Тодор Неделев (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
liliputchica

Re: Тодор Неделев (фен тема)

Мнениеот liliputchica » 24 сеп 2013 23:28

Pupper_ написа:
liliputchica написа:Тодор Неделев претърпял Успешна операция в Германия :lol: ..представям си какво е неуспешна операция :lol: . Шегата на страна, от като е контузен и де факто приключи с Ботев, отбора на Пловдив дръпна ръчната . Мъри е разкрит :!:

Това от един мач ли го разбра или си надарен със способността да виждаш в бъдещето? До края на седмицата ще изиграем срещи с един отбор практикуващ директен футбол и с един, който преди седмица победи ПСВ насред Холандия. След тези две срещи може и да се правят изводи, до тогава всичко което казваш са пожелания, издаващи страх от отбора на Ботев!

Имам дарбата да разбирам футбола и логиката в играта :lol: . Задай ми пак този въпрос след 10 дни. Треньора ви е слаб, футболистите посредствени.Имахте двама на ниво, остана един- Цв. Василев,другият е след операция и след това е в Германия. Реално ви предстои да ви бият всички във горната седмица,по късмет може да вземете равен някъде...това след преполовяването на шампионата ест ;)
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 25 сеп 2013 08:06

liliputchica написа:Имам дарбата да разбирам футбола и логиката в играта :lol: . Задай ми пак този въпрос след 10 дни. Треньора ви е слаб, футболистите посредствени.Имахте двама на ниво, остана един- Цв. Василев,другият е след операция и след това е в Германия. Реално ви предстои да ви бият всички във горната седмица,по късмет може да вземете равен някъде...това след преполовяването на шампионата ест ;)

:roll: Колко разочарование те очаква в близките дни ...
Всъщност не беше ли ти, който написа: "поне с два гола победа на Левски", а Гората ви вкара точно толкова. Може би, прогнозите ти се сбъдват наопаки? :twisted:

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 25 сеп 2013 09:06

Pupper_ написа:
liliputchica написа:Имам дарбата да разбирам футбола и логиката в играта :lol: . Задай ми пак този въпрос след 10 дни. Треньора ви е слаб, футболистите посредствени.Имахте двама на ниво, остана един- Цв. Василев,другият е след операция и след това е в Германия. Реално ви предстои да ви бият всички във горната седмица,по късмет може да вземете равен някъде...това след преполовяването на шампионата ест ;)

:roll: Колко разочарование те очаква в близките дни ...
Всъщност не беше ли ти, който написа: "поне с два гола победа на Левски", а Гората ви вкара точно толкова. Може би, прогнозите ти се сбъдват наопаки? :twisted:

Имам спомен да е точно както казваш. По-интересно ще е на вашият мач с Гората, предполагам победа за вас с над 3 гола :lol:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 сеп 2013 13:47

liliputchica написа:По-интересно ще е на вашият мач с Гората, предполагам победа за вас с над 3 гола :lol:

А Лудо ги отнасме рутинно с 2-5,нема грижи...
Па ако се контузат Ромарио,Анисе и Вандер и на шестица отиват,тъй ами...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 07 фев 2014 10:08

Днес Тодор става на 21!
Жив и здрав, далеч от контузии и само напред!
Успех!

Върни се в “Ботев”