"A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец" 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот D.Georgiev » 19 фев 2014 18:58

Този мач остава някак на заден план за отбора. Вероятно е дори няма да публика в сектора за гости. Лично аз очаквам тук да се даде почивка на ключови играчи с оглед на предстоящия реванш. Това не означава че ще отпишем мача, но ще се мъчим да го спечелим с по-малко от възможностите си, което според мен няма да е достатъчно срещу вас. В този отбор се наляха много пари и ще се чакат резултати на всяка цена, едва ли на Стоилов му е много широко около врата. Очаквам добро представяне в Рим (Х или мин.загуба), вероятно загуба в Пловдив и победа на реванша в София. Не смятам, че загуба на точки тук ще е фатална - все някога ще дойде моментът, в който мачовете от ЕКТ ще свършат и ще можем да хвърляме всичко за първенството и Купата. Успех след мача, надявам се с "Литекс" да ни представяте в ЕКТ.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 19 фев 2014 20:06

D.Georgiev написа:Този мач остава някак на заден план за отбора. Вероятно е дори няма да публика в сектора за гости. Лично аз очаквам тук да се даде почивка на ключови играчи с оглед на предстоящия реванш. Това не означава че ще отпишем мача, но ще се мъчим да го спечелим с по-малко от възможностите си, което според мен няма да е достатъчно срещу вас. В този отбор се наляха много пари и ще се чакат резултати на всяка цена, едва ли на Стоилов му е много широко около врата. Очаквам добро представяне в Рим (Х или мин.загуба), вероятно загуба в Пловдив и победа на реванша в София. Не смятам, че загуба на точки тук ще е фатална - все някога ще дойде моментът, в който мачовете от ЕКТ ще свършат и ще можем да хвърляме всичко за първенството и Купата. Успех след мача, надявам се с "Литекс" да ни представяте в ЕКТ.

И на най-заден план да е, истинските фенове, ще са на мача ;) Еднодневки....
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 19 фев 2014 20:12

Сигурен съм, че няма да загубим мача! Според мен 2-1
Канарче!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 фев 2014 20:59

Армейче написа:И на най-заден план да е, истинските фенове, ще са на мача ;) Еднодневки....

Трябва да си човек без работа и с много пари, за да можеш да си позволиш времето и парите за една седмица да бъдеш в Рим, Пловдив, София и Разград и то осноновно в делнични дни...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 20 фев 2014 08:33

Ако довечера Лацио бие Лудогорец с убедителен резултат и игра, то реваншът в София става протоколен, а нас ни очаква тежък мач, който няма как да спечелим. Аз обаче се надявам, Лудогорец да измъкнат поне Х, за да останат съсредоточени и мобилизирани за втория мач, така ние ще имаме някакви шансове.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 фев 2014 12:56

Съдийски назначения за мача. "Любим" съдия на жълто-черната общност :mrgreen:

БОТЕВ /Пд/ - ЛУДОГОРЕЦ /Рз/

НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ ВЕСЕЛИН МИШЕВ ИВО КОЛЕВ,

4-ти НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ ДАС КАЛИН ЛЮДМИЛОВ ВИХРЕН МАНЕВ

Потребителски аватар
djany76
Контакти:

Мнениеот djany76 » 20 фев 2014 13:27

Първо искам да пожелая успех на Лудогорец срещу Лацио, дано излязат крайни победители след двата мача.

За срещата в неделя, ще е много интересно да се видят новите попълнения срещу толкова обигран отбор като Лудогорец. Мисля, че ще успеем да вземем 3те точки с минимален успех. Всички играчи ще са много амбицирани да се покажат и да започнат с победа полусезона.
BOTEV FOREVER

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 21 фев 2014 00:05

Чудесен развой на мача в Рим - мисля, че за Лудогорец мача в Пловдив няма да е най-важното и се надявам с наша помощ момчетата в жълто-черни екипи да победят.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 21 фев 2014 00:17

T&T написа:Чудесен развой на мача в Рим - мисля, че за Лудогорец мача в Пловдив няма да е най-важното и се надявам с наша помощ момчетата в жълто-черни екипи да победят.

Да, мисля, че ще се поспестят срещу нас и се надявам да се възползваме максимално от това 8-) А подкрепата от нас ще я имат на 100%, базата ще е препълнена за всеки мач.
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”