ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Trickstyle
Контакти:

Re: Лошият късмет гони Морини по петите

Мнениеот Trickstyle » 06 ное 2009 18:28

В интерес на истината,нито един от италианците не ми прилича на аматьор.Да не говорим за Морини...От него си лъха класа от километри.Просто в мача с буферите се видя,как прехваленият им Клаксон,пипна топката точно 5 пъти.Това е показателно.Мен друг факт също ме радва..Има доста голямо израстване в играта на Чудото,Витанов,Кочев,Йорданов.Което може само да ни радва,тъй като може да се разчита и на тях.
SINCE 1912

virtuozo
Контакти:

Re: Чудо! Серджо раздава пари в Ботев, пак отсрочват Сделката

Мнениеот virtuozo » 06 ное 2009 21:33

Здравейте това е първия ми пост в този форум.Чета го отдавна,но пиша в независимия защото тук се чувствам гост а там като на ТИ и като удома си-и така трябва да бъде :!:
Да се регистрирам днес ме провокираха някои неща,които прочетох в тази тема и по точно обръщенията към Отец Румен.
Ако пропускате или пък незнаете искам да ви кажа,че на този човек при посещения при него е редно да му целувате ръка и да го слушате смирено,независимо дали ви казва неща които не разбирате или не ви се харесват.Още по-малко значение има дали симпатизира на Ботев или на левски!
Човека казва,нещата вървят добре,имайте вяра,всичко ще се нареди,но за съжаление немога да кажа повече защото съм дал дума.
След това да се пишат неща от рода на "дразним се" или "искаме да знаем всичко" сигурен съм,че е неуместно и безсмислено,защото той нищо повече няма да ви каже и така трябва да бъде!
Другото на което искам да ви обърна внимание е когато се обръщате,към Don Rumen е да избягвате изречения от рода на "Дано селския умре"и прочие,защото това не е човека към който да отправяте такива молби и е последния от всички нас,който ще пожелае такова нещо!
Дано сте ме разбрали.С други думи когато в едно изречение споменавате майка си,не допускайте да става и дума за лесни жени!

П-П Това ви го пише,човек който умишлено страни от църквата заради светата инквизиция,тамплиерите и хора като пловдивския Митрополит Николай.И все пак имайте едно наум,че разговаряте с човек,избрал пътя да служи на бога първо и сетне на ФК Ботев и неговите кретени,каквито със сигурност сме ние :mrgreen:

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 06 ное 2009 21:40

Разбира се ,че сме кретени ! :lol: Даже имаме и песен с такъв текст... :idea: Иначе постваното е мъдро и заставам зад него.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 06 ное 2009 21:49

virtuozo написа:Здравейте това е първия ми пост в този форум.Чета го отдавна,но пиша в независимия защото тук се чувствам гост а там като на ТИ и като удома си-и така трябва да бъде :!:
Да се регистрирам днес ме провокираха някои неща,които прочетох в тази тема и по точно обръщенията към Отец Румен.
Ако пропускате или пък незнаете искам да ви кажа,че на този човек при посещения при него е редно да му целувате ръка и да го слушате смирено,независимо дали ви казва неща които не разбирате или не ви се харесват.Още по-малко значение има дали симпатизира на Ботев или на левски!
Човека казва,нещата вървят добре,имайте вяра,всичко ще се нареди,но за съжаление немога да кажа повече защото съм дал дума.
След това да се пишат неща от рода на "дразним се" или "искаме да знаем всичко" сигурен съм,че е неуместно и безсмислено,защото той нищо повече няма да ви каже и така трябва да бъде!
Другото на което искам да ви обърна внимание е когато се обръщате,към Don Rumen е да избягвате изречения от рода на "Дано селския умре"и прочие,защото това не е човека към който да отправяте такива молби и е последния от всички нас,който ще пожелае такова нещо!
Дано сте ме разбрали.С други думи когато в едно изречение споменавате майка си,не допускайте да става и дума за лесни жени!

П-П Това ви го пише,човек който умишлено страни от църквата заради светата инквизиция,тамплиерите и хора като пловдивския Митрополит Николай.И все пак имайте едно наум,че разговаряте с човек,избрал пътя да служи на бога първо и сетне на ФК Ботев и неговите кретени,каквито със сигурност сме ние :mrgreen:

Прав си, но и не можеш да отречеш, че хората са пренавити всичко да стане възможно най- бързо и подобни реакции са породени именно от тези наща. Не можеш да им се сърдиш и мисля, че Отчето прекрасно осъзнава този факт. Точно и затова не съм усетил в нито едно негово мнение да се е засегнал от подобни коментари или да е реагирал по- остро.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 06 ное 2009 22:09

успокойте се вече,нещата малко по-малко си идват на мястото.Либермен каза,че днес всички в клуба са взели пари,което е добър знак,действа се ,неможе всичко да се оправи веднага.Нека ние си вършим нашата работа да подкрепяме клуба както само ние си знаем ,а те ще си свършат тяхната.Щом отчето казва ,че всичко е по план и можем да сме спокойни ,аз му вярвам.Неможе нещо тъпкано 10 г да порасне за 2 дена. Стара Загора е наша утре !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 06 ное 2009 22:37

Canaries front написа:успокойте се вече,нещата малко по-малко си идват на мястото.Либермен каза,че днес всички в клуба са взели пари,което е добър знак,действа се ,неможе всичко да се оправи веднага.Нека ние си вършим нашата работа да подкрепяме клуба както само ние си знаем ,а те ще си свършат тяхната.Щом отчето казва ,че всичко е по план и можем да сме спокойни ,аз му вярвам.Неможе нещо тъпкано 10 г да порасне за 2 дена. Стара Загора е наша утре !

на всички ли са платили или избирателно
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Doctora
Контакти:

Мнениеот Doctora » 06 ное 2009 23:04

Ако са взели пари това е много, много добър знак. Нали досега аргумента бе, че не може да се плаща на служители на ДХ. Ако някой знае какво е плащано, на кого, колко и т. н. моля да пише

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 07 ное 2009 06:24

virtuozo написа:П-П Това ви го пише,човек който умишлено страни от църквата заради светата инквизиция,тамплиерите и хора като пловдивския Митрополит Николай...

Забрави индулгенциите :)

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Лошият късмет гони Морини по петите

Мнениеот antonzzzz » 07 ное 2009 09:51

Mеридиан мач от днес: "Славия иска да вземе Морини без пари от зимата"
:o
ЕвроМУУУчениците пък искали Бриньоли.Също без пари.

Шопските мишки се разцъркаха.Явно усещат лошите дни,които идват за халките им.

Върни се в “Ботев”