Берое-БОТЕВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Re: E.П. Това днес небеше БПФК1912

Мнениеот ivaylito » 07 ное 2009 18:39

Добре играхте и най-важното е,че не се затворихте като другите отбори,а излязохте да играете футбол и да победите.Поздравления за това,а също и за агитката,както винаги бяхте много,но този път подкрепата ви беше по-слаба не знам защо.Стана много хубав нападателен и открит мач с много положения и с хубава атмосфера на стадиона.Дано сделката стане скоро в полза на Ботев и да се спасите от изпадане.От такива мачове печели само Бг футбола и феновете,няма да е хубаво ако догодина не сте в А група.Успех

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Re: Берое-БОТЕВ

Мнениеот гений » 07 ное 2009 18:42

Честита 3-ка!След няколко години,като се върнете в "А" група пак ще е така!Вземете се отървете от селския докато е време,че не ми се чака много време до следващото дерби!!!Успех,пичове!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 07 ное 2009 18:54

Нямаме централен нападател и това се почувства най-ясно в този мач. Просто няма кой да отвлича защитата, Морини няма физиката, а Карле този мач беше далеч от истината, за отиграванията на Кабу да не говорим. Караманов беше очаквано трагичен и не мога да разбера защо започва винаги с него? По принцип Чудото ми допада, но ми се искаше да видя Густав до Ола, а за втория гол не мога да разбера, това от липса на комуникация ли се случи?!?! Тинаци беше много тромав и предвидим.
Ахмед Ахмед също не беше адекватен на моменти, при първия гол спести фал в атака срещу Чиро, а и два жълти картона за беройци. Помощниците се отчеттоха с няколко безумни тъча, единствените, които се държаха на ниво бяхме ние, феновете... с малки забележки към малолетните на оградата.
Въобще не беше приятно прекарване... :( :(
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 07 ное 2009 19:59

гений написа:Честита 3-ка!След няколко години,като се върнете в "А" група пак ще е така!Вземете се отървете от селския докато е време,че не ми се чака много време до следващото дерби!!!Успех,пичове!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Тъпанар[/offtopic]

Мачът беше до 2:1. Същата грешка от мача с Локо, само че за разлика от Даксон, Жоро Андонов ги умее тези работи. На какъв език си говорят, кой чакат да я ритне - не знам. Не съм гледал повторение за дузпата, проблема беше, че Тинаци (мисля) го изпусна този зад гърба си. Към края се опитаха да направят нещо, но Кабу за пореден път доказа защо е за дубъла или за някой друг отбор - който го желае. Само с обиране на високи топки не става - трябва да знае какво да ги прави после.

Мемед Мемед - без коментар. Не ни е той виновен, обаче се оливаше на моменти... Определено има какво да се желае още от този отбор - особено във фаза нападение.
[offtopic]А пък за публиката на Берое... До днес ги слагах в графа "агитка", за себе си, от днес ги слагам в графа "случайни фенове". То не бяха песни на Локо, наши песни, песни на Левски... А и скандирания "Б" група от отбор, който последните години редовно кисне там (че и в по-долни дивизии) са смешни и жалки.[/offtopic]

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 07 ное 2009 20:49

Каръшки стадион и каръшки мач. Въпреки, че бяхме много слаби, без грешката за втория гол щяхме да вземем нещо. Съдията ни дойде в повече. За него вече писах в другата тема. Браво за броя на публиката, но като фенове, имат още много комплекси да избиват. Доста тъпанарски песнички, изкопирани от други агитки.

Beroetza

Мнениеот Beroetza » 07 ное 2009 21:06

просто се видя че ботяф не става за А група с тази игра. Ако такива отбори са в А група за какво говорим тогава за първенството ни. Не казвам че град като Пловдив не заслужава да играе в елитния футбол, но с тези футболисти просто е жалко. Б група жълти курви. Ебахме ботяф в гъза, Ебахме ботяф в гъза. И на стадиона и извън него. хахахахахаахахаха

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 07 ное 2009 21:20

Beroetza написа:просто се видя че ботяф не става за А група с тази игра. Ако такива отбори са в А група за какво говорим тогава за първенството ни. Не казвам че град като Пловдив не заслужава да играе в елитния футбол, но с тези футболисти просто е жалко. Б група жълти курви. Ебахме ботяф в гъза, Ебахме ботяф в гъза. И на стадиона и извън него. хахахахахаахахаха

Много ми е чудно как в населено място като Стара Загора, което се титулува град може да има толкова хора с мозък колкото на две замразени пилета, но е факт! Сега като си поизби комплексите и си начеса крастата по- добре ли ти е? Така се радваш, все едно сте победили Барселона! Но не е лесно да се преодолее манталитет от ниско ниво като твоето- дори е невъзможно! Сега си изпий млякото и марш в леглото, че Сънчо отдавна мина!!!

Beroetza

Мнениеот Beroetza » 07 ное 2009 21:28

Я се гледай работата. Чудно ми е защо не си тръгнахте още на полувремето, както правите по принцип в последните мачове на двата отбора. Жалки бяхте не се оправдавай и погледни малко реално на нещата. Кой има 20 точки и кой 4. Това говори всичко. Не може да е случайно. Оправяй жълтата кочина и лягай да спиш

Beroetza

Мнениеот Beroetza » 07 ное 2009 21:32

Yobs1912 написа:Явно селския комплекс и онзи наречен "8-1" още властва в село загора.50 хулиганки скачат на корав лад - Мерцедес.

нещо не разбрах

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 07 ное 2009 21:36

Beroetza написа:
Yobs1912 написа:Явно селския комплекс и онзи наречен "8-1" още властва в село загора.50 хулиганки скачат на корав лад - Мерцедес.

нещо не разбрах

Не разбра за пловдивския Мерцедес със счупени стъкла от 50 корави заралийски ладове ?

Върни се в “Ботев”