venconi написа:...
Довиждане. Никой няма да плаче за теб.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
venconi написа:...
venconi написа:През паузата ще се продава каквото може и така. Вземете си плеснете по два шамара и разберете накрая, че селянин и другите индивиди там за заедно в далаверата. Закърпват положението това е. В един момент когато няма накъде се обявява фалит и това е . И няма лошо. Но това , което най-много ме дразни е как продължават да ни правят на балами. От месеци едно и също и сега там са им хвърлили по 500 лева. Някои от вас тук се радват все едно по 5 000 са им дали. Аз лично спирам да се интересувам от отбора. Стига толкова нерви 11 години вече, слушам глупостите на един селско недуразумение , а сега и на тези . Успех ! И един съвет към фенове и фенклубове. Човек взима позиция и я отстоява докрай, а не се хваща на всяка приказка като малко дете. Ако беше продължил бойкота сега вече нямаше да сме в А , но щяхме да започнем на ново без селянин. Да не говорим , че селски трябваше да бъде изгонен още преди минимум 5 години. Жалко е да гледаш как забиват и последните пирони в ковчега.Казаха тази седмица ще има сделка ,ами айде. Само , че пак ще има другата и т.н . В момента няма чак такова значение какво се случва в мачовете. Единственото важно е какво става със собственоста. А там е следното. Президент е христолов и най-важното-той получи това спокойствие , което целеше. Успех КАНАРИ. Още малко ще трябва да изтърпиме . Най-много до зимата !
BultraStyle написа:Замазали са им очите с по 500 лева а лековерниците продължават да вярват
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
avitohola написа:Ами ако помислим рялно и погледнем езикова бариера си има просто защото има 2ма българи на възлови постове и един камерунец и всичко друго италянци! Дано лека полека се обиграе отбора и да остане в А група където му е мястото и поклон пред публиката му винаги съм им се възхищавал на упоритоста , преданоста и потрепата , която са оказвали ! А долкото мача с Берое за съжаление ви биха просто ви липса обиграност и опит !
BultraStyle написа:Не,нямам някаква по специална информация ....просто си изразавам мнението
BultraStyle написа:Замазали са им очите с по 500 лева а лековерниците продължават да вярват
Mod 1912 написа:BultraStyle написа:Не,нямам някаква по специална информация ....просто си изразавам мнението
По колко да им дадат бе, пич?
По 5 бона на калпак стига ли?
Замазали са им очите с по 5 000 лева а лековерниците продължават да вярват
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост