Берое-БОТЕВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beroetza

Re: Берое-БОТЕВ

Мнениеот Beroetza » 07 ное 2009 21:38

разбрах разбрах, бях свидетел от близо май
хаахахахаахахаахахаха

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 07 ное 2009 21:41

Beroetza написа:Я се гледай работата. Чудно ми е защо не си тръгнахте още на полувремето, както правите по принцип в последните мачове на двата отбора. Жалки бяхте не се оправдавай и погледни малко реално на нещата. Кой има 20 точки и кой 4. Това говори всичко. Не може да е случайно. Оправяй жълтата кочина и лягай да спиш

Какво е кочина само съм чувал, но като чета поезията ти разбирам, че всеки ден посещаваш въпросното място, нали така? И понеже се извъди голям е**ч в предишния си пост- гледай да не си докараш някой мазол на ръката!

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 07 ное 2009 21:42

Beroetza написа:разбрах разбрах, бях свидетел от близо май
хаахахахаахахаахахаха

Много ли ти е смешно?

Нищо мъжко няма в тази селска, гнусна и педалска постъпка. 50 човека да скочат на 2 коли. И вместо да се бият, ломят колите. Путки!

А ушевите ни пуснаха преди вас от стадиона и с ескорт чак до края на града, щото знаеха, че ще има мъст. Бог забавя, но не забравя! Да видим на пролет колко десетина ще дойдете на Колежа. И, разбира се, колко ще си тръгнете? Нещастиници селски!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 07 ное 2009 21:52

Шшш тия момченца имат някакъв голям комплекс от нас ми се струва ? И не мога да разбера те пък къде взеха да се пишат към отборите с агитки ? 2000 семкаджии + 100 човека там в ляво , където пеят :o :o .

ПС. Има резултат един майче беше 8:1.....
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 07 ное 2009 22:03

portokal написа:ПС. Има резултат един майче беше 8:1.....

ЕЕЕ,,ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ..
Вие ше дойдете пеша в Цивилизацията,диви селяни.

Beroetza

Мнениеот Beroetza » 07 ное 2009 22:05

100 човека там в ляво , където пеят
значи вие сте да речем 110 щом ние сме 100. И поне пеем за разлика от вас. Добре го си го призна че мълчахте като да не казвам какво

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 07 ное 2009 22:09

Бероец , мойто момче , ти нормален ли си ? :o :o Я отвори примерно youtube.com и си пусни първия клип " Ботев Пловдив " ... :o :o
Много странна работа са ми тези момчета , не се виждат какъв зян са , а се пенят тука.Да на терена - биха ни , честито , браво ! Но къде по дяволите искат да си мерят т*пките с нас по трибуните ? :o
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 07 ное 2009 22:17

Зелени нещастници, не се ли виждате, че отивате натам откъдето ние се връщаме. Сега играчите ви живеят по трима в квартира, ама догодина и отбор няма да имате. Пари на такива селяндури и комплексари никой няма да даде. Ще дойде батко ви Банев пак да ви оправи. Каквото спечелите сега на мускули, това ще е. Ние скоро ще се оправим, ама вас с любимците ви от Столипиново, не ви виждам.

Beroetza

Мнениеот Beroetza » 07 ное 2009 22:19

Канар написа:Ние скоро ще се оправим, ама вас с любимците ви от Столипиново, не ви виждам.

вас ще ви оправят в Б група спокойно ще си приказваме пак

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 07 ное 2009 22:22

Днеска заслужено спечелихме. Не искам да се заяждам, но можеше да вкараме и още голове. Отнсоно публиката, според мен и двете агитки се раздадоха, и се получи доста добра атмосфера.
П.С. И стига с това селяни, както Пловдив, така и Стара Загора са едни от най-развитите градове у нас, и не е редно да се наричат села. Същото важи и за феновете на двата отбора.
1916'

Върни се в “Ботев”