ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: Всички в Ботев взеха пари

Мнениеот gogova4o » 09 ное 2009 18:07

portokal написа:Да прочетох го това , но интересното в статията е "български бизнесмен"

как са разбрали,че е Българин,а не знаят кой
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 09 ное 2009 18:08

малко ме съмнява това с българския бизнесмен
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 09 ное 2009 18:24

Навсякъде се говори за консорциум от бизнисмени преговарящи за закупуването на Ботев. Защо трябва да са само италианци в него?
105 години / 4 поколения ботевисти!

belev78
Контакти:

Мнениеот belev78 » 09 ное 2009 18:33

az si mislq da ne e nqkakva vratka na selskiq i tezi italianci.sega spokoino 6te zavar6i polusezona bez nikoi da pritesnqva mitio.a prez zimata spokoino mogat da prodadat pone 5 futbolista

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Езикова бариера

Мнениеот nik_bg1 » 09 ное 2009 18:49

child in time написа:Няма страшно те щели да местят Ботев във серия "С"! Там езиковия проблем няма да е толкова страшен! :) :) :) :)

А при вас как се оправяте с този проблем?Даи малко инфо.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 09 ное 2009 18:52

преди малко по ринг казаха,че парите може да са от тв предаванията
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 09 ное 2009 18:56

Тези журналисти са пълен смях. Пускат клюките за новини и после се чудят как да си напаснат историйките. Няма никакъв Цецо Василев и никакъв български бизнесмен. Парите са си от италианците. Без сделка - толкова. И тази новина е супер свежа, само от петък е.

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 09 ное 2009 19:57

Какъв Цецо Василев бе, вие луди ли сте бе.Той миналата година такъв сап изяде, че скоро няма и през акъла да му мине.Много интересно,защо като знаят че е българин, не му напишат името.ПРОСТО СЪЗДАВАТ ИНТРИГА И ВИЕ СЕ ВРЪЗВАТЕ.

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 09 ное 2009 20:21

botev_1912 написа:
Botev74 написа:Никой от нас не знае вече на кого да вярва. След толкова години лъжи и обещания е нормално. Дайте да не се караме кой на какво вярва и т.н. Всеки има право на мнение.
Аз също съм песимист, макар че ходя и подкрепям отбора с тайната надежда, но ще видим......
Преди време писах, че за мен играта продължава само че с нови лица. Целта е да се продадат малко италианчета на грандовете и навън. Въпроса който ме тревожи е какво ще стане с парите от трансферите, ще се инвестират ли обратно или дх-с и аверите му ще ги лапнат? Така мисля, дано не съм прав!

Аз не искам да казвам на някого как да мисли!

НО ако всички започнат да мислят като този върли песимисти за които всичко е една голяма измама - то тогава БПФК вече няма да го има!

Ако няма надежда - какво остава тогава?

Надежда винаги има и съм го написал приятелю!.
Това не пречи да съм песимистично настроен. Просто няма нищо сигурно насреща. Взели заплати, ама те от българин.......тази седмица сделка, другата пак......... Докато не излезе нещо официално в регистъра за смяна на собств и т.н. не смея да се радвам.
Аз вярвам в БОТЕВ и НЕГО ще го има.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 09 ное 2009 20:44

БОТЕВЬ написа:Какъв Цецо Василев бе, вие луди ли сте бе.Той миналата година такъв сап изяде, че скоро няма и през акъла да му мине.Много интересно,защо като знаят че е българин, не му напишат името.ПРОСТО СЪЗДАВАТ ИНТРИГА И ВИЕ СЕ ВРЪЗВАТЕ.

И сега това мнение твоето ,както и на предишния - като какво го даваш ? Като сигурно сведение от Клуба ,или като твое предположение ? :)

Върни се в “Ботев”