За български национал 300 000 не може а за румънски в пъти повече може.И единия и другия ще гледат световното в Бразилия по телевизията.Щом са българи дайте без пари.Пловдивчанинът написа:Ами искахме няколко от тях обаче ни извиха руцете. Венци искаше 300 000 евро за Радо Димитров.
Хамза е в България и преговаря с Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Хамза е в България и преговаря с Ботев
14 Ноември 2008 написа:За български национал 300 000 не може а за румънски в пъти повече може.И единия и другия ще гледат световното в Бразилия по телевизията.Щом са българи дайте без пари.Пловдивчанинът написа:Ами искахме няколко от тях обаче ни извиха руцете. Венци искаше 300 000 евро за Радо Димитров.
Едно, че разликата в класите на двамата национали е в пъти и второ, колко пъти по-скъп е румънския национал? Аз знам, че идва без пари, ти?
-
- Контакти:
Tomata написа:14 Ноември 2008 написа:За български национал 300 000 не може а за румънски в пъти повече може.И единия и другия ще гледат световното в Бразилия по телевизията.Щом са българи дайте без пари.Пловдивчанинът написа:Ами искахме няколко от тях обаче ни извиха руцете. Венци искаше 300 000 евро за Радо Димитров.
Едно, че разликата в класите на двамата национали е в пъти и второ, колко пъти по-скъп е румънския национал? Аз знам, че идва без пари, ти?
Вярваш,ли,че без пари?Такива селски тарикати са румънците.Платини го купиха от цска за 10 000 направили асоциацията?
- Rooster1912
- Контакти:
Ай стига сте мрънкали, времето ще покаже дали трансферите са успешни. Лично аз смятам, че попълненията са класа и стига да няма контузии, ще мажем. Защо е нужно да се заклеймява предварително?!
- Captain Stottlemeyer
bulgaro написа:DarkPsy написа:Отборите им са редовно в евротурнирите.
И Евроидиотите участват редовно, но какво от това?
Това за "евроидиотите" го отдавам на вродената ти простотия и няма да го коментирам. Иначе "Левски" участва редовно в ЕКТ вече повече от 20 години, игра на четвъртфинал за УЕФА, игра и в ШЛ, докато през това време твоето любимо отборче изпада в по-долни групи 3 (три) пъти само през този век, като играе в ЕКТ веднъж на 20 години...

Що се отнася до класата на румънското и българското първенства, има един много точен и ясен критерий - ранглистата на УЕФА (ако си чувал за нея):
- Румъния - 16-то място, коефициент 27,257;
- България - 25-то място, коефициент 14,875 (близо два пъти по-малък).

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficients
Това е...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 яну 2014 12:49, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
14 Ноември 2008 написа:Tomata написа:14 Ноември 2008 написа:За български национал 300 000 не може а за румънски в пъти повече може.И единия и другия ще гледат световното в Бразилия по телевизията.Щом са българи дайте без пари.Пловдивчанинът написа:Ами искахме няколко от тях обаче ни извиха руцете. Венци искаше 300 000 евро за Радо Димитров.
Вярваш,ли,че без пари?Такива селски тарикати са румънците.Платини го купиха от цска за 10 000 направили асоциацията?
Дори и да не вярвам, тва е информацията. От там насетне, всичко са свободни съчинения, колко пъти е по-скъп и дали изобщо е. Всички искаме отборите ни да са пълни с качествени българи, от собствени школи, на този етап обаче тва е невъзможно. Нивото на футбола ни е под дъното, почти същото е и нивото на играчите ни. Дори и някои да имат качества в повечко, манталитета им е 0, а останалите предпоставки в родната действителност, тотално обезличават футболните им качества.
- slash1912
- Контакти:
Голямата трансферна цел на Ботев (Пловдив) тази зима Хамза Юнес най-после каза "да" на трансфера си при "канарчетата". Нападателят на втория в първенството на Румъния Петролул (Плоещ) е приел условията на "жълто-черните" и се очаква днес да премине медицински прегледи и да подпише с пловдивчани. Според румънски медии играчът е дошъл в България още снощи. Тунизиецът бе под № 1 в списъка на Станимир Стоилов за нов нападател и лично треньорът на няколко пъти декларираше големия си интерес към него. Той обаче изчакваше с отговора си и разгледа две предложения от Китай. Преди това Петролул и самият Юнес отказаха и на френския Нант, който според румънските медии е предлагал 400 000 евро.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Аз не мога да повярвам, че и в този момент ще се намери някой да мрънка за селекцията. Взимат се отвърдени имена, водещи футболисти на отборите си от със сигурност не по-слабо първенство от нашето, имена които са искани от отбори от по-силни първенства и накрая някой да ми разправя, защо не сме взимали Курдовия, Радо Димитров-Месито, Галин Иванов и компания, е просто смешно, много смешнo. В момента от нашето първенство, българските играчи, които могат да вдигнат класата на отбора ни се броят на пръстите на едната ми ръка и клубовете им не биха ги пуснали при нас. Как си представяте Ганчев да пусне Славчев при нас, или ЦСКА Чочев ? Нашите искаха изпадналият в немилост Бодуров и пак не станах нещата.
Със сигурност се работи сериозно по школата, но на този момент няма как с магическа пръчка да се появят класни футболисти от там, не и в близките 4-5 години. Пример са Литекс. В момента не виждам кой от юношите ни може да се бори и за резерва в състава. Много се залагаше на Росен Андонов, но сами виждаме, че на този етап нещата не се получават. Moже би един Серкан има потенциал и се надявам да го развие в бъдеще.
Та момчета, подкрепяйте отбора, стига само се чудете за какво да се хванете и как да създадете негативна обстановка в отбора, защото никой не печели от това, най-малко Ботев
Със сигурност се работи сериозно по школата, но на този момент няма как с магическа пръчка да се появят класни футболисти от там, не и в близките 4-5 години. Пример са Литекс. В момента не виждам кой от юношите ни може да се бори и за резерва в състава. Много се залагаше на Росен Андонов, но сами виждаме, че на този етап нещата не се получават. Moже би един Серкан има потенциал и се надявам да го развие в бъдеще.
Та момчета, подкрепяйте отбора, стига само се чудете за какво да се хванете и как да създадете негативна обстановка в отбора, защото никой не печели от това, най-малко Ботев

est. 1912
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
С Юнес се надявам нападението ни да стане атомно. Отзад нещата се стабилизират. Единственият проблем виси около вратарския пост, където при контузия (не дай си Боже) на Адам, ще трябва май да слагаме Филип Димитров на вратата. Който на 18 години се представя далеч по-добре от баткото Росен Андонов, но в решаващата фаза на първенството ще е подложен на адско напрежение.

Andrew Eldritch написа:костенурк написа:Andrew Eldritch написа:Навремето брокерите осраха футбола с безумните заплати които даваха. Надявам се да не се получи отново нещо подобно, но...
Надявай се.тва ти остана...
Наистина се надявам. Защото в България е лудост да се дават по 20, 30 или 40 к ойро заплати на футболисти.
Аланколу голям футбол се прави с големи пари ясно ли ти е а не с въшки!