"A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец" 2:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"
Все пак има логика и с оглед похарчените средства, тези 2 отбора се оформят като водещи в А група, засега. Може да им опонира единствено Литекс - евентуално!
Този и "майка" му е футболист !
пИрфектен резултат 
Поздравления на феновете на 2-та отбора за добрата игра и специални поздравления на Ботевистите за новата придобивка!
Дано само Хамза не научи набързо къде са локализирани чалготеките в Пловдив

Поздравления на феновете на 2-та отбора за добрата игра и специални поздравления на Ботевистите за новата придобивка!
Дано само Хамза не научи набързо къде са локализирани чалготеките в Пловдив

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Страхотен мач, може би най-добрият досега, като качество и динамика. При нас има още какво да се желае, да се надяваме че до плейофа вече ще сме изчистили неточностите. 

liliputchica написа:Гората изглеждат уморени, оппааа Вура го измисли тва...как да е, отмениха чист гол на Гората, но пък мача е хубав и коректен. Съдиите допуснаха леки грешки в полза на домакините
Грешките на съдиите си бяха сериозни и все в полза на домакините.Мача обаче си беше доста качествен,имаше футбол и от двата отбора.
- El Grande Capitan
Екстра мач се получи, Хамзата е страшен, тоя много отбори ше разплаква тепърва.
Адам направи обаче всичко по силите си за да ни попречи да бием, по-слаб мач не си спомням да е правил,ужасяващо зле.
Хареса ми че не играхме както досега-с цъкания наляво надясно,въобще добре се получи,обнадеждаващо е. Не виждам как някой освен Лудо ше но се изрепчи ако играем така.
P.S. Гол за Лудо нямаше,топката НЕ мина цялата зад голлинията...
Адам направи обаче всичко по силите си за да ни попречи да бием, по-слаб мач не си спомням да е правил,ужасяващо зле.
Хареса ми че не играхме както досега-с цъкания наляво надясно,въобще добре се получи,обнадеждаващо е. Не виждам как някой освен Лудо ше но се изрепчи ако играем така.
P.S. Гол за Лудо нямаше,топката НЕ мина цялата зад голлинията...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- slash1912
- Контакти:
kubik написа:Месиджан излиза сам срещу вратаря ииии засада.![]()
може да се каже още един отменен гол за Лудогорец![]()
Станаха два
Реално 4-2 за Лудогорец до тук
След вчерашното тото днес си решил да погледаш истински футбол

Заслужен хикс между два добри отбора.Борето и Хамза започнаха да мачкат от първия мач.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Добър мач , напрежение , голове , спорни ситуации , истинско дерби ! Мисля че резултата е заслужен , макар че имаше и спорни ситуации ! Лудогорец няма кво да ги коментирам , добра игра както обикновено ! Наще не стояха зле , обаче в защита са супер неориентирани и то при положение че се купиха цели 3ма защитника ! И все пак като цяло съм доволен , има мотивация и определено се видя потенциал в отбора ! Хамза ..... , определено си заслужи парите и чакането ! 3 удара , 2 гола и блестяща ножица - Отличен 6
Доре , определено няма да е голаджия , поне с нищо не го загатна . 3 удара и трите на по 5 метра от вратата
Но пък се бори , задържа , подава , в комбинация с Хамза мисля че ще са супер дует - Мн добър 5 ! Куртеан , първото полувреме добре , второто изчезна , за мен поне с нищо не блесна - Добър 4 ! Лукин ??? Там очаквах повече за мен не оправда доверие - Среден 3 ! Изненадващо за мен В.Минев и Стаховяк днес не бяха на нужното ниво !
Като цяло съм оптимист и определено тепърва тоя отбор ще показва качество ! Поздравления за двата отбора и за добрата игра , вълнуващ и интересен мач !

Като цяло съм оптимист и определено тепърва тоя отбор ще показва качество ! Поздравления за двата отбора и за добрата игра , вълнуващ и интересен мач !
-
- Контакти:
Иначе викате тоя мач хич не помогна съдията на Ботев (Пд)?
theprideofplovdiv написа:Иначе викате тоя мач хич не помогна съдията на Ботев (Пд)?
къде?