иде да си види семейството утре, желая му го от сърце ;)

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 10 ное 2009 18:50

batbore написа:Относно ваканцията, да знаете че най-добрите треньори казват:

Какви са фактите:
Пичоне днес е водил 2 тренировки, трябва да си замине утре, а куката днес потвърждава че има официялна забрана за това. Струва ми се че е възможно да се вдигне тази забрана ако утре се платят някакви кинти бързо. Ще бъде невероятно добър знак ако Пичоне иде да си види семейството утре, желая му го от сърце ;)

ама току що казаха по ринг.бг че ще наблегнат на физическото натоварване през паузата, и няма да има такава почивка, имаше интервю с пичони

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 10 ное 2009 19:01

optimista написа:
batbore написа:Относно ваканцията, да знаете че най-добрите треньори казват:

Какви са фактите:

ама току що казаха по ринг.бг че ще наблегнат на физическото натоварване през паузата, и няма да има такава почивка, имаше интервю с пичони

Ами правилно: "Като няма хляб ще ядем пасти!" :lol:

Върни се в “Ботев”