ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Re: Всички в Ботев взеха пари

Мнениеот bucky_barabata » 09 ное 2009 13:56

venconi написа:...

Довиждане. Никой няма да плаче за теб.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 09 ное 2009 14:00

venconi написа:През паузата ще се продава каквото може и така. Вземете си плеснете по два шамара и разберете накрая, че селянин и другите индивиди там за заедно в далаверата. Закърпват положението това е. В един момент когато няма накъде се обявява фалит и това е . И няма лошо. Но това , което най-много ме дразни е как продължават да ни правят на балами. От месеци едно и също и сега там са им хвърлили по 500 лева. Някои от вас тук се радват все едно по 5 000 са им дали. Аз лично спирам да се интересувам от отбора. Стига толкова нерви 11 години вече, слушам глупостите на един селско недуразумение , а сега и на тези . Успех ! И един съвет към фенове и фенклубове. Човек взима позиция и я отстоява докрай, а не се хваща на всяка приказка като малко дете. Ако беше продължил бойкота сега вече нямаше да сме в А , но щяхме да започнем на ново без селянин. Да не говорим , че селски трябваше да бъде изгонен още преди минимум 5 години. Жалко е да гледаш как забиват и последните пирони в ковчега.Казаха тази седмица ще има сделка ,ами айде. Само , че пак ще има другата и т.н . В момента няма чак такова значение какво се случва в мачовете. Единственото важно е какво става със собственоста. А там е следното. Президент е христолов и най-важното-той получи това спокойствие , което целеше. Успех КАНАРИ. Още малко ще трябва да изтърпиме . Най-много до зимата !

охххххххх писна ми от такива като теб!

Айде да те питам аз - как си представяш една реална продажба на отбора, какво различно би се случило? Само не ми казвай да се спазват сроковете които са дали, защотот хората си ги спазват. Това че не спазват сроковете които им дават news4000 и други жълти сайтове на които ТИ и другите крайни песимисти вярвате е друг въпрос!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 09 ное 2009 14:28

Замазали са им очите с по 500 лева а лековерниците продължават да вярват :lol:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 ное 2009 14:42

BultraStyle написа:Замазали са им очите с по 500 лева а лековерниците продължават да вярват :lol:

Явно имаш вътрешно инфо, което не споделяш, или просто "разсъждаваш", а лидерите, които имат вътрешна информация си мълчат, защото са ни предали. Така ли? :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 09 ное 2009 15:07

Не,нямам някаква по специална информация ....просто си изразавам мнението

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Re: Езикова бариера

Мнениеот Mod 1912 » 09 ное 2009 15:37

avitohola написа:Ами ако помислим рялно и погледнем езикова бариера си има просто защото има 2ма българи на възлови постове и един камерунец и всичко друго италянци! Дано лека полека се обиграе отбора и да остане в А група където му е мястото и поклон пред публиката му винаги съм им се възхищавал на упоритоста , преданоста и потрепата , която са оказвали ! А долкото мача с Берое за съжаление ви биха просто ви липса обиграност и опит !

караманов грешеше много, няма да е лошо малко да седне на пейката...

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 09 ное 2009 15:41

BultraStyle написа:Не,нямам някаква по специална информация ....просто си изразавам мнението

По колко да им дадат бе, пич?
По 5 бона на калпак стига ли?

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 09 ное 2009 15:47

BultraStyle написа:Замазали са им очите с по 500 лева а лековерниците продължават да вярват :lol:

Айде когато плюете кажете какви са алтернативите,а не само да се плюе без да се изказва мнение кво да се направи.И не ми излизайте с номера че трябва отбора да фалира и да започне от зоните, щото тогава минимум 5, а да не кажа и много повече години няма да гледаме футбол с марка А.Така че както по-горе се писа единствената надежда е да има сделка с италианците,щото тва е единствения начин отбора да оцелее по някакъв начин.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 09 ное 2009 16:13

Mod 1912 написа:
BultraStyle написа:Не,нямам някаква по специална информация ....просто си изразавам мнението

По колко да им дадат бе, пич?
По 5 бона на калпак стига ли?

Еее то като им дадът по 5 бона нали пак ще има:

Замазали са им очите с по 5 000 лева а лековерниците продължават да вярват

Само информативно за черногледащите - 20 футболиста по 500 лв /на италианциате са дали повече!/ са минимум 10 000 лв КОИТО ЧИЧИ ВИ МИТЯ СЕЛСКИ НЯМА !
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 09 ное 2009 16:34

Никой от нас не знае вече на кого да вярва. След толкова години лъжи и обещания е нормално. Дайте да не се караме кой на какво вярва и т.н. Всеки има право на мнение.
Аз също съм песимист, макар че ходя и подкрепям отбора с тайната надежда, но ще видим......
Преди време писах, че за мен играта продължава само че с нови лица. Целта е да се продадат малко италианчета на грандовете и навън. Въпроса който ме тревожи е какво ще стане с парите от трансферите, ще се инвестират ли обратно или дх-с и аверите му ще ги лапнат? Така мисля, дано не съм прав!

Върни се в “Ботев”