Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
емо73канар написа:Някой знаели дали ще има картотеки през паузата ???![]()
![]()
kishe написа:емо73канар написа:Някой знаели дали ще има картотеки през паузата ???![]()
![]()
ако визираш мбамба и лопес първо е нужно да се освободи място извън ЕС а такива са Кабу,Мапока и новия мисля беше Флорес,което значи да се прекратят договорите и да се платят компенсаций на въпросните футболисти.за мен мапока е с класа над Кабу но защо не играе и аз незнам някой ако има инфо нека каже,и тези който са на тренировките нека кажат дали Мбмба иЛопес тренират с нас и дали и Мапока тренира
botev_1912 написа:gentile написа:kishe написа:задавам си този въпрос след 2 гол на берое дали това беше проблема .кой според вас беше виновен по принцип всичките играха слабо в целия мач но в този случай за мен беше виновен чудото.
Аз така си помислих още срещу Локо , когато направиха подобен люх.В събота отново си мисля че стана : Аз,ти остави и т.н на български и италиански и........Това е логично обяснение но не ги оправдава,особено след като вече се е случвало.
А най виновен за този гол според мен е Караманов.
Той Карамана е виновен за целия мач - всичките му пасове ги пресекоха, едно отиграване не направи цял мач!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта