portokal написа:Да прочетох го това , но интересното в статията е "български бизнесмен"
как са разбрали,че е Българин,а не знаят кой
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
portokal написа:Да прочетох го това , но интересното в статията е "български бизнесмен"
child in time написа:Няма страшно те щели да местят Ботев във серия "С"! Там езиковия проблем няма да е толкова страшен!![]()
![]()
![]()
![]()
botev_1912 написа:Botev74 написа:Никой от нас не знае вече на кого да вярва. След толкова години лъжи и обещания е нормално. Дайте да не се караме кой на какво вярва и т.н. Всеки има право на мнение.
Аз също съм песимист, макар че ходя и подкрепям отбора с тайната надежда, но ще видим......
Преди време писах, че за мен играта продължава само че с нови лица. Целта е да се продадат малко италианчета на грандовете и навън. Въпроса който ме тревожи е какво ще стане с парите от трансферите, ще се инвестират ли обратно или дх-с и аверите му ще ги лапнат? Така мисля, дано не съм прав!
Аз не искам да казвам на някого как да мисли!
НО ако всички започнат да мислят като този върли песимисти за които всичко е една голяма измама - то тогава БПФК вече няма да го има!
Ако няма надежда - какво остава тогава?
БОТЕВЬ написа:Какъв Цецо Василев бе, вие луди ли сте бе.Той миналата година такъв сап изяде, че скоро няма и през акъла да му мине.Много интересно,защо като знаят че е българин, не му напишат името.ПРОСТО СЪЗДАВАТ ИНТРИГА И ВИЕ СЕ ВРЪЗВАТЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта