ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Всички в Ботев взеха пари

Мнениеот емо73канар » 09 ное 2009 12:23

Някой знаели дали ще има картотеки през паузата ??? :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Re: Езикова бариера

Мнениеот kola_di_rienzo » 09 ное 2009 12:38

Абе ако езиковата бариера е проблем това е много смешно. Тия италианчета да вземат да понаучат българския като са тук вече толкова време, поне това което им трябва за мачовете - в кръчмите и стриптийз баровете може и без език да минат :lol: А като гледам кво е съотношението на италианчета срещу българчета може и нашите да заучат някоя фраза на италиански. Ако искат да им преподам някой урок, така или иначе това ми е работата :P Само ще изчакам да дойдат новите собственици че за без пари некак си не ми се дават уроци, особено на такива схватливи и интелигенти създания като бг футболистчетата :mrgreen:
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 09 ное 2009 13:01

емо73канар написа:Някой знаели дали ще има картотеки през паузата ??? :roll: :roll: :roll:

ако визираш мбамба и лопес първо е нужно да се освободи място извън ЕС а такива са Кабу,Мапока и новия мисля беше Флорес,което значи да се прекратят договорите и да се платят компенсаций на въпросните футболисти.за мен мапока е с класа над Кабу но защо не играе и аз незнам някой ако има инфо нека каже,и тези който са на тренировките нека кажат дали Мбмба иЛопес тренират с нас и дали и Мапока тренира
селски вземи си скункса не се сърди

venconi
Контакти:

Мнениеот venconi » 09 ное 2009 13:12

През паузата ще се продава каквото може и така. Вземете си плеснете по два шамара и разберете накрая, че селянин и другите индивиди там за заедно в далаверата. Закърпват положението това е. В един момент когато няма накъде се обявява фалит и това е . И няма лошо. Но това , което най-много ме дразни е как продължават да ни правят на балами. От месеци едно и също и сега там са им хвърлили по 500 лева. Някои от вас тук се радват все едно по 5 000 са им дали. Аз лично спирам да се интересувам от отбора. Стига толкова нерви 11 години вече, слушам глупостите на един селско недуразумение , а сега и на тези . Успех ! И един съвет към фенове и фенклубове. Човек взима позиция и я отстоява докрай, а не се хваща на всяка приказка като малко дете. Ако беше продължил бойкота сега вече нямаше да сме в А , но щяхме да започнем на ново без селянин. Да не говорим , че селски трябваше да бъде изгонен още преди минимум 5 години. Жалко е да гледаш как забиват и последните пирони в ковчега.Казаха тази седмица ще има сделка ,ами айде. Само , че пак ще има другата и т.н . В момента няма чак такова значение какво се случва в мачовете. Единственото важно е какво става със собственоста. А там е следното. Президент е христолов и най-важното-той получи това спокойствие , което целеше. Успех КАНАРИ. Още малко ще трябва да изтърпиме . Най-много до зимата !

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 ное 2009 13:34

Няма страшно те щели да местят Ботев във серия "С"! Там езиковия проблем няма да е толкова страшен! :) :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 ное 2009 13:41

kishe написа:
емо73канар написа:Някой знаели дали ще има картотеки през паузата ??? :roll: :roll: :roll:

ако визираш мбамба и лопес първо е нужно да се освободи място извън ЕС а такива са Кабу,Мапока и новия мисля беше Флорес,което значи да се прекратят договорите и да се платят компенсаций на въпросните футболисти.за мен мапока е с класа над Кабу но защо не играе и аз незнам някой ако има инфо нека каже,и тези който са на тренировките нека кажат дали Мбмба иЛопес тренират с нас и дали и Мапока тренира

И за мен Мапока е добър. В контролата с Родопа мисля че игра най добре от всички. Дори Пичонката го беше пуснал като опорен халф и ми направи добор вшечетление. А иначе за чужденците, Мапока и Кабу са с такъв статут. не съм сигурен ама Бамаба няма ли някво европейски гражданство?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 ное 2009 13:45

botev_1912 написа:
gentile написа:
kishe написа:задавам си този въпрос след 2 гол на берое дали това беше проблема .кой според вас беше виновен по принцип всичките играха слабо в целия мач но в този случай за мен беше виновен чудото.

Аз така си помислих още срещу Локо , когато направиха подобен люх.В събота отново си мисля че стана : Аз,ти остави и т.н на български и италиански и........Това е логично обяснение но не ги оправдава,особено след като вече се е случвало.
А най виновен за този гол според мен е Караманов.

Той Карамана е виновен за целия мач - всичките му пасове ги пресекоха, едно отиграване не направи цял мач!

+1

Мился че е време Карамана да окачва калеврите на пирона
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 09 ное 2009 13:47

Ами ако помислим рялно и погледнем езикова бариера си има просто защото има 2ма българи на възлови постове и един камерунец и всичко друго италянци! Дано лека полека се обиграе отбора и да остане в А група където му е мястото и поклон пред публиката му винаги съм им се възхищавал на упоритоста , преданоста и потрепата , която са оказвали ! А долкото мача с Берое за съжаление ви биха просто ви липса обиграност и опит !

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 09 ное 2009 13:51

нека се финализира сделката и всичко да бъде наред и ще има пари и ще има и успехи но тези хора които толкова време работеха и милеха за отбора без пари евала им права дано сега всичко си е наред да си стане сделката да обиграете отбора и от пролетта лека по лека да почнете да биете и да останет в елита пък ако новите собственици се окажат свесни да се борите и за по високи цели! Успех канари и догодина ви чакаме променени на армияра и да стане хубав мач!

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 09 ное 2009 13:52

Венкони, ти си от групата, която застъпва позицията за ликвидация и тръгване от окръжните групи на чисто. Мислил ли си, ако това стане през тези 5 години, докато се върнем на позиция, какво ще е останало от марката "Ботев". Кой ще се заеме с управление на клуб в селските групи, с какво финансиране? Ами това ще е цяло поколение фенове, които няма да видят свестен мач на Ботев. Реалността е такава, че има една единствена алтернатива и това е италианската. Хубава - лоша, това е единствената алтернатива пред ликвидацията. Докато мърдат, дайте да ги подкрепяме. Дали по 400 лв. А ти питаш ли срещу какво са ги дали? Какво получиха като ги дадоха и тези пари? Нищо. Както каза един пич по - горе - за благодарност играха най - слабия си мач, особоено "капитана" ни. Тази седмица ще се случат две хубави неща в клуба. Не искам да влизам в подробности, нека първо се случат.

Върни се в “Ботев”