hd29 написа:Tomata написа:14 Ноември 2008 написа:За български национал 300 000 не може а за румънски в пъти повече може.И единия и другия ще гледат световното в Бразилия по телевизията.Щом са българи дайте без пари.Пловдивчанинът написа:Ами искахме няколко от тях обаче ни извиха руцете. Венци искаше 300 000 евро за Радо Димитров.
Едно, че разликата в класите на двамата национали е в пъти и второ, колко пъти по-скъп е румънския национал? Аз знам, че идва без пари, ти?
Да и сигурно за без пари и ще играе,от любов към Ботев и България.Ставате смешни вече с това "без пари",''без пари"...
Не така де! Не знам, колко съм смешен, но два клуба плюс играчи, мениджър, Мъри и кривия твърдят, че тва е свободен трансфер. Друго инфо няма! А за любовта му към Ботев, не е трудно 60000-100000 еуро на футболера + 15000 от същите заплата, те ти вечна любов. Сега обаче прочети мнението, на което опонирам. 300000 х пъти, тва е поне 600000, да не кажа и 900000, пък може и да е 1600000? Верно ли е тва или не аз съм безкрайно смешния?